Мане хороскопских знакова

mojastrolog.rs
Мане хороскопских знакова

Како је то дивно када о вашем знаку причају – храбар је, заводљив, способан... и тако редом. Лијепе ријечи о знаку у коме смо рођени пријају, и те како... Да ли сте икада размислили или уопште хтјели да чујете шта је то што не ваља, што је лоше, какви смо када смо у свом најгорем издању?

Хајде да мало загребемо ону нашу фину површину, па да видимо какви зликовци можемо да будемо....Они који се лако вријеђају, нека не читају даље, а они који желе мало да се насмију, на свој или туђ рачун, нека уживају у овом тексту...

Ован

Па наравно, он је први, он увијек мора да буде први у свему. И није га брига што други колутају очима када крене са својим причама – ја па ја, па једино ја и само ја...себе сматрају неустрашивима, а околина их углавном гледа као особе које јуре као мува без главе да би добили оно што хоће. Наметљивци без имало манира и углађености, агресивци оштрог језика који плану за сваку ситницу, ако им кажете "ум царује, снага кладе ваља" гледаће вас без имало разумевања и као да сте пали са крушке, јер, Боже мој, наравно да је снага и сила најважнија и најбитнија на овом свијету. Неосјетљиви, себични, алави, јуре за особом која им се допада док је не сморе најстрашније и док не пристане да буде са њима.....а онда се наравно брзо засите и одлазе у нова освајања. Од њих не вриједи бјежати, јер ће вас јурити, нити се борити са њима, јер они за борбу и доказивање живе, најбоља варијанта је понашати се према њима као да не постоје, они то не воле, никако.

Бик

Напорни, напорни до зла бога, и поновићу још једном – напорни, уз то и тврдоглави и убијеђени да су попили сву памет овог свијета, док је просто и једноставно чињеница да су њихови ментални капацитети врло ограничени, што им наравно не смета да се упуштају у дискусије и самозадовољно се смјешкају што су успијели да потуку саговорника, док је много веровјатније да је саговорник одустао од расправе када је схватио да пред собом има особу која је НАПОРНА. Опсједнути су материјалним стварима, гурањем новца у сламарицу, конзумирањем огромних количина хране и пића, и сексом, што их чини једним од најневјернијих хороскопских знакова. Чак им ни ту није битан квалитет, већ само квантитет, па уколико није задовољан количином коју добија од стране партнера, чак и ова ленчуга је у стању да се покрене и потражи нешто са стране. Ако хоћете да их отјерате од себе, почните да кувате лоше...или уклоните све залихе алкохола из куће и објавите да сте ријешили да врло брзо кренете са практиковањем целибата. Нестаће...

Близанци

Ко је рекао "дволични"? Ма, ово је благ израз за ове бескарактерне особе, које мисле једно, друго и треће, а раде нешто стодвадесето. Површни, одушеве се нечим у преподневним часовима, а већ поподне пљују по томе, док су увече у стању да се закуну да никада, никада, никада нису о томе чули баш ни једну ријеч. Покушавају да изигравају манипулаторе, док је права истина да се толико упетљају у своје манипулације и лажи да ни сами послије више не знају ни шта су хтјели ни гдје су пошли. Много хтио, много започео, ништа не завршио – ето праве истине о овим особама које иритирају до максимума својом непрестаном причом и оговарањем кога год стигну. Ако су вам обећали нешто сигурно је да се џабе надате, јер су без икаквог осјећаја одговорности. Перверзијо, име ти је Близанац, али то не раде из праве страсти, већ просто зато што им је досадно и што чак и ту мора нон стоп нешто да се мијења и дешава. Ако желите да их отјерате од себе, реците им да желите брак, дјецу и миран породични живот, нестаће у трептају ока.

Рак

Лијни преко сваке мјере, самозадовољни и охоли, а испод те њихове фасаде крију се слабићи који или не могу или не смију да се покрену и ураде нешто конкретно за себе. Зависе од мајчинске фигуре, бар мушкарци, и шта год да се деси лоше или не иде по њиховом, трче код маме у крило да их утјеши. Жене, са друге стране постају опсједнуте дјецом и породицом и не дају им да дишу својом брижношћу и опсесивним страховима. Завидљивци, досадни преко сваке мјере, кукавице које не смију да одговоре на провокацију или неку увреду, али то зато памте годинама и у тишини грцају над својом тужном судбином и над тим како су несхваћени и несрећни. Млитави, сека Персе, без трунке живота у себи, вјечито им је потребан неко да их води и показује им пут. Неспособни да живе и функционишу сами, па када ухвате неког мученог партнера или партнерку, окаче им се као баласт око врата и не дозвољавају бејкство. Како се ишчупати из ових кљешта? Пљујте по њиховој породици, то је исто као да сте им забили прст у око.

Лав

Арогантни хвалисавци, набијеђене аристократе и деспоти у покушају. Вјечито глуме величину и свима око себе дају назови паметне и мудре савјете. Мисле да је само њихово мишљење исправно и битно и са висине и охоло ће гледати на оне који покушавају да им докажу супротно. Убијеђени да су особе од стила и укуса, док је права истина да шљаште као новогодишње јелке и да околину боли мозак од њихових модних комбинација. Ужасно ће вам завидјети ако имате нешто љепше и боље од њих, и трудиће се да вас због тога спусте и унизе. У кревету мисле само и искључиво на своје потребе, па Боже мој, довољно је што су ту и што постоје, ваше је да се ангажујете и задовољите Краља или Краљицу. Уколико нисте репрезентативни партнер, кога могу да показују и да се хвале вама, врло брзо ћете пасти у немилост и бити одбачени. Зар је могуће да би неко пожелео да побјегне од ових дивних персона? Уколико је такав случај, потрудите се да од Краља или Краљице правите Дворску будалу, достојанствено ће се окренути од вас и отићи да владају неким другим.

Дјевице

Хладни, лукави, прорачунати манипулатори који ће учинити да мислите да сте им најважнија особа на свијету, а онда ће се окренути од вас, и издати вас на најгори могући начин. И у глави и у срцу имају компјутер, и стално калкулишу и мислима и емоцијама. Уколико се не уклапате у оно што им је циљ, држаће вас крај себе неко вријеме док вас не искористе, а онда одбацити и окренути се приликама које више обећавају. Перфидни лажљивци и ситничари, звоцава зановијетала, критичари свега што постоји, они се не свађају и не подижу тон, већ вас цинизмом туку тачно тамо гдје вас боли, јер су вас, наравно, прије тога изанализирали и проучили. Опсједнути својим здрављем, вјечито вуку бар туце разноразних љекића, што из апотеке, што по рецепту који су прочитали у новинама. Праве се фини док не дође до креветских акција, а онда се претварају у разблуднике који познају све могуће и немогуће технике, за које ви до тада нисте ни чули. Наравно, послије секса се перу као суманути, јер су радили нешто прљаво, па им је сада потребна дезинфекција. Ако хоћете да их отјерате од себе, туците их по њиховим комплексима, јер су у суштини ужасно несигурни.

Вага

Охоли снобови, који се труде да се окруже најлуксузнијим и најскупљим стварима, мислећи да то приказује њихов осјећај за укус и елеганцију, док је права истина да то више личи на кич и претјеривање. Најрадије би, да могу, окачили цијену на све оно што посједују, да би сви око њих видјели колико су пуни пара. Лажљиви су и неискрени, али ће климати главом на све оно што кажете, јер не желе да се замјерају, а успут и контају да ћете им вјероватно кад тад затребати, па желе да вас држе у резерви. Прави су сплеткароши, али на такав подмукао начин, да су у стању да играју на више страна јер од свих покушавају да извуку неку личну корист. Воле да буду окружени људима који су битни и моћни и увлачиће им се на сваки могући начин, биће снисходљиви и трудиће се да им подилазе, јер воле да буду виђени у познатом друштву. Бирају партнере који им добро стоје, који су материјално ситуирани и које користе као модни додатак. Не знају да кажу "не" тако да на њихову верност немојте рачунати ни једног тренутка. Почните лоше да се облачите и престаните да им испуњавате жеље, брзо ће отићи од вас.

Шкорпија

Иронични мрачњаци, арогантни и охоли, оно што они мисле и сматрају треба да буде беспоговорни закон за све, несносни у својим заблудама у које покушавају да убиједе друге. Ужасно поносни и исто толико осветољубиви, не заносите се ако вам кажу да су вам опростили, нису и никада неће, само чекају прави тренутак да вас згазе и наплате вам све дугове. Вечито су опседнути теоријама завјере, мисле да је цио свијет против њих и склони су да виде непријатеље свуда око себе. Окрутни су и агресивни, а љубомора и посесивност им је невјероватна, па се труде да партнера у потпуности потчине и затворе у кавез. Психопате, које када се намјере на нешто или некога, срљају са невјероватном упорношћу, не обраћајући пажњу да ли на том путу газе преко лешева или уништавају саме себе. Перверзност, садизам, ланци и катанци, лисице и сексуална помагала – навикните се на то ако вам је срећа окренула леђа па вам је партнер Шкорпија. Од њих је немогуће побјећи, можете само да се молите да ће њихова заинтересованост престати.

Стријелац

Стално гњави својом хвалисавошћу, диже себе у висине, уображен до невјероватних размера, воли да прича, а не воли да слуша, па су покушаји да овој особи нешто објасните или је убједите, унапред осуђени на пропаст. Алави су на храну, а паре без имало размишљања расипају око себе, да би послије кукали и били несрећни када све потроше. Тотално су површни, будаласти и никада не науче, тако да исте грешке понављају изнова и изнова у животу. На први погледа изгледају наивно, док је права истина да једноставно немају довољно способности да користе сопствени мозак, па упадају у којекакве ружне ситуације. Склони су свим пороцима, клађењу, коцки, а и воле да лутају од партнера до партнера, па је њихова вјерност просто речено мисаона именица. Стријелац жели да вас освоји, и он ће насртати, јер не зна шта је то романтика и префињеност, воде се искључиво пожудом. Није потребно да се трудите да га отјерате од себе, он ће отићи сам, јер за њега представљате само још једну рецку. Везују се само када се уморе од лутања.

Јарац

Безосјећајне и мрзовољне громаде, камене фаце, каменог срца. Убијеђени су у своју величину и незаменљивост, прикривени деспоти уколико то не могу отворено да покажу, а јавни тирани уколико им се да било какав облик власти, било да је у питању посао или партнерски однос. Мрзитељи и критичари свих, сматрају да само њихова ријеч треба да се поштује и беспоговорно слуша, а када су у подређеном положају немилице се улизују онима који су изнад њих, јер желе да успију, а за тај успијех им није битно шта треба да ураде. У суштини су ужасно несигурни, боје се себе, боје се других, боје се неуспјеха, боје се да се отворе емотивно, па из тих страхова показују најгоре особине своје личности. Када се разбјесне, немогуће их је контролисати, могу да буду ужасно агресивни и невјероватно окрутни. Шкртице и за материјалне и за емотивне ствари, уколико сматрају да сте неподобни да им будете партнер могу вас држати крај себе неко вријеме, док не нађу неког погоднијег који испуњава све услове за брак и породицу. Уколико желите да побјегнете из овог односа, будите само своји, слободни и ексцентрични, они то не подносе.

Водолија

Непредвидљиви, понекад ни они сами не знају шта им је у глави, мисли су им неухватљиве, лако заборављају, па их је немогуће ухватити ил за главу ил за реп. Ипак, убијеђени су да су у праву за све што кажу, па могу бити јако охоли, самозадовољни, без икаквог правог разлога за то. Пошто су им нерви слаба страна, јако су нервозни и раздражљиви, спремни да експлодирају у сваком тренутку и одувају саговорника. Што на уму, то на друму – ово су заиста такве особе које не знају и не умију да мјере своје ријечи и дјела, па се понашају тотално несхватљиво другима, идући из крајности у крајност. Уопште не знају са новцем, у стању су да потроше све до посљедњег динара, да се задуже и да потроше поново. Позајмите им паре и опростите се од њих. Мало је рећи да су разблудни и перверзни, јер је секс место за истраживања, за свакојаке садистичке и мазохистичке играрије, њихова болесна машта ту долази до пуног изражаја. Партнера час хоће, час неће, час су вхерни, час невјерни, ако будете покушавали да их провалите, само ћете се најгоре сморити. Најбољи начин да их отјерате од себе јесте да тражите нормалну, солидну и чврсту везу...

Рибе

Мученици, али она врста мученика која највише мучи све око себе, јер када падају у депресију и црне мисли, највише воле да повуку што више људи за собом. Хајмо сада мало да патимо – ово се код Риба нађе на менију макар једном дневно, јер су неспособни за суочавање са правим животом и његовим проблемима, па је најлакше да се мало тугује над сопственом судбином. Међу њиховим знаком је највише алкохоличара и сталних посјетилаца психијатријских установа. Ужасно су несигурни, без икакве иницијативе и покрета, препуштају се да их таласи живота носе, чак ни не покушавајући да ураде нешто за себе или промјене нешто. То су вјечита дијеца, али не у смислу веселости и склоности игри, већ на тај начин што су им стално потребни људи који ће да их усмјеравају и воде кроз живот, јер су мекани и пасивни па је њима потребна чврста рука да се за њу држе, да не би потонули тотално. Пожудни су за храну, за пиће, и наравно за секс – јер су ово прикривени блудници и развратници. Критикујте их и убићете их у појам, са сузама у очима ће отићи од вас.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана