Најхладније мајке рађају се у ова три знака, не показују емоције и недостаје им њежности

Г.С.
Најхладније мајке рађају се у ова три знака, не показују емоције и недостаје им њежности

Осим да нас упозорава на догађаје који слиједе, астрологија често истражује како се одређене особине личности манифестују у различитим аспектима живота, укључујући и улогу родитељства.

У овом случају, стручњациу за астрологију наводе три знака чије жене могу имати посебне карактеристике у вези са мајчинством. Важно је напоменути да ова тврдња није апсолутно тачна за све жене рођене у тим знаковима, јер астрологија нуди само једну перспективу и генерализацију.

Очигледно је да те жене воле своју дјецу, али њихов приступ мајчинству може бити заснован на одређеним карактеристикама које се доживљавају као хладноћа, ригорозна дисциплина и недостатак пажње и њежности. Ово може бити изазовно за дјецу, јер свако дете треба осећати љубав, пажњу и њежност од својих родитеља.

Јарац

Мајка рођена у знаку Јарца карактерише се као особа која поставља високе стандарде и захтјева гвоздену дисциплину у својој родитељској улози. Емоције нису на врху њеног приоритета, те сматра да су оне знак слабости, како код ње, тако и код њеног дјетета.

Ова мајка се ослања на логику и приступачност штапом и шаргарепом – награђивањем и кажњавањем. Вјерује да ће превише њежности само покварити дијете, често занемарујући чињеницу да дјеца требају топлину и пажњу.

Дјеца рођена у породицама са мајком Јарцом често одрастају дистанцирана од ње, а многи чак прекидају контакт са мајком, перципирајући је као особу која их никада није довољно вољела.

Лав

Жена рођена у знаку Лава, када постане мајка, често се труди да се потпуно посвети бризи за своје дијете. Међутим, проблем настаје када дијете почне испољавати своје жеље и вољу. Тада се може појавити егоистична и диктаторска страна мајке Лава.

На примјер, ако дијете жели да се бави неком активношћу која није у складу са мајчиним очекивањима, мајка Лав може пружити отпор. Дјеца мајки у овом знаку често расту под притиском да испуњавају мајчине жеље, што може ометати њихову способност развоја властите личности.

У таквим породицама, дјеца могу осећати недостатак слободе и тешкоће у развијању вођства, осим ако нису рођена у знаковима Овна, Бика или Лава, јер ће се супротставити мајчиним очекивањима.

Дјевица

Мајка рођена у знаку Дјевице обично се сматра одговорном и брижном мамом. Њен главни фокус је на пружању основних потреба свом дјетету, као што су квалитетна храна, чиста кућа и минималан комфор. Дјеца ових мајки често су уредна и пристојна.

Међутим, понекад мајка Девица може претјерати у бризи за изглед и имиџ своје породице, заборављајући да је мајчинска љубав, топлина и њежност подједнако важна као и ред и дисциплина.

Мајка Дјевица се обично не слаже са дјецом која су рођена у знаковима Рака и Рибе, што може довести до честих конфликата и удаљености у односима у будућности, преноси kurir.rs

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана