На који начин ваш знак ужива у сексу?

conopljanews.net
На који начин ваш знак ужива у сексу?

Како звијезде одређују ваше уживање у љубави?

Ован

ОН – Углавном му није посебно важно хоће ли партнерка доживјети оргазам. Најважније му је да га он доживи. Ипак, поносан је, па му је драго ако партнерка потпуно задовољи. Прилично је саможив, помало себичан, макар се некада, ината ради, може потрудити и довести партнерку до правих врхунаца.

ОНА – Код ових жена све треба брзо, гвожђе се овде кује док је вруће. Мала грешка у тренутном заносу и она губи интерес, нема више секса, па ни осталог.

Оргазам може постићи и врло брзо и врло лако ако партнер није млитав, причљив и ако не одуговлачи. Када је ситуација за Оно онда Оно треба и направити. То је њен став. Ипак, препорука би за припаднице знака Овна била би да покушају секс да схвате као игру за двоје, а не као појединачну трку на 100 метара. Требало би секс да покушају да доживе као нешто лијепо чак и ако је друга страна, макар у старту, сличнија пужу. Оргазам жене Овна је у начелу прилично бучан. Лош секс посве ће је удаљити од партнера, идући га дан неће ни поздравити при сусрету.

Бик

ОН – Врло је достојанствен, жели оставити добар утисак, труди се, предигра му је важна, али се не воли превише умарати. Може бити и врло њежан, а оргазам партнерке биће му најбоља награда за уложени труд и најбоља похвала његовом љубавном умећу.

ОНА – Припаднице овог знака могу се лако узбудити, али то неће показивати. Мисле: нека он сам то види. Партнера морају доживјети као нешто посебно, не иду на прву лопту и нису склоне авантурама. И ту је проблем.

Потребно им је дуго уходавање, истраживање, а за то је потребна дуга веза. У дужој вези остваре присан однос с партнером, а то је услов и њиховог оргазма. Када су сигурне у себе и када их се ни на што не тјера, па још уз то ако је партнер у кондицији и може издржати мало дужи напор, оне ће свакако доживјети сексуални врхунац. Њихов је оргазам попраћен превијањем тијела и тихим уздасима.

Након секса су срећне и осмијехом показују захвалност. Ако не доживе оргазам партнеру опраштају, ништа му не замјерају.

Близанци

ОН – Мајстор је сексуалних вратоломија, али их изводи више ради себе него ради партнерке. То је представа којој циљ није њено задовољење, него испуњење тренутка у којем се налази. Ако је вријеме за секс, онда ће то и радити, али чим то вријеме прође, он је већ на некој другој теми.

ОНА – Близанци и оргазам? Помало необична комбинација, јер како постићи оргазам када се оне за вријеме сексуалног односа воле смијати, скакутати, понекад чак и причају вицеве, збијају шале. Но, то не значи да не уживају у сексу. Напротив, уживају и те како. Да би доживеле оргазам потребно је пуно рада, напора, треба пронаћи праву позицију, треба их умирити, довести до тога да заћуте и престану мислити о било чему. Код жена рођених у знаку Близанаца нема превише оргазама. Но, то њима и није важно. Важније им је да је сексуална игра лијепа, маштовита, њима угодна. Када доживе оргазам, понекад несвјесно испусте сузу, а посве су тихе. Ту нема вриштања ни грчења. Ако је секс лош неће замјерити партнеру, јер чим се обуку, већ забораве што је било тренутак прије тога.

Рак

ОН – Може се силно трудити, посебно ако има посла с доказано причљивом партнерком која ће о његовим сексуалним способностима говорити свим својим пријатељицама. Важно му је створити легенду о себи као врхунском љубавнику.

ОНА – Лако би припаднице знака Рака доживјеле оргазам када не би секс доживљавале као дужност. А оно што је дужност није увијек и оно што се жели. Превише се посвећују партнеру да би биле концентрисане на себе. Њихова је физичка грађа готово идеална за оргазам, имају осјетљиве груди, осјетљиво и све остало, ту би већ и сам додир требало пуно тога направити. Међутим, жене Ракови увијек интензивно мисле, не могу оне у секс тек тако, па и док секс траје, оне мисле и мисле. Потпуно се прилагођавају партнеру, чине све што мисле да он воли или да му треба радити. Међу овим је женама највише оних које одглуме оргазам. Одглуме га како би он био задовољан, а што се њих тиче, задовољне су већ самим тим што их он жели. Више од тога им не треба. Партнеру све опраштају.

Лав

ОН – Ови мушкарци партнерку могу прилично избезумити. Имају чудан приступ сексу. Учиниће све како би партнерку узбудили, у томе су прави мајстори, али могу, без најаве, одједном стати и као да се ништа није догодило. Но, ако су у правом филму с њима ће партнерка лако доживети оргазам.

ОНА – Овдје се догађа бучни оргазам пун страсти, зноја, уздисаја, па је добро затворити прозоре, а ако се радња догађа у возилу, онда ваља отићи подаље, тамо гдје нема људи. Лавице се потпуно препуштају сексуалном ужитку, бескрајно су самоувјерене, знају што им треба и шта им партнер треба радити. Но, и оне знају шта треба да раде партнеру. Ту је пуно оралног секса, мажења, стискања. Ако не доживе оргазам нису незадовољне, партнеру неће приговарати, можда ће га повремено боцкати ситним зафрканцијама, што није за претјерано осјетљиве типове који све схватају озбиљно. Лавице, наиме, нису заједљиве, не мисле ништа лоше, само очекују да ће се касније стање поправити.

Дјевица

ОН – Све ради по прописима, полако, сталожено, вођен логиком. Његова логика говори како је у сексу потребно и нормално да партнерка доживи оргазам, па ће учинити све да тако и буде. Проблем је само што је превише систематичан, што спонтанијим партнеркама не одговара.

ОНА – Праве се невинашца, секс их као не занима, а узбуде се на сваку безобразну ријеч. Партнер који им у ухо не зна шаптати баш такве ријечи неће их задовољити, па тако ни довести до оргазма. За оргазам Дјевици треба снажан, помало груб партнер који ће водити игру и који ће је потпуно подчинити. Он мора бити вођа. Дјевицама треба доста уходавања, али када крену, онда је то захуктала локомотива. Када се довољно узбуде, труде се навести партнера да им ради оно што знају да ће их довести до оргазма. Њихов је оргазам доста интензиван, зноје се и забацују главу, али нема пуно звукова. Партнеру тешко опраштају лош секс. Не говоре о томе, али мисле своје и процјењују ситуацију. У простору који им се не чини савршено чистим у секс се неће упустити. Њима је најважнија савршена чистоћа. Секс у апотеци за њих би био најбољи и идеалан.

Вага

ОН – Пуно прича, одлично заводи, али када дође до секса, онда се на неки необичан начин повлачи. Партнерка нема дојам да даје све од себе. Потенцијал му се чини пуно већим од онога што пружа. Ипак, уз мало више труда и заинтересованости, а посебно стрпљења, партнерку могу довести до оргазма.

ОНА – Ове су жене створене за оргазам. Доживљавају га лако, уз њежног и миришљавог, свијеже истушираног партнера бескрајно ће уживати. Оне се потпуно препуштају сексу. Не смета им ни мјесто ни вријеме. Најважније је да је око њих пуно мириса, свјежине, на отвореном су боље него у затвореном, некако дају више од себе, труде се.

Желе да задовоље себе, али ако партнер није задовољан, биће тужне. Њихов је оргазам јак, превијају се и стежу уз партнера, испуштају уздахе, искрено све то проживљавају, готово никада не глуме. Њихов је начин доживљавања оргазма врло стимулативан и за партнера, па је са женама Вагама највише заједничких, истовремених оргазама. Партнеру опраштају погрешке, чак и ако за нешто нису криве осјећају се кривима и само желе да обоје буду задовољни.

Шкорпија

ОН – Очекује од партнерке потпуну подређеност. Она мора само показивати да јој је лијепо све што јој ради. Способан је за разне врсте љубавних игара, а што је грубљи, то је знак да му је то партнерке више стало. Снажан је, уз мало више концентрације, лако партнерку доведе до оргазма.

ОНА – Жена Шкорпија је сексуална машина која меље партнера докле год не доживи оргазам. За њу нема препрека, не мисли о томе што је и како с њим, да ли је у кондицији или није. То је не занима. Трза се, намјешта, повлачи партнера и на да му се мрднути докле год не дође до врхунца. Може доживјети и неколико оргазама за редом. Треба са женом рођеном у овом знаку бити издржљив. Лако се узбуди, секс је за њу нешто попут ваздуха или хране, а оргазам је циљ свега. Ако тај циљ није остварен, сматра да је и секс промашен. Како нема длаке на језику, партнеру који је не задовољи јасно ће рећи шта о њему мисли. Осјетљивијем партнеру лако набије комплексе. Онај ко ју је једном задовољио у њеним је мислима увијек потенцијални партнер, а ко није, може је заборавити. Она никада не опрашта.

Стријелац

ОН – Потребна му је квалитетна инспирација. На примјер, да му је партнерка она коју су сви други хтели, а баш ју је он добио. Ако тога има, онда је у сексу одличан и партнерка ће имати разлога бити задовољна. Но, ако није, онда ће бити прилично незаинтересован, задовољиће само себе.

ОНА – Њен је секс комбинација игре, глуме и егзибиционизма. Воли се показивати гола па јој је занимљива свака помало воајерска или егзибиционистичка ситуација. Секс на отвореном, на примјер. Може се брзо узбудити, а партнер мора пратити њене титраје како би је довео до оргазма. Сексу се лако препушта, а потребно је испробати више начина како би се пронашао онај прави. Партнеру шаље лагане сигнале, а он се по томе путоказу мора знати сналазити. Када дође до праве позиције, почиње оно право. Док не доживи оргазам, она не дозвољава промјену позиције. Оргазама жена рођених у овоме знаку може бити силно бучан, али и врло тих. Уколико је партнер не задовољи, неће му превише замјерити, надаће се да ће идућег пута бити боље, а ако не буде, тада ће већ озбиљно размишљати о промјени.

Јарац

ОН – Врло је темељан, а у сексуалном му односу помаже то што је врло рационалан. Труди се јер сматра да тако треба. Зато ће и његова партнерка углавном бити задовољна. Но, она њежнија, која у секс улази с више осјећаја него жеље за задовољством, могла би се осјетити ускраћеном.

ОНА – Ове жене врло тешко доживљавају оргазам. Партнер с њима мора бити силно упоран, а само је једна позиција помоћу које, барем некако, могу доћи до оргазма. То је спој леђа-трбух, при чему су ту њена леђа, а трбух његов. Занимљиво је да се жене рођене у знаку Јарца лако узбуде, брзо пожеле пенетрацију, сексу се препуштају врло лако, али када треба доћи до оргазма, то је друга прича. Но, оне су врло рационалне, па већ врло рано спознају тај свој проблем, тако да партнеру не праве проблеме. Ако и пате, чине то у себи, о томе не говоре. Упоран партнер жену Јарца ипак може довести до оргазма. Ако доживи оргазам, онда је то нешто што се не може сакрити. Она се превија, савија главу, удара боковима, а на партнера као да заборави. Но, не очекује да ће се то идућег пута поновити.

Водолија

ОН – Његови су сексуални нагони врло изражени, наступа у трену, дјелује темељито, брзо и снажно. Труди се како би задовољио партнерку. Ипак неће ићи против себе. Ако је доживио врхунац или ако му се више не да, покушаће да се извуче.

ОНА – Код жена рођених у знаку Водолије све су комбинације могуће као што све могу бити и немогуће. Може се лако узбудити, а опет, у некој посве истој ситуацији, никако. Може је силно узбудити додир, има јако осјетљиву кожу, а опет, чак и добра сексуална игра може је оставити равнодушном. Партнер никада не за шта је овој жени у мислима. Ипак, када је с партнером који ју је спреман дуго и нежно миловати, може достићи сексуални врхунац. Када доживи оргазам, жена Водолија се прилично брзо опоравља, брзо се облачи или прелази на обичан разговор. Зато понекад оставља утисак као да јој то што јој се, уз толико труда догодило, и није важно. То је погрешан закључак, јер њој је оргазам прилично јак доказ да је партнер онај прави.

Рибе

ОН – Посебно се труди задовољити партнеру, учиниће све како би је довео до оргазма. Но, несталан је па се неће нарочито потрудити као би поновио врхунски ужитак којег је једном партнерки пружио. Углавном, кад је секс у питању, партнерка му је у првоме плану.

ОНА – Жене рођене у овоме знаку су силно осјетљиве и осјећајне. Њима је најважнија љубав па ако код партнера осјете љубав већ је и само то довољно за доживљавање оргазма. Сексу се потпуно препуштају, забораве на све, само уживају. Ноћ и прва зора њихово је вријеме за секс. Лијепо им је поред мора, и у природи нарочито.

Но, ако у партнера имају повјерења онда им је свака ситуација повољна за секс. Повјерење им је јако важно, желе бити вођене, желе грубљи секс с мало ријечи и пуно љубљења. Воле када их вежу. Дословно изгарају у сексу. Оргазам им је пун извијања, мишићи им се грче, забацују главу, трзају се, стишћу партнера, али не испуштају превише звукова. Јако су срећне након оргазма, а могле би се сатима мазити. Тако задовољне идућег ће дана партнеру поклонити нешто лијепо, а то чине само онима које воле.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана