Љетње афере по хороскопу

24sata.hr
Љетње афере по хороскопу

С Раковима, Рибама и Лавовима љетње романсе изгледаће као остварење снова, Близанци и Стрелци серијски заводе, а Дјевице и Јарчеви постају мете заводника.

Овновима је авантура циљ

Високе температуре, мањак одјеће и комбинација алкохола, припаднике овог знака подстиче на завођење, нарочито на плажи. Њихова страствена природа омогућава им да лако заводе, али и да их заведу. Немојте се заваравати, дубока осјећања немају везе с тим. Док год има хемије, љетња авантура и бескрајни пољупци на плажи биће им занимљиви, али чим крене разговор о свакодневним стварима, једноставно ће нестати.

Бик је заводник у кафићу на плажи

Климатизоване просторије, балдахини, удобне лежаљке, коктели, идеалан су моменат за љетњу романсу Бикова. Слиједећи корак у зближавању је романтична вечера с много укусне хране, а у авантури ће хедонистички уживати свим својим чулима. Тада ће чак и окренути леђа друштву с којим су на одмору. Лоша ствар је да њихове афере кратко трају.

С Близанцима забави нема краја

Припаднике овог знака лако је препознати. Обично носе минијатурни купаћи костим, најгласнији су у друштву и вјечити покретачи забаве. Најлакше заводе кроз спорт, играјући са лоптом, бадминтон или одбојку. Уколико успијете да их увучете у разговор који потраје дуже од неколико минута, велике су шансе да су заинтересовани, али морате бити спремни за једну активну романсу у којој ћете стално негдје ићи и бићете окружени другима људима.

Рак претвара аферу у љубав

Припадници овог знака дуго ће проматрати своју мету прије него што одлуче да приђу, а након што то учине вјероватно ће већ бити помало заљубљени. У романсу ће ући озбиљно и за кратко вријеме развиће дубока осјећања, па друга страна то мора имати на уму, да се не упушта у романсу с њима ако нису спремни на дугу везу.

Лав је идеалан материјал за љетњу романсу

Опуштени, жељни пажње и љубави, припадници овог знака као да су створени за љетње љубави. Како добро изгледају, завешће вас својом физичком спремом и изгледом на плажи, али тек у дубљем разговору откривају своју њежну и романтичну страну. С њима вас чекају шетње уз море, вечера уз залазак сунца, али и буђење у зору на плажи.

Дјевица жели забаву без икаквих обавеза

Коктел у једној, мобилни у другој руци и мозак "на испаши" опис је понашања припадника овог знака, који се током цијеле године контролшу, али на годишњем одмору се потпуно опусте. Како нису склони таквом, за њих разузданом понашању, у својој глави ће унапред ограничити љубавне авантуре на кратки рок и пуно уживања, а побјећи ће главом без обзира на помињање могућег наставка односа.

Вага воли љетње љубави с пуно романтике

Роматични припадници овог знака знају шта су љетње романсе, али у њима се понашају као и у свакој другој вези те траже пуно романтике, комплимената и завођења. Ријетко ће саме прве приступити симпатији, али ће се баш случајно затећи на истом мјесту гдје би они могли бити. Неколико лијепих дана проведених с Вагама доносе лијепа сјећања за цио живот, али само за оне који су спремни пуно да се труде у освајању.

За Шкорпију љето је вријеме за нова освајања

Гитара, лопта или сунцобран, било шта што може бити реквизит којима ови мајстори завођења врбују своје жртве. Већина припадника овог знака жељни су љетњих авантура и ретко их одбијају, чак и ако се друга страна налази у озбиљној вези или браку. Ипак, могло би да се догоди да сами себе преваре па се умјесто кратке и слатке љетње афере бесповратно заљубе онда кад то најмање очекују.

Стријелац воли необичне сценарије

Плажа је идеално мјесто за опуштање припадника ових знакова, а тамо самоувјерено привлаче погледе својим екстровертним понашањем. Освојићете их позивом на банџи, параглидинг или вожњу скутером. Њихови ће пољупци бити страствени, изјаве озбиљне и жеља јака, али то се више може захвалити утицају љета него трагу које је на њих оставила друга страна. Стријелци само уживају, а у томе су јако добри.

Јарац сам себе не препознаје

Хладнокрвне и промишљене припаднике овог знакаљ сваке године изнова заведе, па се понашају много слободније и без претјеране бриге о посљедицама својих дијела. Неће сами приступити симпатији, већ ће као примадоне да чекају да се њима приступи, како би држали конце игре у својим рукама. Сексепил и ослобођена страст коју иначе спутавају учиниће их пожељним за многе.

Водолија ће привући необичне личности

Читање поезије, свирање гитаре или филозофски разговори уз чашу вина ситуације су у којима Водолија одлучује да ли ће да крене у завођење. Као и иначе, неће их привући неко ко само добро изгледа, већ им је чак и битније да друга страна зрачи шармом и харизмом. Ипак, колико год њихове намјере изгледале озбиљне од обичне авантуре, нема велике шансе да ће се касније јавити.

Рибе су сензуалне и не штеде емоције

Припадници овог знака су љетњи љубавници за пожељети - сензуални, директни и романтични. Заједно можете ићи на роњење шкољки или само се држати за руке док посматрате звјездано небо, а осећај љубави с њима је засигуран. На крају вашег дружења пустиће искрену сузу, тако да с њима друга страна не може да се осјећа искоришћено, чак и ако су били само неважна мета завођења.

Извор: 24сата.хр

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана