Најмудрије жене према хороскопу

GS
Foto: Freepik

Мудрост не чине само знање, искуство и разборитост то је пре свега унутрашње спокојство, које не засјењује разум.

Стицање мудрости је велико достигнуће, којим се не може свако похвалити, чак ни у зрелом животном добу.

Мудрост не чине само знање, искуство и разборитост то је пре свега унутрашње спокојство, које не засјењује разум.

Астролози су дуго анализирали особине хороскопских знакова и одлучили да кажу којима од њих ће, највјероватније, мудрост доћи с годинама.

1. Јарац
Озбиљност, смиреност и разборитост карактерне су особине и врлине које од жена рођених у знаку Јарца чине најмудрије представнице љепшег пола. Оне су уздржане, увијек поступају савијесно и умију да доносе праве одлуке.

Своје каријере и везе жене Јарци никада не граде на пречац. Оне смирено прихватају дарове судбине. И на крају од живота добију све што желе.

2. Водолија
Жена Водолија није само фасцинантна, већ посједује и природну мудрост. Представнице овог хороскопског знака имају своје гледиште, али га никада не намећу другима и не сматрају да су увијек у праву.

Водолије се не препиру око ситница. Никада не покушавају да промјене свог партнера. Све животу прихватају онако како јесте.

3. Дјевица
Дјевице умију да прихвате живот потпуно рационално. Жене рођене у овом знаку су врло разумне и стрпљиве особе. Неким животним ситуацијама често приступају као посматрачи. Захваљујући томе, оне много тога виде и разумију.

Жена Дјевица саздана је од мудрости, учтивости и смирености. Она уме да контролише своје емоције и да, упркос својој унутрашњој снази, дјелује веома њежно и женствено.

4. Бик
Ако вам стварно затреба мудар савјет о везама, обратите се жени Бику. Она ће своје искуство и знање радо подијелити с другима. Бикови посједују унутрашњи мир и доброту, а своју топлину великодушно дарују својој околини.

Жена Бик може да постане муза свом мушкарцу јер ће увек подржавати његове амбиције и бити поуздан ослонац у породичном животу. Дивне представнице овог хороскопског знака умију да дају заиста мудре савјете.

5. Ован
Жене Овнови су врло одговорне и сматрају да држе живот у својим рукама. Оне стрпљиво и високо уздигнуте главе примају све тешкоће које им судбина наметне. Жене рођене у овом знаку радо помажу и брину се о другима.

Жена Ован такође жели да упозна свијет и зато воли да чита књиге и обично има хобије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана