Меркур улази у Водолију и доноси радост: Ова три хороскопска знака имају највише разлога за славље

ГС
Меркур улази у Водолију и доноси радост: Ова три хороскопска знака имају највише разлога за славље

Астролози савјетују да се од 5. до 23. фебруара сви ослонимо на интуицију, јер нас она неће изневјерити.

Меркур планета које се највише плашимо кад крене ретроградним ходом, 5. фебруара напустиће знак Јарца и прећи у знаку Водолије. С обзиром на то да се из десетог знака сели у следећи директним ходом, неће направити пометњу и „шумове на везама“, а неки хороскопски знаци ће имати посебне разлоге за радост и срећу.

Хороскоп најављује да ће Меркур до 23. фебруара, док буде боравио у овом ваздушном знаку, донијети добре прилике и позитивне преокрете особама рођеним у три знака Зодијака.

Сви знаци Зодијака требало би да очекују велики помак у енергијама, као и прилив ентузијазма који је код многих био само лепа успомена. Како ће транзит Меркура кроз знак Водолије утицати на вас у наредних двадесетак дана зависи од тога шта сматрате неконвенционалним. Идеје, инспирација, разговори и интеракције које будете имали од 5. до 23. фебруара утицаће на то да проширите свој ум и осјетите велико узбуђење због онога што би могло да вам се деси у будућности.

Транзит Меркура кроз знак луцидне и неухватљиве Водолије највише ће осетити особе рођене у ваздушним знацима – Близанци, Ваге и Водолије.

Близанци

Од 5. фебуара пустите машти на вољу и замишљајте шта бисте вољели да радите у будућности. Ниједну идеју немојте олако одбацивати, јер ће чак и оне које вам се чине немогућим почети изненада да се  остварују. Такође, ово је идеалан период да разрешите ситуацију на емотивном плану. У вашој близини је особа која вас лудо воли, али ви то не примећујете. Не будите „слепи код очију“, сад је тренутак да направите значајан помак кад је у питању љубав.

Вага

Ваге би требало да се ослоне на интуицију, она их ни овог пута неће изневерити

Транзит Меркура кроз Водолију вам доноси прилику да добро „прочешљате“ односе, како на послу и у породици, тако и оне са пријатељима или особама које сте доживљавали као пријатеље. Од 5. фебруара велике су шансе да ћете чути нешто што вам се неће допасти и да ћете тактично и дипломатски покушати да разрјешите ситуацију. Али, ако будете слушали шта вам поручује интуиција, неке разговоре ћете ипак оставити за друга времена. Вјерујте унутрашњем осјећају и нећете погријешити.

Водолија

Боравак Меркура у вашем знаку, у време кад се код вас налази и Сунце, доноси изразито добре пословне прилике. Сад је вријеме да преговарате о бољој позицији у фирми, о већој плати или већем броју слободних дана.

Неће вас заобићи срећа ни на емотивном плану. С лакоћом ћете освајати чак и оне са којима ћете се први пут срести, али и особу која вам је у претходном периоду била емотивно недоступна. Искористите овај период да „скоцкате“ живот по вашим луцидним мјерилима и уживајте у радостима које ће вам стизати са свих страна.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана