Мушкарац у овом хороскопском знаку је неухватљив, требаће вам много да га освојите

Агенције
Мушкарац у овом хороскопском знаку је неухватљив, требаће вам много да га освојите

Ако упознате неког од ових мушкараца, знајте да ће Вам требати мноооого труда да их освојите.

Ован

Ако нисте на "прву лопту" завели Овна, тешко да ће Вам послије успијети. Кад је овај мушкарац у питању не смете дуго да "тврдите пазар". Нема он времена да чека, "игра игрице"... То је мушкарац који себе увијек ставља на прво мјесто и сматра да му није баш толико потребна партнерка. Он све може сам. Уколико Вам успе да га освојите, будите спремни да прихватите његову бунтовну природу јер само га тако можете задржати поред себе.

Познати мушкарци рођени у знаку Овна:

Адријен Броди

Близанци

Он има страх од одрастања, везивања и обавеза. Могли бисмо да кажемо за њега да је модерни Петар Пан. Што би се он везао за само једну особу, кад има толико тога да исприча, толико тога да уради свим женама овога свијета! Треба му особа која ће имати размијевања за његове промене у понашању: данас вас воли највише на свијету, сутра је резервисан... Никад се са њим не зна! Најбитније је да забавите његов ум и Ваш је.

Познати мушкарци рођени у знаку Близанца:

Џони Деп

Лав

Ако сте спремни да му угађате као да је баш он принц Вашег живота, имате шансу да освојите његово срце. Он се не да тако лако јер мора да буде сигуран да и јавност одобрава његов избор. У суштини, није тако сигуран у себе као што изгледа и некад не зна шта хоће. Оно што је сигурно је да ако сте успијели да му привучете пажњу, онда ћете успјети да постанете његова принцеза.

Познати мушкарци рођени у знаку Лава:

Данијел Редклиф

Шкорпија

Мушкарац рођен у овом знаку је један од највећих заводника. Скоро да не постоји дама која не жели да буде са њим. Међутим, баш у томе је проблем. Он може да бира, а Ви ћете имати озбиљну конкуренцију. Не "отвара" се лако, прилично је резервисан. Неће Вас завлачити - ако му се допадате тачно ћете знати шта жели од Вас. Он је сигуран у себе. Страственост, снага воље и јак карактер - то су кључне ствари којима ће га свака жена лако освојити.

Познати мушкарци рођени у знакуШкорпије:

Леонардо Дикаприо

Стрелац

Стрелца је најтеже освојити. Морате знати како да водите филозофске разговоре, како да будете у исто вријеме забавна и паметна особа, а опет и страствена. Њега ћете, заправо, најлакше освојити ако га пустите да има свој свијет, своје обавезе, јер не поднси стеге, не подноси да му неко прича шта треба да ради. И да, ставите осмијех на лице, то је најбитније. Уколико се Стрелац са Вама не смије о не забавља, немате шансе.

Познати мушкарци рођени у знаку Стрелца:

Џеј Зи

Јарац

Овог мушкарца ћете освојити преданошћу и стрпљењем. Њему је битно да партнерка може да му се посвети, и да осјети да са њом може да ствара стабилну везу. Такође, ако нисте вриједни, онда заобиђите овог мушкарца. Њему је потребна жена која ће разумијети његов посао, прековремени рад, али без икаквих примједби. Он има само једну "ману" - не везује се лако, он споро бира, али ако Вас одабере угађаће Вам сваког дана.

Познати мушкарци рођени у знаку Јарца:

Зејн Малик

Рибе

Не говори много, не отвара се лако. Никад нећете знати шта стварно мисли и осјећа. Ријечи му морате извлачити "клештима" јер он мисли да ако сте већ ту поред њега, подразумијева се да сте му битни. Међутим, морате му показати да нећете ћутке на сваки његов миг доћи, бити ту, да имате свој став. Идеално би било да уживате уз добр филм у мраку биоскопа или стана. Мушкарац Риба је романтичан и таквим гестовима ћете га најлакше освојити и задржати.

Познати мушкарци рођени у знаку Рибе:

Џастин Бибер

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана