Људи рођени у овом знаку хороскопа имају помоћ звијезда на длану, њима је успjех у животу загарантован

Г.С.
Људи рођени у овом знаку хороскопа имају помоћ звијезда на длану, њима је успjех у животу загарантован

Пустолови без сталне адресе, свjетски путници и истраживачи, љубавници, путописци, спортисти и дипломате.

Двоструке су природе; привлачи их све што узвисује дух и годи тијелу, могу бити и аскети и највећи хедонисти. Имају велике апетите, желе толико тога научити, испробати … Без много размишљања упуштају се у љубавну авантуру, опасан спортски подухват или ризичан посао. У души су коцкари; могу све ставити на коцку само у једној секунди!

Ријеч је о људима рођеним у знаку Стријелца.

У комуникацији су врло отворени, некад и превише директни. Кажу што им прво падне напамет, питају све што их занима, а некад и дјетиње наивно причају о својим плановима. У основи су поштени и искрени па мисле да су и други такви.

Великодушни су, некад и расипни, воле луксуз, прославе, свечаности и друштвене скупове. Желе бити тамо гдје се нешто догађа, први ће се јавити као добровољци кад се треба нешто испробати или помоћи другоме.

Привлачи их све што је другачије; друге земље, обичаји, култура, језици, а нарочито егзотична подручја. Уживају у путовањима, не воле досадне послове, иритирају их малограђанске форме и трачерска друштва.

Изнад свега мрзе ограничавање слободе, осјећај да негдје морају остати или нешто урадити. Желе бити неспутани и слободни попут птице у лету, отиснути се далеко, видјети свашта и другима причати о томе.

То је млад дух, лијепог естетског изгледа, спортске грађе, воли племените спортове па ће тенис бити један од најомиљенијих. Стријелац је отмен, аристократ, понекад бунтовник, поштује традицију, али ипак иде својим путем.

Стријелац је свештеник, астролог, пророк. Велике награде, медаље, војне заслуге управо проистичу из јаког Јупитера. Да би били првак у спорту или победник у рату, морате имати јаког Јупитера у наталном хороскопу.

Стријелац није лак знак за сарадњу, зна бити строг и охол. Он такође кажњава, али је то више непријатно него тотално трагично. За неког ко је по природи хедонист нема веће казне него бити без ужитака и новца. Животни апетити овог знака су велики, али се они и остваре.

  1. Живот с њима је пустоловина сам по себи.
  2. Великодушни су и увијек спремни на давање, без очекивања нечега за узврат.
  3. Весели су, друштвени и свима се свиђају.
  4. Имају чврсте ставове и боре се за своја увјерења.
  5. Одлично су раме за плакање.
  6. С њима ћете увијек знати на чему сте и шта мисле о вама.
  7. Радо дијеле своја искуства и знања с другима, преноси Атма

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана