Љубавни хороскоп до 15. августа за три знака предвиђа велике промјене

ГС
Љубавни хороскоп до 15. августа за три знака предвиђа велике промјене

Љубавни хороскоп до 15. августа 2023. године за три знака предвиђа велике промjене. Зато добро обратите пажњу ако сте рођени у једном од њих – све се мијења на пољу љубави.

Близанци

Први знак хороскопа који ће до 15. августа доживјети велику трансформацију када је љубав у питању. Постоји један однос који тек цвјета, његови прави обриси још увек нису сасвим јасни, али ће до 15. августа 2023. бити потпуно искристалисан. Рађа се нова љубав. Близанци, можда тога још увек нисте у потпуности свјесни – и можда мислите да није узвраћена, али варате се.

Дјевица

Неки љубавни проблем вас је мучио мјесецима, Дјевице, могуће је да сте разматрали прекид везе у којој сте тренутно. Наредни период вам, по љубавном хороскопу, доноси ново поглавље и отвара вам очи, све што сте мислили да је скривено сада ће бити на видјелу. У глави ћете имати јасну слику, а у срцу довољно храбрости да преломите.

Јарац

Након периода у љубави који би могао да се назове “сушом”, Јарчеви овај период доживљавају као улазак у потпуно нови свијет. Ваше срце одједном је испуњено емоцијама, и људи око вас то осећају. Бићете као магнет за људе око себе, а међу њима се налази и неко ко већ дуже вријеме размишља о нечему дубљем од пријатељства. Љубавни хороскоп вам каже – само напријед, пишу „Новости“.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана