Мушкарци рођени у овим знаковима најчешће се разводе

ГС

Поједини хороскопски знаци често имају особине које могу довести до нестабилности у браку и самим тим повећавају шансе за развод.

Статистика је неумољива и она каже да се најчешће разводе мушкарци рођени у знаку близанаца. Близанци се сматрају промјењивим и динамичним знаком. Они су по природи знатижељни, енергични и стално су у потрази за новим информацијама и искуствима.

Ова стална потреба за промјеном може довести до нестабилности у браку. Тешко се обавезују, а та особина може створити проблеме у дугорочним односима као што је брак. Осим тога, њихова склоност комуникацији и изражавању својих мисли може бити мач са двије оштрице - иако може подстицати отворене расправе, може довести и до конфликта.

С друге стране, важно је напоменути да ове карактеристике не значе да сваки мушкарац рођен у овом знаку неће имати успјешан брак. Постоји много других фактора, попут емоционалне зрелости, компатибилности, комуникацијских вјештина и воље за радом на односима, који играју кључну улогу у трајању брака. Ипак, без обзира на хороскопски знак, сваком односу треба приступити отвореног ума и срца.

Судећи према хороскопу, разводу су склони и мушкарци рођени у знаку водолије. Разлог није невјерство, него њихова жеља за слободом и самосталношћу. Наиме, пријатељство и љубав су водолији подједнако важни. Понекад знају да идеализују партнера, али углавном су рационални. У везу улажу много и стално је обогаћују новинама. Нису сентиментални нити лажљиви у односу. Али они више воле пријатељство од трајних и обвезујућих заједница.

Често се тешко одлучују на брак. Нису превише страствени и не воле се да се предају до краја. Очекују да им партнер угађа и да мисли на њихов начин. Не очекујте мирну и глатку везу са водолијом. У почетку ћете бити обасипани пажњом, али чим узбуђење прође, бићете отпуштени без церемонија, осим ако сте довољно паметни да љубав претворите у пријатељство.

Бикови су тврдоглави и желе да имају све под контролом, што може довести до сукоба у браку. Понекад могу бити склони и материјализму и нису превише заинтересовани за емоционалну повезаност у браку

Лавови воле да буду у средишту пажње и тешко се прилагођавају ситуацијама када нису у центру пажње. Тешко слушају и толеришу туђа мишљења и ставове, а ово неразумијевање најчешће води у раздоре, и самим тим раскиде или разводе брака.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана