Најсрећнији хороскопски знак у јулу 2024. : Очекује га изненадан прилив новца

ГС
Најсрећнији хороскопски знак у јулу 2024. : Очекује га изненадан прилив новца

Мjесечни хороскоп за јул 2024. године доноси велике промјене свим хороскопским знаковима. Ован је знак који може очекивати највише среће!

Ако сте рођени у знаку Овна, сфера финансија ће бити посебно активна у вашем животу.

Обично Марс (планета Овна) у Бику постаје спорији, али и тврдоглавији. Вероватно ћете више пажње посветити заради, исхрани па чак и властитом самопоуздању. Чињеница је да је диспозитор чвора будуће карме сада у Овну, па шта год учинили, све ће испасти баш онако како сте жељели.

Од 1. јула 2024. Црни Мјесец ће се кретати кроз ваше партнерско поље, што значи да можете ући у свјетлу, али помало забрањену романсу.

Млади Мејсец 5. јула 2024. биће у знаку Рака, који је у вашем случају одговоран за место становања. Можда ћете добити сјајне вести везане за становање, на пример, појавиће се купац за стан или ћете сами размишљати о продаји некретнине. Често млади Месец доноси нови циклус.

У исто време, Венера ће бити у вашем пољу некретнина. Другим речима, ваш партнер би се могао преселити код вас или можда размишљате о неким заједничким плановима за куповину или продају куће. За многе Овнове најактивније раздобље у романтици почиње 12. јула, када Венера прелази у знак Лава, стварајући тригон с вашим Сунцем. Можете се заљубити или започети нови хоби или спорт.

Причекајте да вас талас радости дословно преплави. Ово посебно важи за слободне Овнове јер ће вам од 20. јула 2024. тригон из чвора будућности према Венери донијети задовољство у свему што радите! Но, ретроградни Сатурн у јулу ће вас вратити у прошлост и испливати ​​на површину оно што је за вас било скривено током прољећа.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана