Љубавни хороскоп за мај: Близанци од флертовања неће знати шта ће са собом, Лавa ће уништити авантуре

Г.С.
Љубавни хороскоп за мај: Близанци од флертовања неће знати шта ће са собом, Лавa ће уништити авантуре

Овог мјесеца Венера, планета љубави, задовољства и радости 7. маја прелази у знак Рака.

Бићете осјећајни и многи ћете да уживате, а особе које су у везама или браку имаће више разумијевања и стабилизоваће односе. У другој половини маја кад Марс, планета страсти, пређе у ватрени знак Лава, будите обазривији у односима, али и очекујте један страственији период, преноси zena.blic.rs.

 

Ован

Слободни Овнови могу очекивати лијепа дешавања од друге половине маја. Доста кретања, излазака, упознавања и боље комуникације са супротним полом. Заузети, у првој половини маја ако дође до несугласица или незадовољства у вашем односу, останите смирени. Друга половина мјесеца вам доноси јачу и позитивнију енергију и више разумијевања и љубави.

Бик

Лијепа дешавања од друге половине маја. Венера у Раку ће вам бити наклоњена и поправиће емотивну ситуацију, ако је било проблема на овом пољу. Слободни могу ући у емотивну везу која обећава. Заузети, коначно ћете упловити у мирну луку. Услиједиће планирање проширења породице или улазак у заједнички живот, али ће се јавити и могућност одласка на путовање. Благи опрез од 20. маја на комуникацију.

Близанци

Мај мјесец до друге половине не доноси битна дешавања у љубави. Ако сте слободни, може доћи до враћања бивших љубави, али будите обазриви. Од периода када Марс пређе у знак Лава, а Сунце 21. маја уђе у ваш знак, очекујте занимљиве и романтичне тренутке ако сте слободни. Заузети, од тог периода вам предстоји квалитетно време и догађаће се битне промјене.

Рак

Овај мјесец биће чаробан за ваше емотивне и породичне односе. Искористите га за битна дешавања. Свима који су у вези или браку може бити потребно више стрпљења и разумевања од 20. маја, али и неколико дана након тога.

Лав

Вама се активира поље љубави преласком Марса у ваш знак, као и Сунца у знак Близанаца. Дакле, друга половина маја и сам крај мјесеца доносе смиривање страсти, напетости и догађаје који ће вам вратити осмијех на лице. Ви, као и многи, у периоду од 21. до 25. маја, будите опрезнији у комуникацији са вољеном особом. Слободнима предстоји улазак у неку авантуру или ће доћи до лијепог познанства од друге половине мјесеца.

Дјевица

Од уласка планете љубави у знак Рака можете очекивати позитивне новине. Имаћете подршку космоса све до краја мјесеца. Благи опрез на посљедњу недјељу маја, да не дође до сукоба или неразумијевања. Останите смирени и на лијеп начин, ако буде потребе, кажите вољеној особи шта вам смета.

Вага

Од друге половине мјесеца услиједиће активнија збивања у љубави. Сам крај маја донијеће стабилизацију и бољу комуникацију са партнерима. Слободни ће упознати занимљиву особу. Венера у воденом елементу вам може на тренутке донијети осјећај незадовољства на овом пољу, али убрзо се ситуација смирује. Преласком Марса у знак Лава бићете испуњенији позитивном енергијом и пленићете шармом.

Шкорпија

Ви ћете имати, заиста, диван мјесец на пољу љубави. Могуће је благо незадовољство и преиспитивање на самом почетку маја када ће се догодити помрачење Мјесеца (5. маја) у вашем знаку, али ово може и трансформисати неки ваш однос. Од 7. маја ћете уживати у тренуцима са вољеном особом. Више дружења и перспективних планова је пред вама. Благи опрез крајем мјесеца, јер се може десити да будете сумњичави и посесивни. Сајветујем да контролишете себе.

Стрелац

Мај вам доноси боље односе у емотивним везама. Можете срести особу која ће вам веома привући пажњу, иако на први мах неће тако изгледати. Многи ће размишљати о заједничком животу и будућности, генерално. До половине маја будите стрпљиви и не дозволите да се осецате помало незадовољно.Долази диван период за љубав.

Јарац

Мај доноси битна дешавања у љубавним односима. Искористите овај транзит Венере у знаку Рака, јер имате повољан период за ријешавање битних ствари у емотивним везама. Направите важне кораке, будите храбри и љубав вам се смијеши. Заузети, вама предстоји планирање заједничког живота, уређење дома, евентуално селидба или проширење породице. На самом крају мјесеца будите директнији у ономе шта заиста желите. Можда ће вам требати више стрпљења у односу са вољеном особом.

Водолија

Ако сте у вези или браку благи опрез у првој недјељи маја, пошто се може јавити пролазно незадовољство. Избјегавајте бурне реакције ако вам нешто не прија у односу са партнером или ако дође до несклада. Убрзо ће све доћи на своје. У другој половини мјесеца, као и на самом крају истог, појавиће се нови удварачи/це. Излазите и дружите се, један излазак можда промијени све. Заузети, крајем мјесеца можете очекивати магичну енергију између вас и партнера, као и доста лијепих дешавања.

Рибе

Самим уласком Венере у знак Рака покренуће вам се емоције. Коначно ће доћи до сјајних дешавања на пољу љубави. Само будите опрезни у другој половини мјесеца сви који сте у везама или браку, јер се може догодити да вас неки флерт увуче у авантуру. Јавиће се и незадовољство. Савјет: овај мјесец искористите за љубав, али покушајте да контролишете своје пориве и нагоне, како не би долазило до несугласица са вољеном особом.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана