Најважнији астро датуми у мају: Ево када ће Меркур престати да нас мрачи

ГС
Foto: Илустрација

Почетак мјесеца обиљежио је ретроградни Меркур који гази свом снагом, а имали смо и помрачење Мјесеца у Шкорпији, које је донијело велике промјене, али треба да знате да ће друга половина маја бити позитивнија.

Меркур је ретроградан до 14. маја

14. мај означава дан који вриједи славити јер Меркур коначно завршава своју ретроградну владавину, враћајући нам способност да размишљамо и јасно комуницирамо. Добре вибрације ће наставити да теку када Јупитер, планета среће и експанзије, уђе у просперитетни знак Бика 16. маја, отварајући годину среће за све нас. Ослоните се на ову космичку климу тако што ћете озбиљније схватити своје финансијске циљеве и обавезно посадите семе за успјех и богатство током младог Мјесеца у знаку Бика 19. маја.

Марс у Лаву

Страсти ће се распламсати када Марс уђе у ватреног Лава 20. маја, доносећи свима нама налет самопоуздања, креативности и виталности.

Користите овај планетарни положај као изговор да се поново повежете са својим омиљеним хобијима, забавама и умјетничким просторима, јер ће ваша душа жудети за покретом. Такође можете осјетити да се ваш љубавни живот захуктава, посебно када се бавите стварима љубави са самопоуздањем и топлином. Срећом, биће лако флертовати када Сунце уђе у Близанце 21. маја, подижући наш ум и способност комуникације.

Мјесец опозиција Марс 10.маја

Овај утицај може да подстакне неку стару рану из прошлости, или да вас неки догађај подсјети на патњу и разочарење које сте раније доживели. Та емоција ће бити и даље присутна, ако не нађете за њу право мјесто.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана