Најбоље позе за сваки хороскопски знак

Kurir
Најбоље позе за сваки хороскопски знак

Сазнајте која поза у сексу је идеална за ваш хороскопски знак и уживајте у најбољем сексу до сада.

Ако волите да читате шта вам поручују звијезде о послу, здрављу и љубавном животу, онда је следећа тема као створена за вас.

Ован

За узбудљиве Овнове секс је права авантура у којој је мало зачина увјек добро дошло.

Жена лежи потрбушке на ивици кревета тако да јој тијело од струка виси преко ивице. Мушкарац иза ње клечи на поду (или је у чучњу), наслања руке на њене бокове и диктира игру, преноси Курир.

Бик

Поза маказе, идеална је за овај знак. Мушкарац лежи на леђима, једна нога му је испружена, а друга савијена у кољену као да се сунча. Жена сједа на мушкарца тако да његову савијену ногу ставља између својих бедара.

Близанци

Доггy стyле (псећи стил) одличан је избор за Близанце. Жена клечи на кревету с главом и грудима на кревету или је чак наслоњена на сто, умиваоник или ограду, а мушкарац је иза ње. Мушкарац клечи или стоји (зависно од ситуације) и диктира темпо игре.

Рак

Осјећајним Раковима ће пријати нешто више интиме. Споон (кашика) поза у којој мушкарац и жена леже на боку припијени једно уз друго одличан је избор. Ако желите да додате мало зачина нека жена савије горњи дио тијела према напријед у Л положај, а мушкарац диктира игру и привлачи партнерку држећи је за косу или рамена.

Лав

Мушкарац лежи на леђима, а жена сједи на њему тако да га гледа у очи, са савијеним ногама око струка, док се наслања на његов торзо са обе руке. Жена се поиграва кретањима у свим смјеровима за које су задужени бокови.

Дјевица

Дјевице воле да буду у центру пажње, а визуелно их јако узбуђује. Њихова омиљена поза је доггy стyле (кучећи стил). За малу промјену партнер нека клекне на једно кољено и ослони се на другу ногу, а партнерка у потпуности спушта горњи дио тијела.

Вага

Дорађени мисионар ће одушевити све Ваге. Мушкарац лежи на партнерки и наслоњен је на руке, а жена подиже ноге на његова рамена и помјерајући бокове додатно дражи партнера.

Шкорпија

Поза за супер жене у којој мушкарац лежи раширених ногу, савијеним у кољенима, а жена клечи на њему нагнута према напријед и наслоњена на руке. Мушкарац подиже њену задњицу и диктира игру.

Стријелац

Импулсивним Стријелцима мало егзибиција увјек добро дође. Жена лежи на леђима, а мушкарац испред ње клечи. Жена подиже задњицу и ставља ноге на партнерова рамена и приближава тијело до положаја идеалног за пенетрацију. Мушкарац придржавајући бокове диктира темпо.

Јарац

Ова поза заиста захтева иницијативу, што ће се свидјети мушкарцима. Реч је о класичној пози у којој жена сједи или чучи на мушкарцу те покретима и увијањем бокова диктира темпо и интензитет секса. 

Водолија

У овом случају Водолија жена контролише игру. Мушкарац сједи на кревету наслоњен на зид, а жена чучи на њему окренута ка њему. Мушкарац поставља руке испод њене задњице и дикира брзину и дубину пенетрације.

Риба

Комплексне и страствене Рибе воле акцију и вратоломије у сексу. Жена стане у положај као да ће направити, стој на рукама, а мушкарац јој прилази и подиже ноге, прислони је на своје тијело и намјешта је у положај који је угодан за оба партнера.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана