Најсексепилнији хороскопски парови

Blic.rs
Најсексепилнији хороскопски парови

Лавови се пале на жесток секс, Шкорпије су незасите, Близанци и Овнови су мајстори секса на брзака, Водолије и Јарчеви воле секси играчке... Шта хороскопски знак говори о нашим сексуалним афинитетима?

ОВАН
Воли да покаже доминацију и у кревету. Сексуалне енергије има на претек и врло је страствен. Воли све позе у којима може да диктира темпо и потчини партнера. Добро се слаже са свим ватреним и ваздушним знацима.

БИК
Изузетно сензуалан и маштовит, има способност да осјети шта партнера највише узбуђује. Воли све позе и дугу предигру. Посебно му одговарају особе рођене у знаку Шкорпије, као и остали водени знаци...

БЛИЗАНЦИ
Не спада у групу сексуалних знакова, али умије да изненади. Његово најјаче оружје је умјетност завођења. Воли да прича током сексуалног односа. Одговарају му акробатске позе, а одлично се уклапа са Стрелцем и Водолијом.

РАК
Изузетно осјећајан знак коме је потребно да воли да би у сексу могао да покаже своју њежност и умијеће. У супротном, неће бити претјерано инспирисан. Позе које воли су оне у којима може да има близак контакт са партнером. Одговарају му земљани знаци.

ЛАВ
Жеља да буде најбољи га не напушта ни у сексу - увијек је спреман на све. Воли жесток и активан секс и позе у којима може све да посматра. Одговарају му Овнови и Ваге.

ДЈЕВИЦА
Овај знак има потешкоће да се опусти током сексуалног чина, тако да му оговарају класичне позе, попут мисионарске. Добро се слаже са Јарчевима и Рибама.

ВАГА
Ужива у завођењу и у сексу је врло захтјевна. Сматра да заслужује најбоље, а партнер ће такође добити потпуни ужитак. Воли позе које откривају све њене чари. Добро се слаже са Овновима и Водолијама.

ШКОРПИЈА
У вези јој је секс најважнији па је у кревету више него добра. Воли необичне позе. Одговарају јој Бикови, Рибе и Ракови.

СТРЕЛАЦ
По природи је хладан и немаштовит, тако да воли конзервативне позе и позе у којима је партнер доминантнији. Слаже се са Шкорпијом, Биком и Раком.

ЈАРАЦ
У кревету је веома слободан и оригиналан, али је и склон честим авантурама. Узбуђује га све, посебно провокативан изглед. Највише воли позе у стајаћем положају. Одговарају му сви ватрени и ваздушни знаци.

ВОДОЛИЈА
Овај знак у сексу воли све и увијек је отворен за иновације. Све оно чега се други можда стиде, њему није страно. Узбуђује га шапат. Уклапа се са Близанцима и ватреним знацима.

РИБЕ
У кревету умијеју да начине праву магију. Посебно их узбуђује мажење стопала и страствен пољубац. Воле све присније позе. Највише им одговарају Ракови, Шкорпије и Дјевице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана