Љубавне прогнозе: Како ће вас изненадити новембар

astrolook.com
Љубавне прогнозе: Како ће вас изненадити новембар

Звијезде ће овог мјесеца некоме бити наклоњене, а некоме не. Сазнајте шта вас очекује у новембру.

ОВАН
Због честих промјена на пословној сцени околина очекује да се додатно ангажујете у различитим стваралачким фазама. Можда вам повремено недостају стрпљење или концентрација за напорне обавезе. Иртира вас нечија формална улога и понашање у пословним преговорима. Имате осјећај да нови догађаји најављују важне промјене на пословној сцени. Важно је да јасно дефинишете своје пословне интересе и да одговорите на добру понуду. У периоду од 17. новембра, очекују вас позитивни догађаји и успјешна сатисфакција. Избјегавајте такмичарску атмосферу или ривалство у односу са сарадницима. Крајем мјесеца предстоји вам активна улога у јавном животу, обратите пажњу на сусрете који ће вам омогућити напредовање на различитим нивоима. Дјелујете сналажљиво у многим ситуацијама, покушавате правилно да сагледате добре и лоше аспекте које наслућујете у љубавном односу. Важно је да ускладите свој разум и осјећања, импулсивна реакција може да вас наведе на погрешну процјену и понашање. Нема потребе да се задржавате на неким неоствареним или ружним ситуацијама из своје љубавне прошлости. Погрешна оријентација оставља траг или посљедице на заједнички живот. Партнер пажљиво анализира ваше понашање и очекује добар импулс за заједничке планове. Љубав има најјачу снагу, под условом да сте довољно искрени и да вјерујете у интимну страну осјећања. Ако сте млади или слободни, предстоји вам нова љубавна романса. Привлаче вас нови емотивни контакти, али према свакој особи треба да упражњавате другачији модел понашања у изражавању својих осећања.

СУГЕСТИЈА: Присуство Сунца, Меркура, Сатруна и СМЧ у осмом, уз повољан утицај Марса у вашем деветом пољу, представљају сјајну комбинацију жељеног и оствареног на различитим странама. Ниво добрих могућности се увећава у складу са вашом инспирацијом и разноврсним интересовањима, нове животне изазове и емотивне радости вам доноси присуство Венере у седмом и и Јупитера у трећем пољу. Прати вас додатно и повољан уплив Сунца од 21. новембра, важно је да усагласите своје практичне интересе са емотивним потребама – све је достижно када постоји добра оријентација.

 

БИК
Дјелујете врло промишљено и умијете да наметнете своје ставове пред сарадницима. Пажљивије анализирајте све што се дешава на пословној сцени, како бисте процијенили најбољи тренутак за акцију. Усавршите свој стил изражавања, јер понекад моћ убјеђивања има вишеструки ефекат. Важно је да завршите све веће обавезе у периоду до 24. новембра, немојте дозволити да неко оспорава ваше пословне циљеве. Тајна успјеха се крије у прецизној оријентацији ка практичним циљевима, нарочито до изражаја долази ваша способност доброг запажања и вјештина брзог прилагођавања у новим условима. Добра процјена и организованост у пословним контактима представља ваш главни адут. Посветите пажњу различитим садржајима који могу да унапреде ваш пословни или друштвени положај. Прихватите могућност усавршавања на сазнајном и на практичном нивоу. Неко вас упорно наговара да прихватите ново или компромисно ријешење, али сумњате у позитивну страну нечије приче. Не волите када неко на вас врши психолошки притисак и иритира партнерово понашање. Имате утисак да вољена особа вјешто користи "заобилазан начин" да оствари своје намјере, што додатно подстиче ваше емотивно незадовољство. У рјешавању љубавних дилема добра воља, нежност или пажња, представљају најбољи одговор на различите замке заједничког живота. Љубавну романсу треба пажљиво неговати, без узајамне искрености и размјене осећања она губи своју снагу и значење. Размишљате у позитивном правцу и немојте дозволити да вам промичу нове чари и мала емотивна задовољства. Ако сте млади или слободни, прихватите нечије удварање и одговорите на љубавне сигнале.

СУГЕСТИЈА: Присуство Сунца, Меркура, Сатруна и СМЧ у седмом, уз повољан утицај Венере у вашем шестом пољу, наглашавају неке необичне и занимљиве контакте, као и активну улогу у друштвеном животу. Прати вас и повољан уплив Јупитера у другом пољу, као и Марса од 17. новембра који стварају нове пословне тенденције, доносе могућност за професионалним напредовањем и личним усавршавањем. Ваши циљеви су достижни, можете да остварите успјех и срећу на различитим странама – покажите добру вољу и упорност.

 

БЛИЗАНЦИ
Дјелујете забринуто због нових догађаја на пословној сцени и не желите да се помирите са утврђеним стандардима који владају у вашој околини. Тражите ефикаснија рјешења у пословном изражавању, али постоје околности које не зависе од ваше воље или утицаја. Сарадници вам замјерају на извесној самовољи приликом доношења пословних одлука. Одбијате да саслушате критизерске коментаре и најчешће се руководите за личним процјенама. У периоду од 23. новембра, важно је да рјешите нека имовинска или статусна питања. Успјешне формуле треба понављати у различитим ситуацијама, као додатну гаранцију за пословни или ночани добитак. Експерименте можете примењивати само у одређеним ситуацијама, које не превазилазе ваше знање или практично искуство. У складу са својом позитивном оријентацијом дјелујете врло заносно и водите активан друштвени живот, тражите добру прилику да остварите нове или необичне љубавне контакте. Први утисак, доста говори о вашем расположењу и намјерама. Повремено дјелујете као ваше емотивно интересовање за одређену особу није трајног карактера. Не желите да се оптерећујете емотивним везивањем и смишљате разне изговоре, како бисте оправдали своје понашање у неким деликатним ситуацијама. Ипак, неко у вама покреће топла осјећања и наводи на заједничке планове. Импонује вам сазнање да се налазите на мети радозналих погледа или у сфери нечијег интересовања, слободно изразите своја осјећања и емотивне намјере. Квалитет који проистиче из љубавне везе представља вашу интимну срећу, а однос са блиском особом највише утиче на ваш добар изглед, унутрашњи сјај и самопоуздање које осјећате.

СУГЕСТИЈА: Присуство Сунца, Меркура, Сатруна и СМЧ у шестом, и уз повољан утицај Марса у вашем седмом пољу, представљају сјајну комбинацију жељеног и могућег. Важно је да помјерите своје границе у сазнању и да остварите квалитетан помак у пословном, емотивном и породичном животу. Очекују вас нови изазови и афирмација на различитим странама – пронађите своју тачку ослонца кроз заједничко дјеловање. Посебне привилегије вам доносе повољни упливи Венере у петом и Јупитера у Вашем сазвјежђу, а од 21. новембра и утицаји Сунца у вашем седмом пољу.

 

РАК
Осјећате појачани психолошки притисак и потребу да се растеретите од напорних или додатних обавеза. Лоша комуникација у односу са сарадницима утиче на погрешне пословне процјене и понашање. Сачувајте присебност и немојте дозволити да вас посао окупира више него што је потребно. Научите да подвучете јасну црту и да се правилно заштитите од лоших утицаја са стране, који нарушавају ваш пословни статус. Мудро рјешење је, да затражити нечији савјет или подршку. У периоду до 22. новембра, можете да завршите све важније пословне задатке и обавезе. Крајем мјесеца, очекује вас добра прилика која гарантује пословно-финансијску сатисфакцију или неки вид јавног признања. Стало вам је да превазиђете емотивну кризу и налазите се пред новом одлуком коју желите да саопштите вољеној особи. Ипак, партнер изражава јасно негодовање и покушава да вас увјери у другачији начин размишљања. Разговор, добронамерни савјети или подршка блиских пријатеља, увијек делују позитивно на ваше расположење. Емотивне дилеме је могуће разрјешити, али кроз одређено вријеме када се утисци и осјећања искристалишу. Привремено удаљавање од вољене особе треба да вас подстакне на добро решење. Нема потребе да заоштравате љубавни однос, покажите више разумјевања за свог партнера и задовољство ће бити обострано. Ако сте млади или слободни, нови љубавни сусрети и контакти дјелују као замјена за неке неостварене жеље које имате. На срећу, очекује вас добар љубавни епилог.

СУГЕСТИЈА: Присуство Сунца, Меркура, Сатруна и СМЧ у петом, уз повољан уплив Венере у вашем четвртом пољу, подстичу вас на емотивно ангажовање и на рјешавање статусних или имовинских питања. Уз добре утицаје Марса, Јупитера, Нептуна и Плутона, осјећате додатни прилив позитивне енергије, оптимизам и подстицај за усвајањем новог сазнања или практичног искуства. Очекују вас занимљиви сусрети, који ће вас инспирисати на стваралаштво и на размјену емотивне енергије. Желите да осјетите нови животни узлет и да уљепшате своје окружење.

 

ЛАВ
Упорно заговарате своје пословне циљеве, али имате утисак да вас прате лоше околности или да околина нема довољно разумјевања за ваше идеје. Стало вам је да се дистанцирате од јавних расправа и да правилно заштитите своје интересе, међутим различите околности диктирају напорне услове или убрзани темпо у пословној сарадњи. У периоду око 13. новембра, могућа је пролазна финансијска криза, што ће вас натерати да прихватите и неке допунске послове. Крајем мјесеца очекују вас нови пословни контакти и бољи услови. Потребно је да прихватите одређени степен пословног ризика, као основни услов за даље напредовање и увећану зараду. Желите да заборавите на неке ружне ситуације, али још увек нисте сигурни у своје емотивне одлуке. Када се налазите на корак до рјешења, у вама се покреће и нова емотивна дилема или сумња. Јасно вам је да тренутни љубавни бљесак, не одсликава праву срећу коју тражите. Недостаје вам нечије разумјевање, имате утисак као да се удаљавате од једне драге особе. Тренутак је да искрено проговорите пред блиском особом или да отворено преиспитате заједничке планове. Важно је да коригујете своје грешке, све је могуће исправити и уљепшати под условом да се ослоните на искрена осјећања. Ако сте млади или слободни, осјећате емотивну несигурност и вашу пажњу привлаче особе различитих профила. Тек када правилно схватите своје емотивне заблуде можете да направите добар љубавни избор. На срећу ваши љубавни снови могу да се остваре.

СУГЕСТИЈА: Присуство Сунца, Меркура, Сатруна и СМЧ у четвртом, уз повољан утицај Марса у вашем петом пољу подстичу у вама стваралачки импулс и потребу за личним усавршавањем. Повољан уплив Венере, Јупитера и Урана, упућују на нове или промјењене циљеве, потребно је да удружите своје интересе са блиским особама и да заједнички инвестирате у љепшу и срећнију будућност. Без обзира на степен личног успјеха, врхунско задовољство и она најљепша чаролија се крије у љубавним сусретима.

 

ДЕВИЦА
Околина често има пресудну улогу у пословном дијалогу, тако да вас нови догађаји или информације упућују на проширене контакте у односу са сарадницима. Покушавате да се изборите за већу самосталност, међутим постоје отежавајуће околности уколико напустите тимски рад. Повремено осјећате недостатак концентрације или креативан умор, али то је пролазна фаза у ишчекивању да се остваре пословне понуде које доносе боље услове. У периоду од 18. новембра, постоји могућност да унапредите своју позицију на пословној љествици. Неко ће вас наградити за уложени труд. Важно је да остварите нове пословне контакте или да прихватите савремене идеје и позитиван тренд у својој професионалној оријентацији. Осјећате емотивну несигурност или потребу да вас неко увјери у своје добре намјере. Имате своју визију у трагању за истином, али не и довољно снаге да се суочите са емотивним разочарањем. Покушавате да рационализујете неке ситуације и не желите да се спотичете о старе проблеме. Не допада вам се сазнање, да партнер самовољно одлучујете о заједничким плановима. Избјегавајте емотивне конфликте са блиском особом, како бисте сачували драгоцјену енергију и психолошку равнотежу. Љубавни вјетрови који повремено узбуркавају ваш однос са вољеном особом нису поразни, али захтјевају велико стрпљење и заједничко уважавање. Ако сте млади или слободни, импонује вам нечије интересовање. Допадају вам се блиц сусрети или необавезни емотивни контакти, из неког чудног разлога упорно одлажете нову љубавну романсу.

СУГЕСТИЈА: Присуство Сунца, Меркура, Сатруна и СМЧ у трећем, уз повољан утицај Марса у вашем четвртом пољу појачавају потребу за комуникацијом и прикупљањем корисних информација. Уз повољан уплив Венере у другом пољу, налазите се у прилици да осјетите позитивну трансформацију на различитим странама и мотивисани сте за нова сазнања. Од 17. новембра са уласком Марса, и од 21. новембра Сунца у ваше пето поље осјетићете додатне импулсе и жељу за промјенама. Успјех и лична срећа, представљају врхунац у остваривању циљева које сте себи поставили. Прихватите љепшу страну живота и уживајте у блиском друштву.

 

ВАГА
Нови догађаји на пословној сцени намећу различите дилеме у односу са сарадницима, околина вам индиректно даје до знања да не одобрава ваше ставове или понашање. Ипак, стратегија коју спроводите на крају доноси позитивне резултате. Стало вам је да остварите побољшање у финансијском смислу и заинтересовани сте за лично усавршавање, али морате да испуните и одређене услове. Нема потребе да заоштравате однос са сарадницима или особом која има велики утицај на вашу околину. Важно је да сачувате добар сараднички однос. У периоду од 19. новембра, очекују вас корисни сусрети који отварају нове могућности у пословном изражавању. Крај мјесеца, представља повољан период за јавни наступ или за тестирање и провјеру практичног знања и професионалних способности. Осјећате унутрашњи немир и потребу за интензивном размјеном њежности. Стало вам је да активно учествујете у различитим догадјајима, али на такав начин увећавате своје емотивне дилеме. Немојте дозволити да неко ремети ваш свијет интиме или да компликује ваш однос са вољеном особом. Између вас и вољене особе постоје разни неспоразуми, али они могу да се превазиђу уз добру вољу. Умјесто уобичајене расправе, изненадите свог партнера новом улогом и позивом на љубавни дијалог. Покажите своје искрене намјере и будите неодољиви пред особом која заслужује вашу пажњу. У зависности од емотивне ситуације у којој се налазите употребите познату љубавну формулу.

СУГЕСТИЈА: Присуство Сунца, Меркура, Сатруна и СМЧ у другом, уз повољан утицај Венере у вашем сазвежђу, представљају добар подстицај за стваралаштво и оријентацију ка корисним циљевима или престижу и благостању. Ипак, различити подстицаји у љубавном животу доносе најљепше задовољство. Уз повољан утицај Марса и Јупитера осјетићете нови занос и потребу да оживите своје тајне снове. Уколико имате довољно животне мудрости или стрпљења, очекује вас добра прилика да остварите своје љубавне планове и интимне снове, посебно у периоду од од 21. новембра.

 

ШКОРПИЈА
Налазите се у креативној фази и дјелујете захтјевно пред околином, добро процијењујете пословне прилике и умијете да остварите своје циљеве на различитим странама. У складу са својим потребама вешто користите опробане манире и успијевате да се наметнете у ситуацијама када се рјешавају значајни пословни интереси. Импонује вам посао у коме до изражаја долазе ваше креативне способности. У периоду до 24. новембра, потребно је да испуните своје редовне обавезе и да измирите нека финасијска дуговања. Крајем мјесеца обратите пажњу на свој пословни имиџ или стил изражавања, већину важних циљева можете да остварите на успјешан начин захваљујући добром планирању, поузданој сарадњи и нечијем протежирању. Водите диманичан живот и често се налазите у интересантном друштву. Пријатне емоције, знаци пажње и нежности уливају позитиван импулс у Ваше распложење. Најљепше задовољство прижељкујете у љубавном животу и у односу са блиском особом. Атмосфера љубави, искрена размјена емоција и блиски контакти, имају посебну чар која вас покреће на акцију. Све је лако, када се љубавне коцкице сложе у заједничку слику. Прија вам сентиментална нота коју партнер уноси у заједнички живот, моменти романтике и узаврелих страсти дјелују као посебан изазав. Ако сте млади или слободни, очекују вас занимљиви контакти. Заблистаћете у правом сјају у љубавној романси са једном несвакидашњом особом. Нема потребе да се ваша романса заврши на узбудљивом и пролазном флерту, увијек постоји и љепши дио стварности који не треба пропустити.

СУГЕСТИЈА: Присуство Сунца, Меркура, Сатруна и СМЧ у вашем сазвјежђу, уз повољан утицај Венере у дванаестом пољу представљају сјајан спој духовног и емотивног задовољства. Осјећате велики занос, креативну енергију и потребу да остварите своје велике снове. Повољани упливи Марса у другом, уз подстицаје које добијате од Нептуна и Плутона се одражавају на нову срећу у љубавним односима, као и на нова сазнања или на потребу за личним усавршавањем. Срећа и успјех су достижни уз позитивну оријентацију. Ослоните се на своју интуцију и осјећања – као најбоји путоказ ка новој срећи.

 

СТРИЈЕЛАЦ
Налазите се у креативној фази, стало вам је да примјените стечено искуство на нове пословне могућности. Нема потребе да оклијевате пред новим изазовима, али уз обавезну консултацију са поузданим сарадницима. Важно је да направите добру процјену или избор, након тест ситуација очекује вас убрзано напредовање на пословној љествици. Ускладите своја интересовања у односу на водећи пословни тренд, који обећава практичне аспекте или материјалне резултате. У финансијском смислу налазите се у позицији да увећате своју зараду, као и да рјешите нека имовинска или инвестициона питања. У периоду од 11. новембра, обратите пажњу на могућност личног усавршавања, на јавне наступе, професионално напредовање или на удруживање интереса. Пролазите кроз различите фазе емотивног расположења, унутрашњи импулс вас наводи да често мијењате своју љубавну тактику. Поучени искуством из прошлости не желите да разочарате у нечији одговор и понашање. Понекад наглашене страсти и велике емоције, изненада могу да вас занесу на погрешну одлуку. Не можете да занемарите своје слабости, које имате према одређеној особи или неком виду личног задовољства. Партнер очекује вашу искрену приврженост и одобравање. Важно је да се правилно допуњавате и да пратите заједнички корак. Ако сте млади или слободни, више сте заинтересовани за неформалне или слободне контакте него за емотивно везивање. Имате утисак да неко нема довољно слуха за ваше емотивне потребе. Потребна вам је особа сличних афинитета, која се налази на вашем емотивном и духовном нивоу.

СУГЕСТИЈА: Присуство Сунца, Меркура, Сатруна и СМЧ у дванаестом пољу и уз повољан утицај Марса у Вашем сазвежђу, донијеће нове и боље могућности на свим пољима. Уз добре аспекте Венере у једанаестом и Јупитера у седмом пољу, бићете подстакнути на мисаону ангажованост уз идејно планирање и практично дјеловање. Са појачаним упливом Венере и Марса почетком мјесеца, имате сјајну прилику да промените или уљепшате свој љубавни живот, а затим од 21. новембра са уласком Сунца у ваше сазвјежђе и да одредите нове или достижне циљеве у партнерским односима. Потребна вам је искрена подршка на различитим странама. Успјех, срећа и задовољство произилазе из партнерства и заједничког дјеловања.

 

ЈАРАЦ
Самопоуздање и позитиван тренд који пратите доноси сјајну прилику за убрзаним напредовањем на различитим странама. Осјећате прилив креативне енергије и потребу да у потпуности остварите своје циљеве или интересовања. Ситуацију на пословној сцени најчешће процијењујете на основу својих амбициозних визија и не можете да се задовољите просјечним резултатима. Потребно је да испуните одређене услове како бисте оставили добар утисак на пословне партнере. У периоду од 18. новембра, обратите пажњу на корисне сусрете или на контакте са иностранством. Неко је спреман да подржи ваше идеје, потребно је да удружите своје интересе са поузданим сарадницима. Сачувајте оптимистички приступ и јасну визију о својим циљевима, запажени успех подразумева извјесно »жртвовање« или непрекидно улагање стваралачког напора. Ваша емотивна инспирација и позитивно расположење у моментима одсликавају стање Вашег духа и чине вас врло захтјевном особом. Трагате за различитим подстицајима који вас испуњавају позитивном енергијом и самопоуздањем. Покушавате да дјелујете промишљено, чини Вам се да на вашу психолошку и емоционалну сигурност најјаче дјелују добро испланиране ситуације. Међутим, у емотивном или страсном заносу учинићете оно што осјећате срцем, а не главом. Довољно сте умјешни у жељи да унапредите свој љубавни живот. Ако сте млади или слободни прихватите стил завођења, али сачувајте и праву мјеру укуса. Испоштујте нечије потребе или осјећања у оној мјери, која доноси заједничко задовољство и ужитак.

СУГЕСТИЈА: Присуство Сунца, Меркура, Сатруна и СМЧ у једанаестом, уз наглашени утицај Марса у дванаестом пољу, доносе низ срећних околности и нове емотивне таласе. Највећи утицај на личну срећу има породица или ваш однос са вољеном особом. Уз повољне утицајте Венере у десетом, као и Јупитера у шестом пољу, очекује вас серија важних догађаја или нова љубавна романса. Слободно прихватите различите изазове са намјером да остварите професионални успјех и да проширите своје сазнајне видике кроз нове животне ситуације – многе привилегије су на вашој страни.

 

ВОДОЛИЈА
Прате вас различите пословно-финансијске обавезе које захтјевају велики напор и додатно ангажовање. Ако вам је стало да потврдите своје професионалне способности на дјелу или да остварите запажене разултате, примјените позната правила у пословној сарадњи. Питање пословне организације и повјерења у одредђене сараднике, захтјева да добро размислите о различитим интересима који вас повезују у заједничком послу. Немојте дозволити да вас узнемиравају нека споредна дешавања, своју пажњу усмјерите на приоритетне циљеве и прихватите савремени тренд у пословању. Од 19. новембра, очекују вас позитивне промјене и могућност за личним или професионалним усавршавањем, као и нови или перспективни контакти са иностранством. Склони сте честим промјенама свог емотивног расположења, што додатно отежава процјену у понашању према блиској особи. Покушавате да ускладите своје мисли и осјећања, стало вам је да остварите унутрашњу равнотежу. Често размишљате о својим поступцима и нечијим коментарима, пажљиво анализирате партнерово понашање како бисте ускладили заједничку слику. Потребно је да превазиђете емотивну кризу или неспоразум у односу са вољеном особом. Умјереност представља велику врлину, тако да сваку одлуку треба добро осмислити. У љубавној перспективи, добро се добрим враћа. Ако сте млади или слободни, нови контакти и љубавне авантуре дјелују као замена за неиспуњене жеље. Уживајте у љубавним чаролијама, али будите и довољно искрени у изражавању својих осјећања. Љубавна срећа је достижна.

СУГЕСТИЈА: Присуство Сунца, Меркура, Сатруна и СМЧ у десетом, уз повољан утицај Марса у једанаестом пољу, доносе добру могућност за професионалним и личним усавршавањем. Осјетићете велике амбиције и жељу за доказивањем, успјех је могуће остварити на заобилазан начин или применом провјерене стратегије. Уз повољан утицај Венере, Јупитера и Урана наглашена је потреба за сазнањем и истицањем личних циљева и вриједности, имаћете довољно енергије да превазиђете различита ограничења. А фактор среће и љубави је на вашој страни, нарочито у периоду од 21. новембра.

 

РИБЕ
У жељи да остварите успјешне резултате спремни сте да прекорачите своје досадашње стандарде и мјерила, нарочито у неким видовима практичних, занатских или услужних дјелатности. Имате довољно енергије и интересовања да побољшате свој пословни статус. Уз добру вољу неопходно вам је доста знања или мудрости, како бисте у потпуности остварили своје професионалне циљеве. Очекују вас значајна побољшања у периоду од 10. новембра. Потребно је да успоставите бољу селекцију и нове критеријуме вриједности приликом избора одговарајуће теме. Актуелна дешавања на пословно-финансијском пољу отварају могућност за новим облицима сарадње или за даљим професионалним усавршавањем. У љубавном животу дјелујете врло заносно, енергично или захтјевно пред блиском особом. Понекад у великом емотивном заносу мислите да је све могуће или лако. Осјећате појачану страст и жељу да остварите хармоничан однос. Својом појавом и стилом изражавања умијете да шармирате околину, годи вам нечија емотивна наклоност и пажња. Особи која вам се допада јасно дајете до знања, да прижељкујете необичну и узбудљиву љубавну романсу или страсну везу. У складу са својим темпераментом или емотивним статусом, одговорите на најљепши љубавни изазов. Нема разлога да сумњате у своју љубавну срећу и утицај.

СУГЕСТИЈА: Присуство Сунца, Меркура, Сатруна и СМЧ у деветом, уз утицај Марса у десетом пољу, доносе сјајну могућност за професионалним напредовањем и рјешавањем имовинских или личних дилема. Уплив Венере у осмом, као и аспекти са Јупитером у четвртом пољу упућују на потребу за променама, престижом, задовољством, али и додатним опрезом. Потребна вам је унутрашња снага и позитивна оријентација, како бисте остварили заједничку срећу у различитим правцима.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана