Љубавни хороскоп: Каква је перспектива ваше везе

Blic.rs
Љубавни хороскоп: Каква је перспектива ваше везе

Спадате у оне који не прескачу странице дневног хороскопа, увијек новог познаника питате када је рођен, стално истражујете наталне карте...

Сјетите се датума када сте почели да се забављате са својим партнером и одредите у ком хороскопском знаку је рођена ваша веза. На основу датума годишњице открићете каква вас будућност, по Зодијаку, чека.  


Започели сте везу у знаку:
ОВНА (21.03. – 20.04)
То је раздобље првог знака Зодијака, а Ован представља дјецу у свима нама. То је тврдоглав и страствен знак, воли да се препире и мисли само на себе. Ован спада у ватрене знакове, тако да ће веза бити страсна, али пошто овим знаком влада планета рата Марс који је заслужан за свађе - прекиди и помирења су чести у овој вези.
Добре стране: Никада вам неће бити досадно!
Лоше стране: Тамна страна Овна је себичност и его с којим се није лако носити, па припремите живце.
Плус: Бавите се спортом заједно, јер овај знак пршти од енергије. Ако је добро усмјерите, уживаћете. И у свлачионици може бити занимљиво...
 

Започели сте везу у знаку:
БИКА (21.04 – 21.05.)
Благо онима који су заљубили у вријеме владавине Бика. То је најсензуалнији знак Зодијака, једноставно ужива у свему. Ако је ваша веза започела у раздобљу Бика, биће пуна додира, пољубаца, секси масажа и осталих посластица. Уживаћете у изласцима, одласцима на изложбе, излетима и у пуно, пуно плеса!
Добре стране: Биком влада Венера, планета љубави, па вас очекује мажење, љубљење и уживанција на сваком кораку.
Лоше стране: Бикова штедљивост ће вам сигурно сметати.
Плус: Бикови су владари плесног подијума – уживајте!

Започели сте везу у знаку:

БЛИЗАНАЦА (22.05 – 21.06.)
Ово вријеме је прави погодак. Близанац је знак комуникације и зато ће ова веза потрајати, јер ћете проблеме рјешавати разговором. Можда ће вам бити потребно пар капи романтике да засладите сав тај разговор!
Добре стране: Увијек ћете имати о чему да причате, па макар то били и трачеви.
Лоше стране: Мањак романтике дефинитивно ћете надокнадити разговором, али мало више пољубаца не би никоме нашкодило.
Плус: Веза ће прштати од секси маилова, SMS-ова и папирића исписаних разним слатким порукицама!


Започели сте везу у знаку:
РАКА (22.06 – 22.07.)
Свака част, изабрали сте прави тајминг за почетак везе. Рак је знак породице и дома, а ова веза има супер изгледе да прерасте у нешто озбиљније. Ракови уживају у храни, тако да се можете водити за оним – пут до љубави иде преко стомака.
Добре стране: Биће вам лако да изразите своје емоције, а поготово када се ушушкате под ћебе и гледате филмове... ммм.
Лоше стране: Ракови су познати по својим изливима емоција, тако да ћете се можда понекад осjећати као да вас све то помало гуши.
Плус: Сигурно ћете уживати у добрим изласцима.

Започели сте везу у знаку:

ЛАВА (23.07. – 22.08.)
Ово веза ће почети бурно, али вjероватно и изблиједети једнако брзо. Лав је ватрени знак, па ће веза бити пуна занимљивих догађаја. И никада (и нигде) вам неће бити досадно! Нажалост, таква страст обично не потраје дуго, али ако је неко од вас земљани знак (Дјевица, Бик, Јарац), можете ствари спустити на земљу.
Добре стране: Драматични успони!
Лоше стране: Драматични падови!
Плус: Лав је најзаигранији знак, искористите то, уживајте у воденим спортовима, трчању. Бити дјетињаст у овој вези је наредба!

Започели сте везу у знаку:

ДЈЕВИЦЕ (23.08 – 22.09.)
Дкевица је знак који воли да се оптерећује детаљима, па ћете се вкероватно, осим датума када сте се срели, сећати и свега што сте имали на себи! Овај земљани знак понекад је превише опскеднут детаљима тако да и не обраћа пажњу на велике ствари које пропушта. Али, и Дкевице се знају препустити страстима, кад нико не гледа...
Добре стране: Мислићете на све важне датуме, а око вас ће све прштати од уредности.
Лоше стране: Ситничавост може да смета.
Плус: У овој вези имаћете план за сваку заједничку активност. Размислите колико заједничко прање судова може бити забавно.


Започели сте везу у знаку:
ВАГЕ (23.09 – 22.10.)
Вага је добар знак за почетак нове везе тако да имате велике шансе за успјех. Хармонија, заједништво и брига о партнеру темељи су везе, ако је започете у овом периоду. Понекад Ваге напусте везу без ријечи, али ту нема помоћи.
Добре стране: Венера, планета љубави пази на вас.
Лоше стране: Ваге су често неодлучне, па ћете се можда тешко одлучити између одласка у диско или филма код куће.
Плус: Излежавајте се и уживајте масирајући један другог или храните партнера чоколадом, па темељно покупите остатке. Вагина лијењост може се добро искористити.


Започели сте везу у знаку:
ШКОРПИЈЕ (23.10 – 21.11.)

Шкорпија је знак који влада страшћу тако да ћете се науживати, ако је ваша веза почела у вријеме владавине овог знака. Још једна ствар је карактеристична за Шкорпију – мистичност, а ни освета му није страна,  зато пазите шта радите.
Добре стране: Морамо ли да причамо о томе, почиње са с...
Лоше стране: Ако нешто крене наопако, ствари би могле да постану опасне.
Плус: Веза у знаку Шкорпије откриће вам ствари које нисте знали о себи.

Започели сте везу у знаку:
СТРЕЛЦА (22.11 – 21.12.)
Добродошли у свијет авантура! Уживаћете у ватреним тренуцима своје нове везе. Можда она неће трајати дуго, јер Стрелци воле увијек нове ствари.
Добре стране: Ова веза ће бити пуна преокрета, свађа и помирења.
Лоше стране: За Стрелца је трава увијек зеленија негдје другде.
Плус: Стрелац је знак који обожава путовања, па ако сте започели везу у вријеме његове владавине, искористите то пуним плућима, крените на заједничко путовање.


Започели сте везу у знаку:
ЈАРЦА (22.12. – 20.01.)
Ако желите дугу везу, она која је започела у вријеме Јарца има јако добре изгледе за то. Могло би вам се догодити да останете заједно с партнером док вас смрт не растави. Али, таква веза доноси и веће одговорности. Једино вас Јарчева проблематичност може понекад нервирати.
Добре стране: Можете остварити све што замислите, и то удвоје.
Лоше стране: Јарац је хладан знак, тако да, ако нисте припадник неког ватреног знака, ствари би могле бити прилично смрзнуте.
Плус: Проводите заједно сво слободно вријеме, ваша веза ће процвјетати.


Започели сте везу у знаку:
ВОДОЛИЈЕ (21.01- 18.02.)

Од свих знакова који владају Зодијаком, Водолија највише ужива у својој оригиналности и различитости. Ако је ваша веза започела у вријеме Водолије, трајаће онолико колико ћете један другоме дати простора за слободу.
Добре стране: Заједно можете освојити свијет – ако поштујете слободу партнера.
Лоше стране: Ово баш и није најстраственији знак, али ако се потрудите, могли бисте успјети.
Плус: Водолије су увијек спремне за лудости.

Започели сте везу у знаку:
РИБА (19.02 – 20.03.)
Кад сте се срели, вјероватно сте одмах осетили да сте створени једно за друго. Они који се заљубе у знаку Рибе, уживају у времену које проводе заједно, јер Риба је најромантичнији и најемоционалнији знак. Ви и партнер створићете свој свијет.
Добре стране: Креативна и романтична заједница у којој ћете уживати.
Лоше стране: Имаћете проблема у сусрету са стварношћу.
Плус: Најдража Рибина активност је уживање у дегустацији разних пића и у доброј музици. У сваком случају, знаћете да уживате.

Извор: zena.blic.rs

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана