Мјесец Пурпурне ватрене Змије: Кинески хороскоп за мај

Aгенције
Мјесец Пурпурне ватрене Змије: Кинески хороскоп за мај

Мјесец Пурпурне ватрене Змије у години Сиве водене Змије, који траје од 5. маја до 5. јуна, могао би бити за многе изузетно значајан мјесец. Сваки знак ће другачије осјетити утицај мјесеца Пурпурне ватрене Змије.

ПАЦОВ

Иако се сјајно слажу на љубавном плану и једно друго привлаче, увијек може да постоји сукоб интереса. Ватрени елемент овог мјесеца не одговара Пацову и може се осјетити изманипулисаним. Пацов може пожељети да у свему парира Змији и може имати потребу да се са њом такмичи да јој даје на знање да је не може надмудрити. Двострука снага Змије може навести Пацова на неуморно трошење и често на непримјерно понашање. Наглашена љубомора води у могућ раскид.

БИВО

Један од бољих мјесеци у којма ће се Биво сјајно снаћи, имаће прилике да увећа приходе, да напредује да буде задовољан собом. Постоји могућност да промјени радно мјесто за неко много боље плаћено док ће слободни Биволи бити вјероватно у прилици да се заљубе. Неке нове могућности отварају се за Бивола који ће умјети да препозна шта је за њега најбоље у сваком случају и да то искористи на најбољи начин.

ТИГАР

Веома напоран период за Тигра који воли да доминира а овог мјесеца ће преовладавати доминација ватрених знакова. Тигар се може осјетити на неки начин искоришћеним од стране оних које воли или којима је спреман да учини некакву услугу. Тигар ће бити пун нових идеја али га може нервирати чињеница да мора да за све пита оне који су изнад њега, да добије сагласност и да се са њима договара. Ауторитативни дио личности Тигра биће у колизији са истом таквом нарави оних са којима ће бити приморан да сарађује.

ЗЕЦ

Ово може бити сјајан период за оне представнике овог знака који не очекују много од других али умију да цијене када им се пружи могућност да искажу своје таленте и да покажу своја знања. Било би добро да Зец покаже исту такву дозу толеранције али и ентузијазма колику ће показати они са којима ће долазити у контакт. Нечије идеје могу за Зеца бити показатељ у ком правцу треба да се и сам развија како на интелектуалном тако и на професионалном плану. Могућа је нова љубав која ће потпуно Зеца окупирати и то управо са неком Змијом или неким Биволом.

ЗМАЈ

Изузетно тежак период за мушке представнике овог знака ако су у вези са неким ватреним знаком, посебно са Змијом, ватреним Биволом или Овцом. Змај не воли да тактизира и није спреман да се упусти у било какве нове послове ако му послодавац не буде гарантовао добру зараду. Могући су сукоби, Змај се може осјетити угроженим, његов интегритет је доведен у питање, али наравно све је то само у машти једног Змаја. Жене Змајеви могу покушати да доминирају над партнером који ће имати довољно енергије да их надмудри.

ЗМИЈА

Многе Змије неће знати шта им се дешава, нити како да се поставе у одређеним ситуацијама. Ватрени елемент Змије поново је доминантан али вода (годишњи елемент) гаси ватру због чега ће Змије покушати да праве компромис не само са другима него и са самом собом што ће резултирати у нервној пренапрегнутости и често разочарању. Правилно усмјеравање пажње и енергије на послове који доносе профит може бити пун погодаг. Велике љубави су на помолу али ће Змији бити потребно много стрпљења и тактичности да не направи погрешну процјену неких партнерових поступака.

КОЊ

Ватрени елемент овог мјесеца одговара Коњу и ово је један од бољих мјесеци али само ако Коњ буде у стању да препозна које су то ситуације у којима треба да себе даје до максимума а у којима да себе приштеди напора и нервирања. Велики послови о којима Коњ машта, посебно неке велике љубави или планови у вези са иностранством, мораће да буду одложени јер ако буде нестрпљив или неповерљив, мало који план ће моћи да спроведе у дјело. Коњу су потребни добри пријатељи који ће га савјетовати да не уради нешто што је противно његовим интересима.

ОВЦА

Претјерана потреба за екстраваганицијом, жеља да по сваку цијену буде у центру пажње, потреба за личном афирамцијом може Овцу која обично није позната по скандалима довести у центар пажње и у многе непријатне ситуације. Овца је током овог мјесеца спремна на ризик. Ватрени елемент Овце се слаже са ватреним елементом мјесеца Змије али водени елемент који влада годином је као глас разума који ће повремено Овци помоћи да влада својим осјећањима и да на разуман начин усмјерава своју каријеру.

МАЈМУН

Велика подршка оних у које има повјерења је оно што је Мајмун потребно током овог мјесеца. Никаква критика не може донијети резултат као охрабрење и лијепа ријеч. Мајмун је иначе спреман да саслуша искусне и мудре али не и оне који са много страсти и жестине износе своје ставове. Мајмун жели њежност, разумијевање и подстицај. Мјесец је повољан за одмор чак је одмор више него потребан, посебно оних представницима овог знака који су посљедњих годину дана под великом психичком тензијом.

ПИЈЕТАО

Пијетао би морао да буде тактичан, да добро пази шта коме прича да не критикује без потребе, посебно своје ближње, чланове породице или партнера јер су могући конфликти. Елемент ватре никако не погодује Пијетлу који је практичан, жели сигурност и потребно му је осјећања поштовања. Ватрени елемент мјесеца чини Пијетла импулсивним и недовољно тактичним што у љубави може изазвати разне проблеме. Овај мјесец би требало провести што је могуће мирније и извршавати обавезе без потребе да се утиче на мишљење претпостављених и без сувишних конфронтација.

ПАС

Један од знакова који не воли никаква ограничења и изнад свега очекује да буде поштован његов став, његова слобода и његов интегритет. Да би се избјегли сукоби који могу бити појачани елементом ватре који влада овим мјесецом треба избјећи друштво оних који провоцирају управо на анимозитет, претјеране сукобе и потребу за расправама. Могућа је појачана склоност ка критицизму али не и самокритичности. Такође Пас може бити склон повредама па чак и некој врсти физичког или вербалног обрачуна. Уз мало више уздржавања од непријатних полемика, могуће је овај мјесец прегурати без непријатних посљедица.

ВЕПАР

Напоран мјесец за Вепра који жели да га сви оставе на миру јер ће напротив, морати да се суочава са проблемима које не може да ријеши и који су му превише напорни у сваком, нарочито емотивном погледу. Елемент ватре не одговара Вепру а током владавине године и мјесеца Змије, Вепар може имати осјећај да је критикован без разлога или да му неко ствара осјећај кривице а да при том не само да није ни за шта крив већ ће се трудити да на свим пољима буде подједнако ефикасан. Избјегавање оних који су склони да код Вепра изазивају негативна осјећања је најбољи начин да се кроз овај период прогура без већих траума, конфликта и често непотребног нервирања.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана