Млад мјесец 19. маја доноси само добре вијести: Искористите овај период за фокус и негујуће ритуале

Г.С.
Млад мјесец 19. маја доноси само добре вијести: Искористите овај период за фокус и негујуће ритуале

У петак, 19. маја, млад Мjесец је у знаку Бика. Погледајте шта то значи.

Коначно ћете сви одахнути, зато удахните и издахните, а онда знајте - слиједи олакшање. Можете се коначно опустити, слиједи лијеп период.

Шанса за приземљење

Са овим младим Мјесецом, трансформативне и хаотичне енергије помрачења које смо искусили претходних недјеља могу почети да се послажу и напокон крену да се растачу. Помрачење је донијело огромне промјене, трансформације... Зато је логично да наш живот сада изгледа много другачије у односу на 19. април. Десиће се и неки скокови, који ће помоћи да живот крене у правцу у ком сте замислили.

Бик је у вези са сигурношћу, а то је управо енергија која ће нам бити доступна са овим младим Мјесецом. Како можете створити више сигурности у свом животу? Које кораке можете предузети да бисте се осећали стабилније и сигурније у себи?

Ево која питања морате себи поставити.

Шта нас тјеши, шта нам доноси топли загрљај, шта нам омогућава да се препустимо и ојсетимо подршку?

Управо ово што слиједи у петак подсјећа нас да се радујемо ситницама.

Шта нам говори напетост?

Када имате неку напетост, то је знак да је потребна промјена, односно да нешто морате предузети. Када је тензија баш много присутна, потребна је промјена да би се то каналисало на прави начин. Због енергије која сада тече из космоса, креативна и плодна енергија око нас ће се такође повећати. 

У посљедње вријеме пролазимо кроз много трансформативних енергија, тако да ће нам бити од помоћи да имамо времена да се фокусирамо, укоренимо и вратимо своја тијела и ум на нулу, пише "Сенса".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана