Млад Мјесец у Шкорпији ће потпуно промијенити животе ових пет знакова

ГС
Foto: Илустрација

Млад Мјесец у Шкорпији 13.11. један је од енергетски најснажнијих догађаја. Ипак, ових пет знакова Зодијака требало би да се припреме за овај период – очекују их драматичне промјене.

Ево којих пет знакова је на највећем удару.

Шкорпија
У периоду младог Мјесеца, не само Сунце, већ и Мјесец и Марс биће у вашем хороскопском знаку. Можда ћете осјетити снажан талас енергије: усмјерите овај ресурс према остварењу својих циљева. Иначе ћете се сусрести с повећаном раздражљивошћу и агресивношћу.

Током младог Мјесеца, један од ваших владајућих планета, Плутон, биће у Јарцу и пролазиће кроз вашу другу кућу. Немојте да се плашите снажне жеље да вратите ред у своје емоције.
Главна тема овог младог Мјесеца сте ви и ваш однос према себи, вашим емоцијама и самопоштовању. Покушајте да запишете у свој дневник све мисли које вам надолазе 13. новембра: међу њима можете пронаћи своје нове смјернице и вриједности.

Лав
Главна тема младог Мјесеца у Шкорпији за Лава је породица и дом. У овом периоду очекује вас транзит Сунца, Мјесеца и Марса у Шкорпији кроз четврту кућу. Размислите о томе шта бисте жељели да или у односу с родитељима.

Истражите: можда ћете открити нове чињенице које ће вам помоћи у будућности. Размислите: да ли вам је пријатно код своје куће? Сасвим је могуће да је дошло вријеме да ажурирате своје животне услове.

Марс у Стријелцу проћи ће кроз вашу пету кућу, повезану с децом, креативношћу и процесом стварања. Ако већ дуго размишљате о проширењу своје породице, тада је период младог Мјесеца идеално вријеме за то.

Иначе, вриједи ову енергију усмјерити у креативну активност. На примјер, посјетите занимљиво предавање о умјетности или се пријавите за неки курс.

Ован
Дошло је вријеме да се суочите са својим несвјесним искуствима и страховима: млади Мјесец ће вас затећи у осмој кући. У истом раздобљу, астероид Хирон, одговоран за лијечење менталних траума, биће у вашем хороскопском знаку.

Можда осјећате да упркос свим напорима не добијате признање које заслужујете. Овог младог Мјесеца могли би да вас посјете депресија и недостатак иницијативе.

Немојте да бјежите од ових болних осјећања и емоција: обавите свој рад сијенке и започните своје исцјељивање. У супротном, овај циклус ће се понављати све док не научите своје лекције.

Рибе
Млади Мјесец у Шкорпији наћи ће вас у деветој кући, повезаној с духовним растом, путовањима и вјерским питањима. У исто вријеме, Нептун, ваша владајућа планета, и Сатурн биће у Рибама.

Надолазећи млади Мјесец за вас је повезан с потрагом за новим идеалима, покушајима разумијевања вјерских питања. Бавите се проучавањем филозофских учења, вјерских покрета – било чега што ће вам помоћи да мање пажње посвећујете материјалним стварима.

Сатурн у вашем хороскопском знаку уравнотежује духовне и материјалне енергије: захваљујући томе, ваш духовни раст неће се претворити у избјегавање стварности, пише Жена Блиц.

Бик
Вријеме је да размислите о породици! Управо је то тема која ће вас прогонити за вријеме младог Мјесеца. Могући су догађаји који ће радикално промијенити ваш став према браку или дјеци.

Венера, ваша владајућа планета, пролазиће кроз кућу здравља – обратите пажњу на своје стање. Можда сте у посљедње вријеме сами себи стављали превелики притисак.

Венера у Ваги тражиће од вас да пронађете равнотежу између посла и одмора, а да на крају посветите вријеме себи и својим потребама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана