Људи рођени у овим хороскопским знацима нису за спорт, а ево ко се најбоље сналази

Г.С.
Људи рођени у овим хороскопским знацима нису за спорт, а ево ко се најбоље сналази

Према истраживању објављеном на порталу "South Florida Astrologer", чини се да се најбољи спортисти рађају под знаком Водолије. Истраживачи су анализирали наталне карте врхунских спортиста како би открили евентуалне трендове, а резултати су занимљиви.

Водолија се истиче као најчешћи знак међу врхунским спортистима. Чак 21% њих има Сунце или Мjесец у знаку Водолије. Слиједећи најчешћи знак је Рак, с 12% спортиста. Најријеђи знакови међу спортистима су Шкорпија, са само 4%, и Бик, с 3%.

Занимљиво је напоменути да се највећи број Водолија не може објаснити вишом стопом рођења у јануара и фебруару јер су то заправо мјесеци с најмање рођених. Осим тога, Мјесец у Водолији се не може повезати с теоријама о учесталости рођења по мјесецима јер Мјесец мијења хороскопске знакове отприлике свака два до три дана.

Међу врхунским спортистима који имају Сунце или Мјесец у Водолији налазе се Мајкл Џордан, Мухамед Али,Вејн Гретски, Џеси Овенс, Криситјано Роналдно … . С друге стране, врхунски спортисти рођени под знаком Бика или Шкорпије укључују Диега Марадону, чије је Сунце у Шкорпији, Флојда Мајвеадера, с Мјесецом у Бику, и Роџера Федерера, с Мјесецом у Шкорпији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана