Критичан период за 3 хороскопска знака: Очекују их велики проблеми

ГС
Критичан период за 3 хороскопска знака: Очекују их велики проблеми

Ево која три знака хороскопа ће имати проблем са околином...

Три знака хороскопа ће до 10. фебруара имати проблем са људима у својој околини. Можда су то пријатељи, породица, колеге или партнери, али неће бити лако управљати њима и њиховим осјећањима, као ни својим реакцијама.

Бик

Ваш хороскоп до 10. фебруара наводи да постоји нека група људи са којом сте већ дуго повезани и блиски, али која заправо није добра за вас. Можда су то пријатељи са факултета, колеге са старог посла, свакако су група чији ви више нисте "стални" дио. Имају велика очекивања од вас, и желе да им се посветите, али астролози упозоравају да то није паметно за вас. Поставите јасне границе у односу са њима убудуће, али нарочито се пазите до 10. фебруара.

Близанци

Хороскоп за Близанце до 10. фебруара упозорава на особу која воли да оговара. Вјероватно је у питању жена, али је могуће и да је мушкарац. Та особа у вашој околини обожава да трачари, и случајно ће вас увући у мрежу коју плете. А проблем је у томе што вам је потребна њена помоћ, и то око питања које захтјева велико повјерење. Савет астролога је да до 10. фебруара не предузимате ништа, како се та особа не би случајно "излетела" и увукла вас у проблем, пише Сенса.рс.

Шкорпија

Ваш хороскоп упозорава да ћете до 10. фебруара имати утисак да сваког дана од своје околине слушате исту причу, исте проблеме и исту свађу. Људи који вас окружују никако да "испеглају" своје несугласице које трају мјесецима, и покушавају и вас да увуку у причу која сваког дана изгледа исто. Њихови проблеми у комуникацији кулминираће до 10. фебруара, а ви гледајте да избјегнете виђање до тада. 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана