Најбољи поклон за хороскопске знакове

Metro-portal.hr
Најбољи поклон за хороскопске знакове

Помоћ око идеја за поклон стиже у облику хороскопа за поклоне, прецизније, шта којем хороскопском знаку одговара као поклон. Сигурни смо да ћете у овом кратком прегледу успjети да пронађете нешто за своје најдраже.

 

Ован

Овнови цијене оригиналност, што је добро, али поклони за које је јасно да су купљени без размишљања им покваре расположење. Овом тврдоглавом знаку поклоните неки комад сребрног накита, црвени сат, неуобичајени модел мобилног ...

Бик

Кућни тип попут Бика увијек ће добро примити нешто практично, што има упорабну вриједност. Како воле да једу и кувају, било шта из тог асортимана увијек ће их развеселити, а осим кухињских потрепштина добро ће примити шал, капу, украс за кућу попут слике или згодне свијетиљке.

Близанци

С њима никад није лако, увијек очекују нешто изузетно и непоновљиво, добро је то што то не мора нужно да буде скупо. Аранжман за путовање, суманута зимска капа, откачена слика или неки смијешан мобилни одличан су избор.

Рак

Сентиментални и осјећајни Ракови цијене уникатне поклоне, били они купљени или израђени, а треба да имају јасну поруку да сте притом мислили управо на њих. Фина вечера, боца сјајног вина и добар амбијент, то су ствари које ће Ракове развеселити.

Лав

Све што има везе с гламуром и свјетлуца, да поједноставимо: најновија технологија, одјећа с потписом и слично се преферира, а добро ће доћи и посебно издање омиљеног албума.

Дјевица

Практичне Дјевице веселе се практичним поклонима, значи с њима је, заправо, најлакше. Добра књига, приручник за здрав живот, сталак за зачине, сет за маникир или нешто слично, главно да може добро да се употреби.

Вага

Лијеп изглед главна је карактеристика доброг поклона за Вагу, али немојте се узнемиравати ако им већ сутра генијалан поклон постане безвезе. Значи, држите се једноставних ствари - шал, рукавице, кравата, крема, сребрне минђушее ... То ће бити довољно.

Шкорпија

Погодити шта Шкорпија жели не могу сви видовњаци свијета, према томе, држите се егзотике - енциклопедија, мирисних свијећа које не можете набавити тек тако, добре књиге о чудним стварима, боца сјајног вина из далеких крајева.

Стријелац

Како никад немају мира, најбољи избор је аранжман за путовање, ма гдје оно било, њима ће бити супер. Уз то добро иду путописи, улазнице за неки генијалан концерт, све што ће Стријелца одвести негдје, макар и у машти.

Јарац

Још један практичан знак, а прилично амбициозан, па све што је практично, корисно и има везе с послом пролази под добро - новчаник, путни прибори за хигијену, бријање и слично, путна торба ...

Водолија

Откачени какви јесу, воле откачене поклоне, тако да ни масажер неће бити погледан попреко, необичан плејер за музику или таблет, украси које сте гледали барем пола сата и питали се чему служе њима ће бити генијалан поклон.

Рибе

Емоционалне Рибе воле сентименталне ствари, тако доживљавају и поклоне. Идеалан поклон ће јасно назначити ваш однос и подсјећати је на то, тако да су ту у игри албуми за фотографије или дигитални оквири, добар роковник и неки згодан одјевни предмет.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана