Најдуже помрачење Мјесеца у историји направиће пакао од живота овим хороскопским знаковима

ГС
Foto: Илустрација

Иако нас помрачење Мјесеца очекује тек у новембру, астролози вјерују како њен утицај се може осјетити већ сада.

Оно што ову помрачење Мјесеца разликује од свих досадашњих је то да је у питању најдуже помрачење у историји, а због ње ће остатак 2022. бити посебно тежак за ова четири знака.

Лав

Астролошке промјене које су пред нама највише ће имати утицаја на вашу каријеру, због чега је тешко предвидјети у којем ће се смјеру промјене догађати. С једне стране је могуће да вам се догоди велики неочекивани успјех, али је исто тако могуће и да ствари крену низбрдо. Добро размислите колико сте задовољни гдје је ваша каријера данас, колико сте на послу цијењени и колико се шансе даје вашим потенцијалу. Ако из било којег разлога нисте задовољни, будите храбри и нађите нови посао, не толико због прошлости и тренутне ситуације колико због будућности.

Шкорпија

Велике промјене за вас су природна појава. Ви се не бојите новог и другачијег, али оно на шта морате да обратите пажњу је то да би вас интензивне промјене које су пред вама могле да исцрпе емоционално и избаце вас из колосека. Слободно удовољавајте потреби за креативношћу, само поштујте оне који вас упозоравају на опасност од брзоплетих одлука.

Водолија

Водолије ће осјетити утицај на пољу породице и емоција. Стиже вријеме у којем ћете бити осјетљивији и емоционалнији него иначе, а мучиће вас и нека питања у вези са породицом која вас до сада нису мучила и која ће захјтевати брзо доношење одлука. Не оптерећујте се тежином емоција јер је ово тренутак у којем ћете се напокон ухватити у коштац с њима.

Бик

Можда ствари неће ићи као што сте планирали, али је ово идеално вријеме да се припремите за све циљеве које сте си задали. Вријеме је да заборавите на све старе навике, а поготово оне које су стајале на путу до остварења ваших снова, да из живота избаците старе обрасце понашања и почнете са тренирањем импулсивности и спонтаност, пише Жена.Блиц.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана