Мјесец је ушао у Јарца: Срећа долази у живот три хороскопска знака

ГС
Мјесец је ушао у Јарца: Срећа долази у живот три хороскопска знака

Мјесец у Јарцу често ставља нагласак на постављање циљева, развој структуре и одговорности

Мјесец, планета одговорна за наша осјећања, ушла је у Јарца, гдје ће снажно утицати на Девице, Јарчеве и Бикове. Месец у Јарцу са собом носи енергију озбиљности, амбиције и дисциплинованог приступа животу. Мјесец у Јарцу често ставља нагласак на постављање циљева, развој структуре и одговорности.

Ови људи често теже да остваре своје циљеве и преузимају велику одговорност за своје поступке. Емоционално, могу изгледати дистанцирано или резервисано, али то је зато што често имају унутрашње стандарде и очекивања да се воде. Они могу бити веома амбициозни у својим тежњама, често постављајући себи високе стандарде

У везама, ови људи су често верни и поуздани пријатељи, али понекад могу изгледати уздржано или дистанцирано све док не осејте да је неко вриједан њиховог поверења. Такође, могу бити помало резервисани у изражавању својих емоција. Међутим, Месец у Јарцу са собом носи и дубоку емоционалну снагу и способност да се издрже тешкоćе, пише Информер. Ови људи могу бити изузетно упорни у суочавању са изазовима и препрекама које живот поставља пред њих. У суштини, Мјесец у Јарцу са собом носи дубоку амбицију, одговорност и осјећај постављања чврсте основе како у вашем емоционалном животу тако иу постизању ваших циљева.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана