Љубавни љетњи хороскоп: За Рибе романтично, а за Лавове најлуђе љето

Tportal
Љубавни љетњи хороскоп: За Рибе романтично, а за Лавове најлуђе љето

Припремите се - љето пред нама једно је од еротичнијих које ћете доживјети.

Било да сте соло, у вези или негдје између, љубав је у ваздуху. Не чекајте много, упијте сунце, отворите срце и уживајте у љету препуном љубави.

Ован

Јесте ли расположени за љубав? Спремни или не, она долази ка вама! Када је ријеч о романтици, ви сте овог лета најсрећнији знак. Јупитер вам 16. јула улази у пету кућу забаве и ужитка и остаје тамо тринаест мјесеци. Блистави Млад мјесец 26. јула ће отворити врата упознавању једне посебне особе, поготово ако сте соло.

Ако сте већ дуго у вези, између вас и боље половине летјеће искре. Очекујте да ће све постати још романтичније и слађе од 12. августа до 5. септембра, јер ћете се тада осјећати као да живите у бајци. Шта чекате, вријеме је да се заљубите у љубав.

Бик

Проналажење посебне особе у љубавном животу, на коју знате да можете да рачунате, и даље ће вам бити јако важно. Ствари ће се посложити тек почетком августа. Након јула, породица и заједништво важнији су вам од свега, али неспоразуми са ближњима коштају вас много живаца.

Ако знате да на односу с партнером још треба радити, признајте то. Ако сте сами, за нове романсе искористите раздобље од 5. до 28. септембра. Посебно ће заносни бити 14. септембра. Имајте то на уму и искористите га.

Близанци

Ако сте у вези с неким посебним, или се барем таквом удварате, пикантни љубавни потези поготово ће вам ићи у прилог до 25 јула. Иако сте посљедњих неколико мјесеци имали проблематичне љубавне ситуације, током љета то неће бити случај.

Трзавице блиједе па се можете несметано препустити тражењу љубавних ужитака. Иза 13. јула Близанци који су у вези могли би са партнером да заврше у жешћој свађи. Али брзо ћете изгладити ствари и са партнером након тога, постати још блискији. Тајна је у разговору - слушајте шта партнер има да вам каже.

Рак

Сјај. То је кључна ријеч која вас прати од 18. јула до 12. августа. Способност да људе привучете магнетском снагом биће изванредна у овом раздобљу па се потрудите око љубави и имајте на уму да је вријеме да коначно добијете сву љубав коју заслужујете.

Од 25. јула до 13. септембра, еротски живот имаће сладак подстицај; иако вам је још од 2012. Сатурн утицао на сексуални живот узрокујући подужа сушна раздобља, ствари се мијењају. Ако нисте у вези, љето пред вама може бити љето љубави. Или авантура. На вама је да одлучите.

Лав

Јесте ли спремни за најлуђе љето које сте имали у протеклих десетак година? Одлично! Од 16. јула све вам је наклоњено. Пред вама је цијела година изванредних прилика, личног раста и забаве. Очекујте развијање нових познанстава на пословном и личном плану.

Што се тиче љубави, ово љето имате великих изгледа да уживате у њој без престанка. Изласци, романтика и забава поновно улазе у ваш живот. Можете остварити готово све што пожелите. Узбудљиви су мјесеци пред вама!

Дјевица

Како ће се одвијати ствари између вас и ваше боље половине? Тренутно су све карте на столу. Кад је у питању љубав, ако партнер не испуњава сва ваша очекивања, велики су изгледи да ћете изгубити занимање. Средином јула, могли би да се одлучите на излазак из нездраве везе, или на изјаву вјечне љубави неком посебном.

Од 5. до 29. јула, значајно вам се повећавају заводничке моћи, али и способност да се повежете с неким посебним.Допустите себи да вас неко обори са ногу и немојте претјерано да анализирате сваки тренутак.

Вага

Искористите време до краја јула како би стварно ишли за оним што желите у љубави и партнерству. Звијезде су на вашој страни па искористите то доба и крените храбро у потрагу за односом какав одувијек желите. Партнер ће бити пријатно изненађен количином ваше предузимљивости.

У августу би слободни представници овог знака могли да прекину однос који није баш оно што желе. Ако вам у животу постоји неко са киме излазите, али дубоко у срцу знате да тај однос не води никамо, вријеме је да будете искрени према себи и њему и то прекинете.

Шкорпија

Овог љета могли би да усмјерите себе на своју каријеру умјесто на љубавни живот. Иако ће неки аспекти вашег професионалног живота бити заиста задивљујући, то не значи да ће љубавни живот патити. Баш супротно, искористите своје адуте.

Енергични и борбени Марс улази у ваш знак 25. јула и остаје тамо до 13. септембра. У овом раздобљу имаћете више издржљивости и сексипила него икад. Почетак августа идеалан је за остварење неких сексуалних и романтичних фантазија, а септембар је бољи за пријатељства иако би се до краја мјесеца могло догодити да то прерасте у љубав.

Стрелац

Можда ћете се на почетку љета осјећати збуњено око статуса своје везе, али то ће трајати само до краја јула. Тада ћете ви и ваша боља половина разговором рјешити све несугласице. Ако сте слободни, ненадан љубавни сусрет могао би се догодити почетком августа.

Проблем је тај што је та љубавна ситуација, иако узбудљива, пролазна. Ако сте тип за једну ноћ, урадите то. Ако сте у сталној вези, могли бисте да искусите епизоду излива бијеса у којој ћете ви или ваша боља половина захтјевати више слободе.

Јарац

Ако постоје трзавице између вас и партнера, планетарни утицаји средином јула подстаћи ће вас на њихово рјешавање. Ако мислите да вам у вези нису испуњена сва емоционална очекивања, схватићете да је све у вашим рукама и да се морате покренути како бисте добили шта желите. Крајем јула, указаће вам се изванредна прилика за уживање с партнером, а ти ће дани бити пуни љубави и хармоније.

Водолија

Романса би могла да буде шкакљиво питање средином јула. Могли бисте да се осјећате оптерећеним дилемом да ли да се вратите старој љубави или не. Срећом, послије 18. јула имаћете чисту главу да ипак донесете праву одлуку. Ако сте у вези и све је с њом у реду, средином јула ствари ће постати још боље.

Али ако сте у климавом браку или вези, могло би да се догоди да обоје пренадувате проблеме. Све обвезе које преузмете до краја године иду вам у прилог и ако постоји неки однос на ком треба да радите, сада је савршено вријеме за уношење потребних промјена.

Рибе

Још увијек имате времена за уживање у вртлогу романтике ако вас је мимоилазио до сада. Средином јула, Јупитер излази из вашег љубавног поља, а иако се неће вратити дванаест година, не значи да ћете имати сушно раздобље.

Велики су изгледи да се овога љета заиста заљубите. Ако сте већ у срећној вези, септембар вам нуди могућност да се зближите још више и дате себи до знања да сте увијек једно другоме на располагању, шта год да се догоди око вас.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана