Меркур удара јаче него икада и нико неће бити поштеђен: У августу чак шест планета иде ретроградно

Г.С.
Меркур удара јаче него икада и нико неће бити поштеђен: У августу чак шест планета иде ретроградно

Август је на самом почетку, али нам је већ припремио многа космичка изненађења. Овог мјесеца чак шест планета ће се кретати ретроградно, па нас очекују Сатурн, Плутон, Уран, Јупитер и, наравно, злогласни Меркур.

Почетком недјеље ретроградна Венера и Сунце су се удружили са непредвидивим Ураном и изазвали нагле промјене у свима нама. Можда ћете се суочити са неким неочекиваним изазовима, тако да се не плашите да размишљате ван оквира док се крећете кроз преокрете, пише луфтика.

Немојте журити са одлукама јер енергија ретроградне Венере може учинити неке од ових нагона пролазним. Млад Мјесец 16. августа је у коњункцији са ретроградном Венером, која доминира нашим љубавним животима у наредних неколико недјеља, и ово може бити корисно вријеме да преузмете иницијативу за рјешавање било каквих дуготрајних проблема у вези или конфликтних жеља које су се појавиле у вашем срцу посљедњих дана.

Тако бурно, али са могућим срећним исходом 23. август је датум који се обиљежава у календару јер је први дан сезоне Девице, као и почетак ретроградног Меркура Сунце у Девици ће вас натерати, хтјели то или не, да потпуно протресете ствари и почистите свој распоред и доведете свој живот у ред.

Нажалост, ретроградни Меркур у Девици почиње истог дана, што може отежати јасно сагледавање свих малих детаља живота. Будите стрпљиви према себи и другима јер је ово пета планета која се за сада придружила ретроградном тиму.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана