Март ће бити мјесец среће за особе рођене у ова три знака

ГС
Foto: Илустрација

Често је март мjесец почетка нових љубави и растанка од старих, а и симбол новог почетка који нам може донијети преокрет у животу. Астролози предвиђају да ће током марта највише среће и успјеха имати ова три знака хороскопа

Рибе
Пошто Сунце у Рибама стимулише машту, можете се подесити на успјех користећи методу визуализације. Резултат ће обрадовати, прољеће ће почети са промјенама. Најбоље вријеме да се живот почне испочетка је Пун Мјесец Црва у марту, промијенивши став према многим стварима. Неодлучне Рибе ће престати да бјеже од стварности, а то ће позитивно утицати на квалитет живота.
Занимљиви догађаји средином мјесеца биће довољни да се расположење поправи. Ако сте стално у покрету, састајете се и комуницирате са различитим људима, неће бити мјеста за досаду. Према општем хороскопу за Рибе у марту 2024, мораћете учествовати у обећавајућим пројектима. Могуће је да ћете пуно путовати, укључујући и у иностранство. Пошто под Меркуром у Овну нагласак прелази на спољашње ефекте, страхови и комплекси блиједе у позадини. Скромне Рибе ће повјеровати у своју неодољивост и пожељети да постану центар свемира.

Стријелац
Занесени Стријелац ће подлећи чарима љубави, урањајући у базен страсти главом. Ово је сјајна шанса да се веза подигне на виши ниво. Енергије ће бити још више почетком марта, а посао ће цвјетати. Може се створити осећај да судбина сама гура у правом смјеру.

Према хороскопу за Стријелца, ствари обећавају да ће се добро завршити, и то без икаквог напора. Ослобођено вријеме може се посветити хобију: бављење хобијем доприноси налету снаге и енергије. Под утицајем Венере у Водолији, која подстиче на слободу и независност, лако је изгубити главу и упустити се у сумњиву авантуру. Стријелцу се може изненада учинити да имају недовољно знања у неким областима.

Према мартовском хороскопу, нема препрека за Стријелца у потрази за хармонијом. Нема потребе да компликујете ствари или идете предалеко, само угађајте себи и људима. Додатна предност биће прилив сентименталности, што је, у принципу, карактеристично за Стријелца.

Водолија
Прољеће инспирише наду за најбоље, чинећи да заборавите на туге и увреде. Вријеме је да се позабавите свим проблематичним питањима како бисте слободно могли кренути даље. Утицај Сунца у Рибама изражава се у жељи да се уљепша оно што се дешава. Водолија не може ограничити своју машту, захваљујући стабилној финансијској позицији, моћи ће испунити старе снове. Важно је не заборавити угодити вољенима. Тешки тренуци ће постати јасни током Пуног Месеца Црва у марту, када живот тече полако, без непотребног стреса. Водолија ће одахнути, ослободивши се терета искустава.

Захваљујући Венери у Водолији, у души ће владати хармонија, свијет ће бити обојен свијетлим бојама. Водолија, која се нашла у свом елементу, погледаће на живот из другог угла и ослободити се негативних ставова. Одличан начин да се напуните и приближите свом сну је визуализација. Ако детаљно замислите будућност, процес трансформације ће се аутоматски покренути. У случају потешкоћа, можете рачунати на помоћ Марса у Рибама, који носи енергију доброте и саосјећања. Под његовим утицајем, и најтврђа срца се пуне љубављу, па ће Водолије пронаћи некога коме могу да се обрате. Још једна добитна тачка су пророчки снови који носе информације о будућности, пише Телеграф.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана