Листа најљубазнијих знакова хороскопа

Г.С.
Листа најљубазнијих знакова хороскопа

Неки људи просто одишу љубазношћу и учтивошћу, док с друге стране неко је вјечито нешто намрштен и кад прођеш поред њега имаш осјећај да ће да те опсује.

Неко је више, неко мање љубазан, а у наставку се налази листа - од оних најљубазнијих до оних мање љубазних. Пронађите свој хороскопски знак!

Вага

Ваге краси хармонија како у животу тако и у вези, била она платонска или романтична, пише "Лове то кноњ". Са очима упртим у правичност и равнотежу и способношćу да се сналазе у било којој ситуацији са грациозношćу, имају срца од чистог злата.

Вага је пријатељ који ćе вас "покупити" на аеродрому у било које доба дана или ноћи.

Рибе

Слатке, сањиве и саосјеćајне Рибе знају шта вам треба прије него што то изговорите. Спремне да помогну у добрим и лошим данима, Рибе су знак који је осјетљив на свачије емоције.

Љубазне Рибе ćе увијек бити спремне да ријеше сваки проблем. Њихова емпатија и спремност да помогну је обиљежје њихове љубазности.

Рак

Иако Ракови понекад могу бити нерасположени, они су саосјеćајни и заштитнички настројени. Зато не обраćајте пажњу на њихову песимистичну природу, јер су спремни да воле свакога ко уђе у њихов живот без питања. Њихова емоционална природа је снага, јер ćе без размишљања ставити на љубазност.

Рак је пријатељ који ćе отказати планове за вечеру да дође по вас када вам се аутомобил поквари. Можда неćе моćи да поправи, али ćе радо чекати са вама.

Бик

Тврдоглави Бик има златно срце - не дозволите да вас рогови заварају. Стрпљив, поуздан и великодушан, Бик ćе вам дати вријеме, новац и бескрајну подршку и удобност. Посвећен је односима и увијек ćе бити спреман да помогне, само им дајте минут да се пресвуку. Тада је њихово топло срце спремно да се дружи са пријатељима.

Бик је знак који ćе прво кренути на вашу страну, а касније постављати питања.

Стрелац

Као најсреćнији знак Зодијака, није ни чудо што је Стрелац, увијек оптимиста, један од најфинијих знакова. Зрачи сталним добрим вибрацијама, а њихов великодушни и авантуристички дух чини их сјајним.

Стријелац је увијек наоружан осмјехом, загрљајем и искреним комплиментом (или четири) само за вас.

Дјевица

Ово је невјероватно љубазан знак, само је понекад мало скривен. Њихова практичност је сама по себи дар љубазности. Лијепу страну Девице није увијек лако уочити, али као и све Дјевице, њихова љубазност је у детаљима.

Лијепа страна Дјевице се манифестује када вас изненаде омиљеном чоколадицом и привјезком за кључеве, а све сте то поменули у пролазу. Дјевица те чула, Девица памти шта те чини среćним.

Близанци

Друштвени лептири не би били тако обожавани у друштву да није њихове љубазне и слатке природе.

Близанци можда нису у врху ове листе, али немојте помислити да је овај знак зао. Сасвим супротно! Њихова прилагодљивост значи да се могу прилагодити у било којој ситуацији како би стекли нове пријатеље.

На крају крајева, Близанци имају два лица спремна да их представе. Способност да се повежу са свима је захваљујуćи њиховој љубазној духовитости и живахној природи. Даће вам свет на сребрном послужавнику - али који тањир зависи од тога ко су тог дана.

Лав

Са срцем од злата, Лав је великодушан и срдачан, пун љубави и ентузијазма, али понекад и мало тврдоглав. Њихова личност и харизма су оно што привлачи многе у њихов живот.

Лавови можда траже рефлекторе, али они су тип који вјерује да се сви бродови уздижу заједно. Понекад може бити тешко, али успјех је заправо тимски рад.

Ован

Вођа Зодијака има много тога на тањиру. Његова бескрајна страст за животом шири се на све људе који га окружују. Овнови су спремни на све да би били најбољи, а то значи да буду најбољи, најљепши, најоданији пријатељи.

Њихов заразни ентузијазам и позитивна енергија стављају љубазну природу испред и у средиште, чак и када их не познајете добро.

Овнови ćе прихватити чак и да падну умјесто људи које воле. На крају крајева, ниједан гест љубазности није превелик.

Водолија

Природно лијепо држање Водолије је захваљујуćи сталној жељи да учини свијет бољим и помогне свима које сретну. Успут, топло срце Водолије сакупља пријатеља за пријатељем.

Њихова љубазност нема премца; прихватиће вас онаквим какви јесте, без осуђивања и отвореног срца. То важи за све, па иако сте можда један од милион, за Водолију сте и даље један према милион.

Јарац

Практичан и дисциплинован Јарац је увијек најпосвеćенији било ком циљу. Они су вјечно стрпљиви, амбициозни у свему што раде, па ће тако и вољети, давати и помагати без размишљања.

Ипак, њихов нагон и амбиција могу да буду сурови, посебно ако пријатељи нису на врху њихове листе обавеза.

Срце Јарца ćе увијек бити ту за вас - чак и ако им треба неколико дана да одговоре на вашу поруку.

Шкорпија

Одлучност и тајанствена природа Шкорпије тјера људе да се запитају колико су оне љубазне. Ипак, лијепа страна се споро појављује, јер Шкорпије не желе да буду искоришćене.

Жестоко страствена, интензивна природа Шкорпије може да одврати људе. На први поглед, лице Шкорпије би могло да вас натјера да помислите да никада не жели да вам буде пријатељ, али они само калкулишу.

Упркос свему томе, Шкорпија ће бити прва која ćе вас подићи кад паднете или вас позвати кад кажете да сте имали лош дан, преноси Телеграф.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана