Љубавни хороскоп за љето 2013.

Zena.hr
Љубавни хороскоп за љето 2013.

Љето је у пуном замаху, а ви сте спремни за нове љубавне подухвате било у новој или у постојећој вези?Ово љето можда ће почети успорено што се романси тиче, али не брините - биће ту пуно могућности за уживање у љубави једном кад Меркур заврши своју ретроградну фазу до 20. јула.Чак и упркос томе први дио љета неће бити досадан и без авантура, барем за неке знакове.

Ован

Овнови, вас баш боли брига што је Меркур ретроградан – Венера је у вашој петој кући романсе и ту прилику не би требало да пропустите! У раздобљу од 28. јуна до 22. јула искористите прилику и прихватите позив на састанак од особе због које вам срце брже куца, јер ће осјећања и хемија међу вама бити прејаки да бисте чекали да Меркур одради своје. Ипак, некакве конкретније назнаке о томе што ће и каква ће то бити веза (трајна или кратког вијека) видјећете тек након 20. јула. Са Венером која вам даје “вјетар у леђа” ово љето и авантуре пред вама – дефинитивно ће се исплатити, па макар биле и на кратке стазе. Марс, ваша владајућа планета ућиће у сектор романтике 27. агвуста, што значи да ће вам и остатак љета бити савршен за потрагу за физичким и емотивним задовољствима. Уз овакве аспекте, да ли треба напомињати да ће и заузетима цвјетати руже у вези?

Бик

Најљепше вријеме за уживање у љетњој љубави неће почети све до 22. јула... али чекање ће се свакако исплатити! Онда вам неће само Меркур ићи у корист, већ ће вам и Венера, ваша владајућа планета љубави, ући у пету кућу забаве и праве љубави. Овај годишњи пролазак даће вам, све до 26. августа, посебан шарм и љепоту којом ћете неодољиво привлачити припаднике супротног пола. И што је још боље за вас - 2. августа Венера и Марс (космички љубавници) наћи ће се у секси загрљају. То ће вам помоћи у уживању у страственој комуникацији с једном одређеном особом на коју сте бацили око, а након тога све су шансе на вашој страни да дође и до конкретније страствене физичке акције! Што се заузетих тиче, овог љета уживајте у љубави која ће вас испуњавати. На љетовању ће бити пуно прилика да поново оживите страсти у вези или у браку – искористите ту прилику!

Близанци

Почетком љета осјећаћете се секси, али истовремено и помало збуњено. Марс је у вашем знаку све до 13. јула, што ће помоћи да се појача ваш сексепил. Нажалост, Меркур – ваша владајућа планета – биће ретроградан све до 20. јула, а то би могло довести до емотивне збрке, као и слања и примања помало чудних и збуњујућих сексуалних сигнала с једном или чак неколико особа супротног спола. Упс! Међутим, не брините, ваше љето неће у потпуности проћи у тим “повуци-потегни” ситуацијама. Већ 16. августа ће Венера ући у вашу пету кућу романсе и остати ту све до 11. септембра, па ћете у том периоду имати много прилика да сложите ствари на подручју љубави и освојите ону особу коју већ неко вријеме посматрате. И за заузете важи слично. У првом дијелу љета могло би долазити до неспоразума с партнером и биће тешко пронаћи заједнички језик. Међутим, средином августа ситуација се мијења, па немојте да пренаглите и превише озбиљно схватате проблеме из периода прије тога.

Рак

Љубав за вас у посљедње вријеме значи трансформацију, а љењи дани то неће промијенити. У априлу значајно мјесечево помрачење у сектору романсе многим Раковима је донијело прилику за промјену, завршетке старих веза и нове почетке. Сада се Сатурн, планета рестрикција, али и обавеза, налази у вашој петој кући праве љубави, што значи да се поново налазите у периоду кармичког “чишћења” кад су у питању љубав и емоције. Кад је у питању љубав овог љета свемир не жели да се помирите с довољним или нечим просјечним, кад заслужујете много више. Понекад морамо неко вријеме да проведемо сами како бисмо знали да препознамо оно што заиста тражимо и што нам је заиста потребно. Ако сте у вези, ово љето ће значити обнављање, поновно повезивање и стварање нових заједничких искустава или пак коначан прекид. Како год било, коначно ћете схватити шта тачно желите у вези и то ћете остварити!

Лав

Почетком љета многи Лавови неће бити типични припадници свога знака. Ви сте обично међу најдруштвенијим знаковима зодијака и не пада вам на памет да пропуштате најважније партије и догађаје у години. Међутим, од 26. јуна до 20. јула Меркур ће бити ретроградан у најскривенијем кутку ваше астролошке карте и зато ће вам више одговарати (или вам бити потребна) самоћа. Повлачићете се више у себе, али то не значи ништа лоше. Ипак, зног тога, прилика за љубав у том периоду неће бити баш превише, а и у трајним везама могло би доћи до монотоније и помало засићења... Трачак наде пружиће вам Венера која ће се у вашем знаку задржати од 27. јуна до 22. јула, која ће ипак олакшати сушно раздобље. Ако сте сингл – сродну душу могли бисте пронаћи на мирнијим мјестима – књижарама, планинарењу или чак на мирној јутарњој кафи у граду.

Дјевице

Дјевице, с обзиром на то да вама влада управо Меркур, почетком љета осјећаћете се као да ово заиста није добар период за вас. Од 26. јуна до 20. јула могло би доћи до много неспоразума и погрешно протумачених речи у вашем животу, посебно по питању друштвеног живота. На сву срећу планете ће се намјестити у вашу корист већ средином љета. Од 22. јула и све до 16. августа Венера ће бити у вашем знаку, што значи да ћете управо ви бити знак који ће највише провлачити пажњу супротног пола. Ваша привлачност биће неоспорна, а самопоуздање ће вам бити додатна помоћ у рјешавању питања у вези са љубављу – за заузете то значи да ће партнер тешко моћи да вам одоли, док би оне које су саме моглл да смогну снагу да прве привуку мушкарца својих снова. Спој утицаја Венере и Марса 2. августа могао би “закувати” да вам се једно пријатељство коначно претвори у љубав. Ако сте у вези, 26. јула могли бисте осетити мале трзавице у вези, али све ћете то лако превладати.

Вага

Пун Месец у вашој петој кући праве љубави 22. јула би могао да освијетли и ситуацију на романтичном пољу. Ако сте у свјежој вези, могло би вам се догодити да ствари почну да се одвијају много озбиљније него што сте то жељели или планирали. Ово ће бити емотивно раздобље и за особе у дужим везама, али и сингл особе би могле такође да се стрмоглаве у емотивно и сексуално интензивну везу. Биће то вријеме првих изјава љубави и заиста ћете то осјећати. За оне који се пак тренутно налазе у вези која их помало гуши, пун Мјесец могао би још додатно појачати емоције и напетост, толико да ћете осјетити невјероватну жељу да побјегнете из те везе што брже можете. Још један пун Мјесец појавиће се у истом дијелу ваше астролошке карте 20. августа – што је заиста риједак догађај. Ако се велике љубавне промјене не догоде у јулу, онда ће оне у августу бити неизбјежне.

Шкорпија

И овог љета Шкорпије ће се на романтичном пољу осјећати као да их нека виша сила константно тестира . Са Сатурном у вашем знаку , и са свим овим прољеcћним помрчинама које су биле у вашем знаку и сектору партнерских односа - прилагођавања и промјене у постојеcћим везама чине се неизбјежним . Овог љета покушаваcћете да средите своја осјеcћања и одлуке везане за партнера . На сву среcћу средином и према крају љета , коначно ћете се осјећати као да вам је заиста кренуло у подручју љубави. Венера ће бити у знаку Шкорпије од 11. септембра, а 18. септембар кад се Венера и Сатурн повежу , заједно с потпором повезаности Венере и Плутона , знаћете да ће ваша вјечна љубав заувијек трајати. Слободним Шкорпијама љето cће по питању љубави, такође, кренути успорено . На њиховом радару ништа неcће искакати од просјека , али зато ће им се пред крај љета и у рану јесен ствари добрано захуктати!

Стрелац

Овог љета ви cћете бити знак који може очекивати јачи фокус на еротичне страну живота . Добро, рано љето можда неcће бити баш узбудљиво због утицаја ретроградног Меркура у вашој осмој куcћи дубоке интимности, али зато Јупитер, ваша владајућа планета улази у ово исто подручје 25. јуна и тамо ће остати цијеле године, па ће понешто умањити успоравајуcћи утицај Меркура. Током првих седмица љета фокусираcћете се на размишљање о властитој интимности и помјерању властитих граница по том питању . Ово је савршено вријеме да побједите своје могуће страхова повезане са везивањем за друге особе или пак истраживање властите сексуалности. За оне који немају тих проблема ово cће свеједно значити размишљања о новим помацима и испробавању ствари у које се никада прије нисте упуштали. Марс такође улази у 8. кућу 13. јула, а Меркур се окреће 20. јула - а то ће бити савршено вријеме да све о чему сте размишљали проведете у стварност . Било да сте заузети или слободни - ослободите своју еротичну страну и испробајте нешто што још никада нисте!

Јарац

Енергија коју ћете имати овог љета и коју ћете посвећивати свом партнеру биће напросто невјероватна. Јупитер, планета обиља и ширења, ушао вам је у сектор веза 25. јуна и ту ће остати, не само до краја љета, већ цијеле године. Очекујте пуно заједничког раста и оптимизма између вас и вашег партнера. За почетак очекујте мало збрке и збуњености, јер ће од 26. јуна и све до 20. јула Меркур бити ретроградан у истом подручју ваше астролошке карте. И ви и ваш партнер имаћете склоност да претјерујете и преувеличавате тих пар недјеља, па се више потрудите да заиста саслушате што вам друга половина каже. Такође, од 24. јула, па све до 27. августа Марс ће бити у вашој седмој кући партнерских односа, што значи да ћете бити посебно ангажовани на пољу односа или око супружника. И слободни ће бити пуно активнији. Иако слове као хладнији знак у Зодијаку, овог љета Јарчеви би могли отворено приступати припадницима супротног пола – а знате како се каже: “Ко не ризикује, не профитира”, што значи да би вам ово љето могло бити веома успјешно по питању љетњих љубави. Хоће ли оне потрајати? То ћете морати да видите на јесен.

Водолија

Ви би могли да будете преисцрпљени за љубав у наредним седмицама и мјесецима, будући да ће вам планете закувати радно љето. Ипак, биће лијепих прилика за романтичне тренутке и ако добро одиграте своје карте моћи ћете заиста да уживате у њима и у љубави. Од 26. јуна до 20. јула Меркур, владар ваше пете куће љубави и романси, биће ретроградан. У овом периоду могуће је да ће вам се у животу поново појавити бивша љубав која ће тражити другу шансу. Велика је могућност да се ради о некоме с ким сте радили – или још увијек радите. Без обзира на то, ова ситуација могла би изазвати напетост с партнером код особа које су у вези, док ће се неки од слободних Водолија објеручке поново бацити у везу. Да ли се исплати “поново подгријавати” старе емоције, то ће се видјети тек касније. Ако сте у вези, од 27. јула до 22. августа Венера ће пролазити кроз вашу седму кућу партнерских односа, што ће побољшати хармоничне односе с партнером.

Рибе

Овог љета за Рибе све ће се вртити око љубави. Ако ће ико имати узбудљиво љето, онда сте то ви! У вашој петој кући љубави и романси имате завидну ниску планета – почевши од Јупитера, планета обиља и експанзије. Он се ту смјестио 25. јуна (поново након 12 година) и ту ће остати годину дана. С Јупитером у вашој петој кући, ако сте слободни – ово је најбоље вријеме да упознате неку нову занимљиву особу (или заведете стару занимљиву особу) и лудо се заљубите. У том истом подручју све до 20. јула налазиће се и ретроградни Меркур, а он ће само додатно зачинити ствари. Могло би вам се догодити да се двије мушке особе (бивша и нова љубав) посвађају или чак потуку због/око вас. То је посебно могуће с обзиром на то да вам Марс – планета ратник – улази у пету кућу 13. јула. Очекујте пуно узбуђења и врућине, било да се затекнете на сунцу... или у кревету! Бивших љубави требало би да се чувате и они у дужој вези или браку, а једном кад избјегнете ту препреку љето би могло и даље бити итекако вруће кад се с партнером препустите таласима љубави и сексуалних узбуђења.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана