Марс улази у Шкорпију! Моћан астро период - тајне, манипулације и разоткривање

GS
Foto: Instagram

Марс, планета акције, мења знак 12. октобра и улази у магнетичну Шкорпију, гд‌је ће донијети велике промјене за све знакове, а посебно за Бикове, Лавове, Водолије и Шкорпије.

Овај транзит је као окретање точкића на пећи, надопуњавање колективне снаге воље и одлучности. Овај транзит изоштрава вашу способност прецизног дjеловања, што га чини одличним временом за дубоке истраге.

Истраживање психе

Било да копате по сложеном пројекту или истражујете скривене углове своје психе, Марс у Шкорпији пружа фокус потребан да бисте дошли до дна ствари. Али пазите - овај интензиван нагон долази са сопственим изазовима.

Енергија Марса у Шкорпији може се манифестовати као превише тајанствена, подстичући манипулативне тенденције или као опсесивно фокусирана на један циљ или идеју. Иако је дубина фокуса једна од предности овог транзита, она такође може бити његова Ахилова пета ако се пажљиво не управља. Вожња на таласу овог Марса у транзиту Шкорпије је попут роњења дубоко у океан интензивне енергије и трансформативних искустава.

Моћан период за јачење одлучности

Размислите о активностима које се ослањају на Шкорпионову истраживачку и интензивну природу да би се синхронизовале са овом вибрацијом.  Узбуђење риjешавања загонетки резонираће са енергијом овог транзита. Ако сте више у интелектуалним активностима, ово је одличан тренутак за дубоко истраживање. Било да се ради о личном пројекту или академском истраживању, сада је вријеме да копамо дубоко.

Посјета историјским мјестима такође може бити невероватно обогаћена, нудећи увид у мистерије прошлости.

Прихватите овај транзит Марса у Шкорпији као моћан период за јачање ваше одлучности и омогућавање отворености према потенцијално трансформативним искуствима. Време је да копате дубоко у свет око себе и у себи. Искористите ову енергију мудро како бисте постали нова особа, преноси Informer.rs

Астролошки аспекат Марса у Шкорпији највише ће пријати Раковима и Рибама, док ће знакови као што су Лавови, Водолије и Бикови имати компликације у наредном периоду. 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана