Најбољи сапутници по хороскопу: Са њима ће вам одмор бити као из снова

GS
Foto: Instagram

Звијезде су биле посебно наклоњене неким хороскопским знацима и обдариле их особинама које их чине посебнима и увијек пожељнима у друштву. Неки су обдарени посебним организационим способностима, неки смислом за хумор, док су неки једноставно пожељни у сваком друштву.

Одмор веома често зависи од екипе са којом ћемо да проведемо те дане, па да бисте избјегли да вам одмор пропадне и да вам не буде досадно, овај списак ће вам сузити одабир сапутника. Уколико сакупите екипу од ових 6 хороскопских знакова нећете се покајати.

1. Дјевице – вешти организатори

Дјевице су оријентисане на детаље и живе да би се организовале. Одлични су сапутници, јер би вјероватно сваки аспект путовања испланирале до детаља. Такође, оне су ту да вам буду водич кроз локалну историју и културу мјеста на којем се будете нашли. Иако дјелују напето и превише промишљено, Дјевице су веома опуштене када путују.

2. Рибе – препуштају се ситуацији

Рибе воле да побјегну од стварности, а за то је идеално рјешење отићи на путовање. Под владавином Нептуна, планете илузија, ови водени знаци ће вероватно привући искуства која су театрална и мистична. Неће имати одређени распоред, већ ће радије да се препусте ономе што им тај тренутак доноси, али ће свему дати смисао.

3. Лав – желе све да виде

Због своје личности, Лав мора да искористи свако тренутак одора. Они воле да вид што је више могуће и што би неко урадио за 10, они ће урадити за 3 дана и увијек ће смислити нове идеје за даљи наставак авантуре. Биће спремни на све, али рачунајре да ће се побринути да све има дашак луксуза. С обзиром да воле финије ствари, открићете најелитнија мјеста и доживећете авантуру и екстраваганцију, као и путовање кој ћете памтити до краја живота.

4. Стријелац – откриће тајна мjеста

Стрелац је највећи авантуриста међу хороскопским знацима, па је извесно да ће бити фантастичан сапутник. Не само да ћете видјети дијелове града које нисте очекивали, већ ће ваш обилазак бити пун забаве па се чак и најједноставнија путовања могу претворити у нешто неочекивано. Стријелчеви су жељни знања и имају непоколебљиви оптимизам. Њихов владар је Јупитер, планета експанзије и среће, која може додатно зачинити свако путовање.

5. Вага – воли фенси ресторане

Енергија Ваге је одличнан сапутник, јер ће уравнотежити путовању дати дашак гламура. Пошто је Вага префињена, можете бити сигурни да ће куповина и софистицирана вечера бити на репертоару. Ови ваздушни знаци имају неодољиву харизму која ће привући свакога у своју орбиту. Могу да стекну пријатеље гдје год да оду, па не треба да вас изненади пријатељство са инструктором роњења и неочекивани позиви и поклони непознатих особа.

6. Ован – најбољи сапутник

Овнови су енергични и спонтани и савршени су сапутници за оне који траже узбуђење на путовањима. Увијек су расположени за истраживање нових дестинација и обожавају да испробавају нове ствари. Овај ватрени знак чини да се осећате храбрије и слободније. Можда нису најбољи организатори, али ћете се одлично провести захваљујући њиховој изузетној енергији, пише портал Бест лајф.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана