Љубавни хороскоп за 2014. годину

24сата.рc
Љубавни хороскоп за 2014. годину

Љубав, емоције, страсти. Коме ће 2014. бити година изазова, коме ће донијети жељени склад, коме нове везе? У ком се правцу усмјерити и како искористити предиспозиције и поруке нам за наредних дванаест мјесеци упућују звијезде?

 

Ован

Вријеме је промјена у знаковима вашег зодијака и тражићете себи идеалног партнера више него икада. Самци ће бити активини у завођењу и склони освајању. Најлепши љубавни период очекује вас кроз прољеће због повољног венериног утицаја. Љубави које ће се догађати кроз то вријеме биће посебне. Превртљивост би вас могла коштати везе с особом која има сасвим другачија гледишта од ваших што ће вас навести на дубља размишљања а то би вас могло јако привлачити. Они мало старији самци љубав би могли пронаћи сасвим случајно и то путем интернета и друштвених мрежа док они мало млађи ће потенцијалну љубав пронаћи у школи или на факултету. У касним љетњим данима постоји велика шанса да пронађете везу која ће касније постати веза на даљину због утицаја Марса који ће од вас тежити у спознаји за нечим новим кроз љубав. Упркос томе што ћете бити километрима далеко често ћете доћи у ситуације да везу подгрејавате разним порукама и дуготрајним телефонским позивима. Жене овог знака могле би да буду пријатно изненађене трудноћом јер положај звијезда сугерише плодност за 2014 годину. Секс ће бити сасвим задовољавајући с обзиром да ће те у скорој будућности имати јако пуно прилика код разних партнера.

Бик

Ваша сексуалност доминираће 2014. годином и обиљежиће неке промјене у вашем љубавном животу. Зрачићете неком посебном енергијом која ће привлачити други пол. Почетак је године и ви једноставно желите крај, како вријеме пролази схватате да више не уживате у површној вези коју вучете већ неколико мјесеци и имате жељу за озбиљним партнером који ће вас поштовати и цијенити оно што радите. То би се могло и јако брзо остварити с обзиром да зрачите енергијом за којом супротни пол једноставно луди. Кроз разне контакте у друштву наићи ћете на маркантну особу која ће вам запети за око. У самим почецима биће то једна права сексуална веза која би с временом требала постајати све озбиљнија. Једноставно одговараће вам сигурност коју вам пружа партнер, а ви ћете бити све више и више заљубљени у оно што се догађа и у свог партнера. Ако превртљиви почетак године не прекине ваш однос са дугогодишњим партнером тада ће та иста особа пред вас савити разне захтјеве. Највише напетости пролазићете због љубоморе која вас ставља на тест сво ово вријеме. Сексуални живот ће се у сваком случају поправити у односу на прошлу годину.

Близанци

Кроз вашу љубав у 2014. години пратиће вас снажан утицај других људи поготово кроз љубомору и завист. Ви сте та особа која би на вријеме требало да препозна штетност особе која би могла да вам загорча живот. Бићете врло посесивини и од вас ће некад партнер добијати грубе реакције на спомен бивших љубави али требало би све то да ставите у други план јер имате и већих проблема од тог али не од стране партнера. Околина око вас даваће вам сталне примједбе и критике на рачун партнера што би могло да изазове проблеме у вези. Врло сте поводљиви а поготово почетком године када ће та ваша особина бити на врхунцу. Како година пролази све мање ћете вјеровати у оно што вам људи говоре и напокон ћете почети да слушате себе и своје срце. Самци би могли плијенити погледе и честе упаде супротног пола, али нећете бити "лаки" већ ћете спремно улазити у те игрице завођења. Потенцијалног партнера могли би сте пронаћи на некој журци или рођендану. Секс ће бити јако страствен али биће и ту неизбјежна доза љубоморе што би могло да забави вашег партнера, али само под условом да све то радите у границама.

Рак

У овој 2014. години планете ће вам бити наклоњене па ћете своју нову љубав моћи да упознате било гдје. Напокон би вам све могло кренути онако како би ви хтјели.Немојте бити превише стидљиви или несигурни јер ће вас та карактеристика спутавати у свему што радите па тако и у љубави. Привлачићете пажњу супротног пола са свих страна и имаћете јако пуно понуда због сексипила који из вас једноставно избија. Бићете радо виђени у друштву. Партнера ћете бирати по том што ће вас заинтересирати његова различитост то јест тражићете у партнеру све оно што нисте ви или вам то фали. Почетком године ући ћете у једну љубавну авантуру која би касније требало да прерасте у стабилну везу. Како пуни позитивне енергије улазите у сљедећу годину та енергија би требало да се пренесе и у кревет. Љубићете интензивно, јако и страсно а бићете спремни и да учините све да ваш партнер доживи исто. С обзиром да кад вас све иде у позитивном смјеру неке ствари би вас и саме могле изненадити колико сте се заправо промијенили. Претворићете се у једног великог заводника спремног да освоји свачије срце. Али тога ћете постати свјесни тек крајем године када долазите у фазу у којој ћете пресабирати све што вам се догађало кроз 2014. годину па ћете видјети да сте у дебелом плусу.

Лав

Почетком године могли би да западнете у вртлог љубавних проблема. Можда сте се једноставно раздвојили од партнера што би могло довести чак и до раскида. Али након тог кратког периода долазите у одлично љубавно раздобље у ком ће вам све ићи од руке. Због одличног положаја планета посебно Венере која је задужена за љубав у вашем животу имаћете повлаштени статус у друштву и у свим осталим животни аспектима па тако и у партнеровом срцу. Након те кратке кризе на почетку неће вам недостајати страсти ни романтике која ће вас водити кроз љубав током цијеле године. Средином године с партнером ћете улазити у све интимније раздобље након чега ћете сваки мали конфликт морати да ријешавате брзо и конкретно да не би долазило до већих компликација. Бићете ефикасни у рјешавању тих ситних проблема са својим комуникацијским вјештинама. Самци ће током године пролазити јако осјећајне и незаборавне љубавне тренутке. Венера ће током године јако често боравити у вашем пољу што би значило да ћете имати јако пуно прилика да волите и будете вољени. Ваш сексуални живот биће јако интензиван а особе у браку ће у потпуности преузети иницијативу.

Дјевица

Почетак године и 2014. доносе вам ново љубавно надахнуће. Планета Венера боравиће већином времена у вашем пољу што са астролошке стране значи да ће вам ова година донијети прегршт изазовних љубавних ситуација. Бићете јако заводљиви и жељни препуштању љубавним ужицима. Друштво и околина желиће вашу пажњу. Заузете дјевице у 2014. години чека јако пуно изазова из разлога што ћете бити јако заводљиви и вашу везу ћете неријетко стављати на искушење иако и тога сами нисте свјесни. Партнер би у таквим ситуацијама могао да вас доведе пред готов чин али ће Марс у вашем знаку надјачати све љубавне проблеме. Самци ће долазити у ситуације у којима нису били никад па ће одједном имати прилику да буду и у љубавном троуглу.

Љубомора и све што иде уз њу биће неизбјежна тема у друштву и око вас. Имаћете снажну потребу за мажењем и страственим тренуцима због јако тешке године на пословном плану која ће у сваком случају бити јако позитивна. Почеком године у вези ћете бити прави еротски ас што ће се и продужити кроз остатак године гдје ће ваша еротичност досећи врхунац.

Вага

Знаком Ваге влада планета љубави, умјетности и љепоте. Оне у потпуности разумију људе и избјегавају свађе. Блага је и осјећајна и не подносе грубост. Кроз љубав не траже превише али уживају у свему оном што им се пружа. Врло су заљубљиве природе и посједују посебан шарм ком тешко да неко може одолити. Ви и даље настављате потрагу за идеалним партнером и тежите савршенству. С обзиром да не подносите самоћу и раздобља без партнера кроз 2014. годину могли би ући у везу са особом која и није оно што тражите све вријеме. Ваге су познате по томе што јако рано улазе у интимне односе али то није нешто што би вас требало бринути јер иза вашег знака као главна карактеристика стоји брак.

Поред свих обавеза кроз 2014. годину незаобилазна ће бити једна већа афера која би могла да остави траг и на сљедеће године само због ваше брзоплетости. Вријеме за проналажење идеалног партнера требало би да буде у раној фази љета с тим да особе које би могли бити потенцијални кандидати за вашу везу морају бити близанци. Секс ће бити јако добар. Припазите се алкохола и лудих провода јер знате бити брзи али можда и мало пребрзи на окидачу.

Шкорпија

Након тешке љубавне године у ваш живот 2014. доноси побољшање односа са партнером. Многи ће вас разумјети, а од оних најближих добијаћете јако пуно пажње. С обзиром да кроз годину постајете све привлачнији немојте се затварати већ се ослободите и узмите оно што вам живот пружа. Иако склони изолованости од друштва ова година вам доноси прегршт нових познанстава, нових љубави и свега осталог што вам друштвени живот доноси. Напокон ћете изаћи из зачараног круга којег сте и сами свјесни. Посјета пријатељима или један друштвени догађај могао би у потпуности да промјени ваш љубавни живот у 2014. години. Веза би могла да буде толико снажна да чак почнете да размишљати о заједничком животу. Тежићете проналаску уточишта у свом партнеру па би у тим интимним тренутцима могло доћи и до принове у вашем животу. У сексу ћете бити страствени и незасити.

Стријелац

Почетком године нећете допустити ником да улази у ваш затворени свијет. Узрок томе биће вјероватно траг неке прошле везе која вас и даље мучи јер се сматрате одговорним за оно што се догодило. Без обзира на то бићете јако повријеђени због свих тих догађаја и тешко ћете давати прилике неком другом. Заљубљени стријелчеви тражиће начин како да приђу особи која им се свиђа али имаће једну снажну кочницу која ће их спутавати у сви њиховим покушајима. Крај ове кризе очекује се средином године и доласком све топлијих времена када ће и ваша потреба за партнером доћи до изражаја. Максимално ћете се трудити да придобијете било кога. Ваше реакције и понашање могло би оставити трага у друштвеном животу па ћете имати осећај да вас људи избјегавају. С временом ће се неке ствари поправити и ви ћете се вратити на стари пут. Иако ћете имати здраве сексуалне потребе прије свега требаће вам потпора и нека топла ријеч.

Јарац

Имали сте у плану некога освојити? Вријеме је да се пожурите јер наклоност Венере у вашем пољу полако се премјешта. Ова година заузетим јарцима доноси стабилност и не превелике турбуленције у вези иако ћете ријетко показивати своја осјећања што би вас могло довести у проблеме. Према свом партнеру бићете јако сумњичави иако за тим нема потребе јер вас прије свега воли и цијени. Клоните се закључака да вам партнер нешто скрива. Средином године вршићете притисак на партнера ког би с таквим понашањем могли довести до лудила. Све је то одраз обавеза које из дана у дан имате све више. Од средине према крају године долазиће до константног побољшања везе док ће самци напокон кренути у освајачке походе у тежњи проналаска идеалне љубави. У кревету никад нећете преузимати иницијативу јер ћете крај себе увијек имати партнера који вам и онако то никад не би допустио.

Водолија

Самоконтрола и рационалан приступ вези биће основа на којој ће се заснивати ваш однос према партнеру. Сам почетак године довешће у питање везу у којој је ваш партнер својеглав а ви нећете бити попустљиви. Тражићете од њега промјене и постављаћете услове како би се та веза одржала. Тиме ћете на партнера оставити утисак да вас лако може изгубити па ће се самим тиме више трудити око вас. Напети односи се смирују средином године када ћете напокон од свог партнера тражити подршку. Самце очекује кратко раздобље самоће почетком године али касније би требало све да дође на своје мјесто. Плијенићете погледе својим изгледом и кроз кратко вријеме крајем прољећа проналазите љубав за коју сте спремни да урадите баш све. Почеће као авантура око које ћете бити јако скептични али с временом ћете увидјети предности те различитости у вези. У кревету ћете бити прави романтичар а партнере ћете освајати шармом.

Рибе

Ваша година у љубавном погледу започиње јако узбудљиво. Зрачићете позитивном енергијом, бићете јако љубазни према друштву у својој околини и јако емотивни. Код оних у везама то би могло партнеру дати прилику да буде љубоморан али би ви својим дјелима требало да отклоните сваку сумњу на то. У вези ћете се осјећати заљубљено и имаћете подршку свог партнера. Они слободни ће с лакоћом пронаћи љубав. Врло лако може доћи и до везе на даљину, а код партнера највише од свега привлачиће вас интелигенција и моралне вриједности у животу. У 2014 години рибе очекује изразито повољна ситуација у љубави стога сугеришемо да отклоните било какве сумње према партнеру уколико их буде. Вашим сексуалним животом ће и даље доминирати лагана доза несигурности али ипак ћете бити опуштени.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана