Љетњи пословни хороскоп: Стријелца прати срећа са финансијама, а овај знак је на прагу великих промјена

ГС
Љетњи пословни хороскоп: Стријелца прати срећа са финансијама, а овај знак је на прагу великих промјена

Астролог Александра Бјељац за Телеграф.рс најављује које знаке Зодијака до краја септембра чека просперитет, а који се могу надати промјени посла

Од јула до треће декаде септембра многи знаци Зодијака могу се надати променама на пословном плану.

Како за Телеграф.рс најављује астролог Александра Бјељац, планетарни аспекти најављују да ћемо у наредним месецима много лакше трошити новац него што ћемо га зарађивати. Такође, незаобилазне су и тензије у пословном окружењу, а неки припадници Зодијака ће током лета имати шансу да пронађу или промене посао.

Јуитер у знаку Бика прави лошији аспект са Венером, планетом обиља и благостања. Овај аспект неће драматично утицати на водене и земљане знаке. Особе које се баве јавним пословима могу да доживе пад у каријери.

Ован

У првој половини лета можете да се опустите и да наставите у вама познатом ритму. Подржани сте кад су финансије у питању, јер вас штити Јупитер.

Неки од вас добиће заслужено признање за труд и рад који су уложили у претходном периоду.

Неки од вас добиће заслужено признање за труд и рад који су уложили у претходном периоду.

Бик

Иако вас Јупитер подржава, Венера ће вам донекле "мрсити конце" у јулу и августу. Почетком септембра до вас стиже позитиван глас који ће вам дати ветар у леђа да промените све оно што вам не одговара у пословном окружењу.Почетком септембра стиже и дуго очекивано побољшање финансијске ситуације.

Близанци

елана и енергије за нове пословне подухвате. Сви они који се баве креативним пословима, као и они који су запослени у сектору комуникација, могу да се надају успеху.

Крајем августа и почетак септембра доноси нове пословне могућности, а самим тим и могућност веће зараде.

Рак

Током јула и августа избегавајте несугласице са колегама и сарадницима. Могуће су тензије у пословном окружењу; потрудите се да избројите до 10 пре него што било шта кажете, да се касније не бисте покајали.

Већ крајем августа и у септембру ситуација се мења на боље. Многи Ракови који размишљају о промени фирме то ће моћи да ураде крајем лета.

Бићете задовољни финансијама.

Лав

Лето вам доноси много труда и залагања, али резултати неће изостати. Можда ћете осетити пролазно незадовољство, али ћете временом осетити нови прилив енергије и реалније сагледати резултате свог рада. Могућа је сарадња са иностранством.

Обратите пажњу на потрошњу новца, јер ћете овог лета бити "широке руке". Пара ће бити, али не онолико колико сте ви у стању да потрошите. Крајем августа и почетком септембра научићете да обуздате своје потрошачке апетите.

Дјевица

Аспекти током лета нису наклоњени уколико размишљате о промени посла. Уколико сарађујете са иностранством или често путујете због посла, у јулу и августу можете се надати просперитету.

Крај августа и септембар су одлични за промену посла, а незапосленима за проналажење посла који ће испунити ваша очекивања.

Бићете задовољни финансијама, јер сте навикли да живите скромно.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана