Љубавни хороскоп за 2023. годину: Кога чека страст, а кога празан кревет

ГС
Foto: Илустрација

Могуће је да ће 2023. година бити период крупних одлука, измјена и преокрета.

Ако отворите своје срце, могу се догодити чуда на романтичном плану.

Ован

Осјећаћете се одлично, много тога ће вам ићи од руке. Овнови имају сјајну прилику да упознају своју љубав или озаконе везу коју су недавно започели, и то већ у првој половини године. Фокусирајте се на тему партнерства и на оног ко вам се свиђа.

Бик

Бикови ће осјећати олакшање у љубави, јер су се у посљедњих неколико година можда догодиле кризе у везама. Оно што почиње 2023. имаће повољан утицај и на будућност. Ако сте слободни, крајем марта и маја може доћи до судбоносних сусрета, а на љето ће веза бити ојачана.

Близанци

За Близанце, ово је година огромних промјена у особном животу. Неозбиљни потенцијални партнери могу показати своје праве намјере и што се то прије догоди, прије ћете упознати праве искрене појединце с којима можете градити дугорочне односе какве заслужујете. Најповољнији мјесеци за љубав су април, мај и новембар.

Рак

Почетак године ће бити напоран за Ракове. Мораћете да ријешите многа питања у вези с каријером или рођацима, али од средине марта љубав ће буквално бити у ваздуху. Генерално, Ракове очекује сјајна сезона повољних промјена, сви ваши потенцијални партнери ће постати мање нестрпљиви и спремнији на компромисе. Слушајте своје срце.

Лав

За Лава је период врло интересантан, посебно у погледу љубави и веза. Током протекле двије године, многи Лавови су доживјели тешке тренутке па и раскиде. Већ од почетка 2023. улазите у романтичну бајку, као да ћете се поново родити, што ће свакако привући нове особе. А љето ће бити посебно вруће и страствено и неће вам досадити.

Дјевица

За Дјевице, 2023. ће донијети прилику да преиспитају потенцијалне партнере који их окружују. Доћи ће до чишћења живота од оних који не подржавају њих и њихове планове за живот. Друга половина године биће повољнија у љубавном смислу, а октобар ће постати посебно богат романтиком.

Вага

Година ће бити повољна за љубав и романсу, али у првој половини биће потребан сав талент за дипломатију и способност преговарања. Биће то врло ‘ужарено’ вријеме за Ваге. Љето ће бити мање агресивно и продуктивније у погледу односа. А крај године ће вам бити посебно пријатан.

Шкорпија

За Шкорпије ће се промјене у односима завршити у мају и тада почиње мирнији период. Имаће сусрете с бројним лекцијама судбине. Од љета 2023. и током остатка године имаћете све шансе да изградите хармоничну везу.

Стријелац

За Стријелце ће прва половина године бити продуктивнија у љубавном смислу. Ако тражите своју сродну душу, онда планирајте посјету разним занимљивим догађајима на којима се можете срести. Штавише, у вашем случају промјене на боље се могу догодити брзо, а чак ни одмах неће вам бити могуће схватити да су промјене срећне.

Јарац

За Јарца у 2023. почиње пријатан период када ће се, први пут послије много година, моћи да се опусте и уживате у резултатима свог рада. С почетком прољећа осјетиће како романтичне искре испуњавају њихову душу.

Водолија

Почевши од марта, Водолије ће осјећати да им је свакодневни живот испуњен жељом за љубављу. И сами постају мање озбиљни и прилагођавају се каријери и достигнућима. Бићете магнетно привлачни, могуће је да ћете промијенити нешто у свом изгледу и успјети да остварите контакт с особом која вам се свиђа.

Рибе

Рибе имају све шансе не само да упознају партнера с којим могу да живе дуг и срећан живот, већ и да одмах озаконе везу, посебно почевши од љета 2023. Такође треба да буду спремни да се број обожаваоца може смањити. Они који су неозбиљни и нису спремни да вам поклоне срце, нестаће из вашег живота.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана