Љубавни хороскоп за љето 2024: Кога чека романса, а кога свађе?

Г.С.
Foto: Илустрација

За све оне који су у потрази за новом везом, љето 2024. би могло бити право откриће.

Ипак требате бити опрезни - не заборавите да не могу сви односи бити савршени.

Они који су већ у вези морају бити спремни за нова искушења и изазове. Све у свему, љетњи период ће бити испуњен романтиком, страшћу и новим могућностима за оне који су спремни за промјене и отворени за нове везе.

Главна ствар је не заборавити да је љубав посао, а да односи захтјевају труд и стрпљење, преноси Љепота и здравље.

Ован

Романтични период почиње за оне представнике овог знака који већ дуго траже партнера. Биће одлична прилика да упознате некога занимљивог током путовања. Можда ће се састанак одржати непосредно прије планираног путовања и ви ћете одлучити да заједно идете на романтично путовање. У трећој декади љетњег периода односи међу љубавницима могу се мало погоршати због откривања непријатних чињеница, и то на обје стране. Проблеми могу да настану и са рођацима, који ће морати да се рјешавају не само ријечима, већ и дјелом, можда и новцем.

Бик

У првих десетак дана љетње сезоне за Бикове почиње интензивно радно вријеме и неће бити ни жеље ни снаге за личним животом. Али не заборавите да је важно одржавати равнотежу између посла и личног живота. Штавише, ближе средини љетњег периода имаћере слободног времена за себе и за вољене. Није искључено да ћете морати да рјешавате неке бриге око новог мјеста становања. До краја љета могу настати неспоразуми између љубавника. Биће тешко контролисати своје емоције и жеље, што може довести до сукоба у односима. Покушајте да будете стрпљивији и да прилазите партнеру са разумјевањем.

Близанци

Близанци ће могу да очекују много нових познанстава и занимљивих сусрета који могу довести до озбиљне везе. Не плашите се да преузмете иницијативу и не стидите се да причате о својим осјећањима. На врхунцу љетњег периода, љубавници могу почети да размишљају о уједињењу. Тренутно је могуће донијети одлуку и одредити дан вјенчања. А онда забринутост око новог мјеста становања може доћи до изражаја. Многи представници ваздушног знака планираће романтично путовање на крају љетњег периода – тако ћете избјећи озбиљне конфликтне ситуације између љубавника.

Рак

Почетком љета Ракове чека смирење у односима. Али средином љетњег периода, лични живот ће почети да се побољшава. У вези ће бити много романтике и страсти, али нису искључени сукоби и несугласице. У таквим тренуцима покушајте да пронађете компромисе и не заборавите на осјећања вашег партнера. Штавише, имаћете прилику да ојачате свој однос са партнером и створите дубљу везу. Будите отворени за нове идеје и експерименте. И такође – пазите на догађаје из ваше прошлости, биће покушаја да се костури извуку из вашег ормана.

Лав

Лавове очекује наставак свјетлих и незаборавних тренутака у односима који ће бити испуњени љубављу и страшћу. Немојте се стидјети да изразите своја осјећања и разговарате о њима. Али они који су усамљени још не могу да рачунају на судбоносни сусрет. Средина љета биће обиљежена прављењем грандиозних планова за будућност. Уживаћете у слободи и независности у својим осјећањима. Али не заборавите да одвојите вријеме за свог партнера и покажите бригу за њега. Крај љета може почети да изазива емоционалне промјене и то може имати болан утицај на односе.

Дјевица

Прва два мјесеца љета су одлично вријеме за професионални развој, тако да лични живот може да буде потиснут у други план. А онима који су у пару може изгледати да се ваша веза развија полако, али сигурно. Не журите са закључцима, само уживајте у сваком заједничком тренутку. Јер чак и најтежи период у животу може се неочекивано развити на занимљив и позитиван начин. Пред крај љетњег периода заљубљени парови неће моћи да нађу заједнички језик. Али нема потребе да очајавате, ово је само период неразумјевања и хлађења у партнерству. Проћи ће, ако је ваша веза заиста јака.

Ваге 

Представнике овог ваздушног знака очекују важне животне промјене. Ваш партнер ће играти важну улогу у овом процесу. Средином љета може доћи до компликација у међусобном разумјевању међу партнерима – али чак и мали сукоби због разлика у погледима неће моћи потпуно да униште хармонију и међусобно поштовање у партнерству. Пред крај љетњег периода путовања у далеке земље нису баш пожељна – боље их је одложити до јесени. У супротном може доћи до непредвидивих ситуација које се не могу ријешити преко ноћи. У сваком случају, током овог периода мораћете да се прилагодите новим околностима и људима и да покушати нађете компромисе.

Шкорпија

Љето ће за Шкорпије бити вријеме промјена и обнове у односима. Можда ћете морати да преиспитате своје погледе на живот и направите избор у корист љубави. Средином љета отвориће се прилика за одлазак на одмор, а на самом крају љетњег периода веза између љубавника може постати озбиљнија и дубља. Будите спремни на чињеницу да постоји велика вјероватноћа да ће се појавити потешкоће и сукоби. Са интензитетом страсти може се повећати емоционална напетост и биће теже задржати се у границама пристојности. Само трезвено размишљање и дипломатија ће спасити ситуацију.

Стријелац

У вашем окружењу могу се појавити људи који ће вам из коријена промијенити живот. Али будите опрезни – нови односи могу уништити старе. Не заборавите да љубав захтјева труд и стрпљење. У другом мјесецу љета у први план долазе разне трансакције некретнинама. Сви планирани догађаји ће се завршити успјешно. Али запамтите једну ствар о личним односима, иначе вам се могу десити непријатне промјене у односу са партнером. Не заборавите да је љубав најважнија ствар у животу. А ако сте суочени са тешким избором између два везе, онда је боље да сада не предузимате одлучујући корак.

Јарац

Почетком љета лични живот ће доћи до изражаја. Ваше срце ће бити испуњено љубављу и жељом да будете са неким посебним. Романтична осјећања ће доминирати умом. Али будите опрезни и не журите са доношењем одлука: упркос идиличном односу, љетњи период је вријеме нових открића и експеримената – зато се не плашите да ризикујете и преузмите иницијативу како бисте избјегли непријатна изненађења у последњим данима лета. Будност у разним ситуацијама ће вас заштитити од озбиљних свађа и ријечи које не могу да се повуку.

Водолија

Током цијелог љетњег периода, лични живот Водолије ће бити у пуном јеку. Представници ваздушног знака често ће ићи на забаве и дружења. У калеидоскопу догађаја можете упознати занимљиву особу која ће диверзификовати ваш живот. Не плашите се експериментисања и тражења нових начина да изразите своја осјећања – дозволите себи да испуните своје срце страшћу и љубављу. У новој вези вам неће бити досадно. Главна ствар коју треба запамтити је да у љубави, што мање захтјевате, више добијате. Први тестови ваших осјећања могу се јавити крајем љета.

Риба

љетњи период за Рибе може да почне селидбом. Због нових животних околности, не заборавите да бринете о свом партнеру, поштујте његова осјећања, а такође створите атмосферу удобности и удобности у вези. Средина љета пружиће представницима овог знака обнову осјећања и емоција, а биће прилике да доживе прави медени мјесец. Овог љета Рибе ће пронаћи пуно љубави, романтике, пријатних тренутака и живописних утисака. Једино што можда немате довољно флексибилности и дипломатије у доношењу судбоносних одлука. Припазите на то.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана