Млад мјесец у Раку: Вријеме да дубински истражимо своје емоције

Г.С.
Млад мјесец у Раку: Вријеме да дубински истражимо своје емоције

Млади Мјесец у знаку Рака 17. јула и помјерање Мјесечевих чворова који се догађају истог дана указују на вријеме повећане кармичке енергије, пише foreverconscious.com. Ако обратимо пажњу, могли бисмо да примјетимо мрвице хљеба које Свемир посипа, водећи нас путем који ће убрзати раст и развој наше душе.

Млади Мјесец у знаку Рака такође може да донесе нове догађаје и прилике у наше животе који нас могу ускладити са осјећајем властите сврхе. Обратите пажњу на ствари које ће се узбуркати под овим младим Мјесецом, јер ће нам оне бити водич у којем смеру треба да идемо и на чему треба посебно да радимо.

То од нас захтијева да уђемо унутра, да сједнемо сами са собом и усмјеримо визију својих живота са места унутрашњег знања и интуиције. Одговори нам можда неће доћи одмах, али вјежбање стрпљења је дио овог процеса. Стварање намјера из мјеста унутрашњег знања значи повјерење у процес и вјеру да ће права инспирација и одговори доћи када буду спремни. Овај процес захтијева предају и пуно вјере, али лакоћа обично слиједи када им се предамо.

Мјесец је дом Раку

Проналажење те лакоће могло би нам бити лакше под овим младим Мјесецом, јер Мјесец воли да буде у знаку Рака. Мјесец представља наше емоције, осјећај сигурности и пријатности. Мјесец такође може да буде приказ женске енергије у нашим животима. То значи да ћемо се осјећати повезаније и усклађеније са својим емоцијама и женском страном, и лакше разумијети шта нас чини сигурнима.

Како ће нам бити лакше да приступимо свом емоционалном, могли бисмо да будемо привучени дубинском истраживању својих емоција.
Проблеми око наше мајке или мајчинства такође могу да се појаве за вријеме овог младог Мјесеца. Могу да нам дођу болна сјећања из детињства или можемо да се нађемо у ситуацији да треба да уравнотежимо своје мајчинске квалитете. Мајчина рана такође може да изазове проблеме око удобности и сигурности.

Енергија Рака може бити попут Божанске Мајке, која се брине за нас на све начине на које чезнемо да будемо збринути. Може нас утјешити на прави начин, тако да се осјећамо сигурно и стабилно у великом свијету. Још једна енергија коју Рак може да нам да је енергија храбрости, а та храброст произлази из чисте љубави. Када волимо себе безусловно, постаје нам друга природада се заузимамо за своју добробит, да се побринемо за себе када смо и пронађемо самопоуздање да направимо потребне промјене.

Под младим Мјесецом у знаку Рака, можемо усмјерити део ове енергије љубави према себи. Можемо да каналишемо ову енергију љубави према себи и претворимо је у осјећаје храбрости, самопоуздања и унутрашње снаге, преноси Нпортал.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана