Најбоље комбинације хороскопских знакова за љетњу шему

ГС
Foto: Илустрација

Узбуђење се осјећа у ваздуху лети више него иначе. Сваки хороскопски знак ове године сигурно има најсрећнији дан љета који може да искористи и обрне ствари у своју корист. И срећом за све нас, нема ретроградне Венере овог љета која планира да изазове романтичну драму.

Ствари изгледају боље за све.

Знамо колико су љетње авантуре добродошле, али има оних који једноставно нису за шеме. Заљубе се, не сналазе се или једноставно не воле да се упуштају у било шта са особама које површно познају.

Бик и Рак су сигурица

Стабилност у ову шему доносе Бикови. Они не воле да се много јуре ни са ким, а емотивни Ракови само желе некога коме ће дати сву ту љубав и пружити бригу и емоционалну подршку. Ова два знака, ако се сретну и препознају чекају заиста њежне ноћи, дирљиви тренуци и ово и те како има потенцијала.

Вага и Близанци имају о чему да причају

Друштвени Близанци и нежне Ваге су добар комбо. Близанци су спретни и довитљиви, није њима проблем да заведу ни Ваге које се баш не дају никако. А када Близанци открију да са Вагама могу да се повежу на дубљем, интелектуалном нивоу, ево нечега што може да потраје дуже од једне сензуалне ноћи.

Ован и Лав су жива ватра

Ма има ли чега љепшег него када се у очима препозна да неко и вас жели колико ви њега? А ко боље може да се снађе у размјењивању значајних погледа од два ватрена знака? Ован је храбар и предузимљив, а Лав воли да буде освојен и титран. Овна ће само још више разјарити лавовско нећкање. Страст је на врхунцу, али тешко да ту има мјеста за нешто веће.

 

(Она.рс)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана