На ова три знака ће млад мјесец у Дјевици врло повољно утицати

Г.С.
Foto: Илустрација

Септембар је кренуо под утицајем последњег љетњег младог Мјесеца и он ће нам помоћи да јасније сагледамо своје циљеве.

Овај Мјесечев циклус долази у знак Дјевице. Утицај Сунца и Мјесеца у овом земљаном знаку наглашава значај свакодневне рутине, добрих навика и наизглед малих делова планова који би иначе могли бити занемарени.

Овај утицај нас подстиче да боље управљамо временом, организујемо животни простор и ускладимо рутину бриге о себи. Док ћемо сви осетити овај утицај, неки знакови ће имати прилику да се детаљније посвете својим животним околностима.

Дјевица

Ово је ваш годишњи млади Месец, и биће вам омогућено да окренете нови лист. Овај Мјесец вам пружа прилику да анализирате како се представљате свијету и прилагодите се ако вам се та слика не допада.

Размислите шта бисте жељели да промијените на себи како бисте максимално искористили свој потенцијал. Које мале промјене можете направити да би могле имати велики утицај? Будите искрени према себи, али избјегавајте превише критике. Промјене треба да буду вођене саосећањем према себи.

Стријелац

Сезона Дјевице вас усмјерава да се фокусирате на детаље своје каријере током наредног мјесеца. Овај млади Мјесец је у вашој десетој кући амбиција пружа мотивацију за започињање нових пројеката и усавршавање рада. Ако је ваш професионални пут био нејасан, сада је вријеме да унаприједите своје планове и поставите распоред који води ка продуктивности. Стицање нових навика на послу и прагматичан приступ су кључни за ефикасно праћење дугорочних циљева.

Рибе

Сада је вријеме да се фокусирате на блиске односе и сагледате их из ближе перспективе. Овај млади Мјесец у вашем пољу партнерства омогућава вам да направите промјене и прихватите здравију динамику са људима који су вам блиски.

Обратите пажњу на мале ствари које иначе не примјећујете, а које могу утицати на вашу везу, попут непотребних навика или ситуација које могу изазвати несугласице. Идеално је вријеме да се посветите решавању тих питања, преноси Ало.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана