Најбезобразнији хороскопски знакови: Ко има најотровнији језик, а ко је истинска душица

Г.С.
Најбезобразнији хороскопски знакови: Ко има најотровнији језик, а ко је истинска душица

Листа од непристојног до најдивнијег знака је клизна и може имати пуно значења.

Будући да сваки хороскопски знак карактеришу различите особине, логично је да имамо најбезобразнијег и оног који је права душица.

Јарац

Јарчева грубост долази од претераног самопоуздања. Њихов его може бити толико надуван да не могу, а да не гледају с висине на све друге око себе. Чак и када активно не покушавају да буду непристојни, још увијек могу испасти невјероватно снисходљиви. Јарац је познат по томе што супер управља и контролише. Кад уђу у такво расположење, имају тенденцију да се претворе у некога врло арогантног и пуног себе. Покушајте да му кажете да престане, али очекујте да ћете имати посла са супер непристојним Јарцем, преноси 24sata.hr.

Близанци

Близанци су супер непристојни јер су они чисти насилници. Ако не видите ствари на њихов начин или покушате да се сукобите с њима, очекујте да ће вам узвратити испружених канџи. Једна ствар која Близанце чини једним од најгрубљих знакова Зодијака јесте то што могу бити потпуно љубазни лице у лице с људима прије него што им окрену леђа и покажу своју праву нарав. Уосталом, људи Близанце не називају узалуд дволичнима. Често живе у складу с том непристојним карактером по којем су познати.

Бик

Бик није непристојан у традиционалном смислу, али може да буде врло застрашујућ. Људи се тешко супротстављају Бику јер не схватају колико злобни могу да буду док се не нађу у ситуацији у којој морају да се супротставе једном. Једна од ствари због које су Бикови посебно увредљиви је та да такође нису свјесни колико су заправо непристојни. Кад их прозовете због непристојног и непотребног понашања, окрену се и окриве вас што сте их натерали да се понашају на такав начин. Можда и не би било тако лоше да признају непристојност, али често то не раде, што ствар чини још гором.

Лав

Лавља грубост произлази из тога колико су агресивни. Иако људи свакако цијене њихову искреност, када су агресивни у преношењу своје тврдње, то може да заврши тако да другима изгледају врло непријатни. Лав је и увијек је био вођа чопора. Будући да увијек говоре људима шта да раде и дају савете, логично је да се њихово самопоуздање може претворити у агресивност и непристојност. Не покушавају да увијек буду дрски, али то не значи да нису непристојни.

Ован

Ован је прилично усијана глава и има способност да буде врло груб када то жели. Као ватрени знак, могу да буду врло страствени када су добро расположени — и врло непристојни када нису. Готово увијек можете гарантовати да ће ова ватрена личност бити подложна грубости. Уз то, иако Ован има тако велики и страствени карактер, не значи да не може да буде и љубазне душе. Само морате знати да ћете се, када сте у близини Овна, играти ватром, стога будите опрезни.

Мушкарци рођени у овом хороскопском знаку се најчешће разводе: Сазнајте да ли сте међу њима...

 

Дјевица

Девица може да буде један од најљубазнијих, најслађих хороскопских знакова на свијету… када су у питању њихови пријатељи. Дали би све од себе како би усрећили своје пријатеље. Ипак, када је ријеч о сопственој срећи, сами себи могу да буду највећи критичари. Дјевице су можда слатке као колач према људима које воле, али када су оне саме у питању, знају да буду врло грубе. Дјевице су склоне критиковању саме себе због својих грешака и прошлости, па ако су према некоме грубе, то су обично они сами.

Шкорпија

Шкорпија није толико груба колико је манипулативна. Могу да буду слатки као шећер кад желе јер су вас изманипулисали да мислите да су слађи него што стварно јесу. Шкорпија може да буде изврстан пријатељ и особа, али немојте га ни потцијенити. Ако сте икада омаловажавали Шкорпију, знате колико могу да буду груби. Ако сте у унутрашњем кругу Шкорпије, они могу да буду најслађа особа на свијету.

Стрелац

Стрелац воли да остане позитиван о скоро свему, умјесто да увек буде непристојан, па им је лако да буду слатки. Желе да буду познати као веселе особе које воле забаву и увијек су вољне да се насмеју или попричају, а једини начин да то буду је да су драге. Ипак, још увијек знају како да поставе границе, тако да им се ријетко догађа да их неко прегази. Стрелац је особа каква би сваки хороскопски знак желео да буде, макар само због чињенице да су стварно проклето слатки.

Водолија

Водолија је дефинитивно тип особе којој је чаша напола пуна, што говори о њиховој слаткоћи у цјелини. Водолија је један од оних људи чији је оптимизам заразан. Сви који су у њиховој близини осјећају како им се расположење диже и побољшава. Поврх тога, кад год је Водолија добро расположена, то је чини још слађом и љубазнијом. Дакле, могло би се рећи да је њихов оптимизам заразан за друге људе и њих саме.

Славица Ангелова побједник "Звезда Гранда": Рокерка одушевила публику

 

Рак

Рак може да буде љубазан, али можда понекад мало превише љубазан. Када је Раку стало до вас, учиниће све што је у њиховој моћи да вам покаже колико могу да буду љубазни и драги. Понекад би за Рака било боље да има више ‘кичме’, али будући да су навикли да буду овакви, скоро је прекасно да промјене оно што јесу. Рак ће увијек бити врло сладак и увијек на ивици да буде искоришћен због тога.

Вага

Вага је потпуна особа која воли људе, а понекад допушта да је прегазе. Као неко ко активно тражи начине да буде што пасивнији, Вага је позната као хороскопски знак који је сладак јер је то сигурнији пут. Вага мрзи сукобе, свађе и непристојност. Иако нико заправо не воли ниједну од тих ствари, више се ради о спашавању образа и гурању тешких истина под тепих него о очувању мира. Ваге нису непристојне јер само желе да људи у њиховим животима буду срећни… чак и ако их то у том процесу потајно чини несрећнима.

Рибе

Рибе су најслађи хороскопски знак који постоји, што им не чини увијек услугу. Уосталом, Рибе су познате као мученици Зодијака. И вјерујте да их због те титуле многи искоришћавају. Рибе би радије жртвовале сопствену срећу ако желе да усреће своје пријатеље и породицу. Можда то не би рекли наглас, али воле да пате због неког разлога.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана