Лијепе, али саме: Жене у ова два знака Зодијака плијениће, али неће наћи мушкарца ни ове године

ГС
Лијепе, али саме: Жене у ова два знака Зодијака плијениће, али неће наћи мушкарца ни ове године

Два знака која се често истичу својом љепотом, шармом и харизмом су Вага и Лав. Међутим, упркос њиховим привлачним особинама, жене рођене у овим знаковима можда ће се суочити са изазовима у љубавном животу током ове године.

Вага

Вага, знак ваздуха, позната је по својој равнотежи, дипломатском приступу и љубазности. Жене рођене у овом знаку често су врло привлачне и често плијене својом друштвеношћу. Међутим, њихова тежња ка балансу може их понекад довести до оклијевања у доношењу одлука, укључујући и оне везане за љубав. Ове године, Ваге ће можда бити суочене са изазовом проналажења партнера због своје аналитичности и склоности претјераном разматрању ситуација.

Лав

Са друге стране, Лавице су рођене вође, снажне и неодољиве. Њихова енергија и самопоуздање често привлаче пажњу, али понекад могу дјеловати и помало застрашујуће. Ове године, Лавице би могле имати проблема у проналажењу партнера због своје независности и потребе за доминацијом. Мушкарци можда осјећају притисак да буду на њиховом нивоу или да се такмиче са снажном Лавицом.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана