Мјесечни хороскоп за септембар: Овај знак добија сјајну понуду

ГС
Мјесечни хороскоп за септембар: Овај знак добија сјајну понуду

Мјесечни хороскоп за септембар 2022. године каже да ће овај мјесец бити изузетно плодоносан за Овнове.

Они буквално руше све на путу у трци ка свом циљу. Биће изузетно вриједни и успјех неће изостати. Као ни побољшање финансија. Немојте само да замјерате другима јер нису активни као ви. 

Љубав

У другој половини мјесеца очекујте нека нова познанства и сусрете који би могли да буду веома значајни у смислу љубави. Заузети Овнови наићи ће на неке препреке, несугласице са партнером које ће ријешити само ако покажу стрпљење.

Здравље

Поведите рачуна да се не исцрпите превише током септембра. Нисте свемогући, узмите паузу кад осјетите да вам је енергија у паду.

БИК
Посао

Средина мјесеца ће бити изузетно активна. Очекују вас нови пројекти који захтјевају да будете потпуно сконцентрисани. Направите план и за вас "нема зиме". Овај мјесец је погодан за путовања, куповину, селидбе, реновирање, енергију нечег новог. Крајем септембра будите опрезни – можете да будете преварени.

Љубав

Почетак септембра биће тежак за Бикове. Ово је вријеме наглашених сукоба, многе ствари ћете рећи због којих ћете зажалити. Савјет звијезда је да зауздате језик и не доносите нагле одлуке. Слободни Бикови би могли да уђу у нову везу. 

Здравље

Мањи проблеми са уро-гениталним трактом. Могућа бактеријска инфекција.

БЛИЗАНЦИ
Посао

Будите проактивни и не плашите се, јер је септембар је веома повољан мјесец у пословном смислу. Предстоје вам лијепе промјене и понуде које су више него повољне. Немојте да се превише двоумите и пропустите шансу.

Љубав

Септембар ће бити веома напоран за Близанце. Однос са партнером улази у кризу. Искрени разговори и смјеле одлуке - по томе ће се памтити овај период.

Здравље

Гледајте да будете што више физички активни, све тегобе које су могуће узроковане су лошим начином живота.

РАК
Посао

Средина мјесеца је повезана са великим трошковима. Поведите рачуна да смањите дугове и кредите. Трошите више него што можете да приуштите. Не упуштајте се у велике куповине. Покушајте да никоме ништа не обећавате и дефинишите јасан план рада.

Љубав

Ракови у септембру ће се наћи у дилеми. Лјубавна ситуација је сложена и једноставно не знају шта да предузму. Добро размислите шта желите и поставите приоритете. Боље је да проблеме рјешавате у фазама.

Здравље

Лоша исхрана би могла да узме "данак". Ако не поведете рачуна, умор је неминован.

ЛАВ
Посао

Жудите за промјенама. Уморили сте се од истог пословног окружења и истих задатака. Крајем мјесеца је могуће да ћете добии сјајну пословну понуду. Савјет звијезда је да је прихватите. Очекујте и побољшање финансијске ситуације. Не заборавите да се ријешите неких ситнијих дуговања!

Љубав

Оптимизам који имате одразиће се и на став према партнеру. Одједном вам се све чини лако, зар не? Немојте да се враћате на некадашње размирице. Опростите и наставите, то вам звијезде савјетују.   

Здравље

Осјећате се одлично. Томе је допринијела промјена у исхрани. Само наставите!

ДЈЕВИЦА
Посао

Мјесечни хороскоп за септембар 2022. године упозорава Дјевице да строго поведу рачуна на шта троше паре. Мјесец ће бити прилично непредвидив, било би добро да имају уштеђевину на коју могу да се ослоне. Омиљени сте међу колегама, имате добру енергију и баш уживате на послу!

Љубав

Слободне Дјевице очекује бура на љубавном плану. Удварача на све стране, а оне не могу да се одлуче коме да дају срце. Заузети да се припазе оговарања. Могли би да унесу раздор у однос са партнером.

Здравље

Чувајте се мањих повреда у кухињи, пажљиво рукујте ножевима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана