Коначно су дочекали своју срећу: Ови знаци Зодијака ће се лудо заљубити до краја ове године

ГС
Foto: Илустрација

Ови хороскопски знакови највјероватније ће упознати своју сродну душу до краја године.

Ован

Када се звијезде поравнају, осјетићете да вас привлачи особа која вам може донијети радост какву никада раније нисте доживјели. Једном Овну потребан је простор да посједује своју ватрену моћ, а истовремено и мир како би могао да напредује. Овог пута осјећате се довољно безбједно јер се о вама брине партнер који слави вашу снагу док вас тјеши у тренуцима када се више не осјећате јаким. Немојте зазирати од онога што заслужујете само због страха од рањивости.

Вага

Можда ћете се спојити са сродном душом до краја године која ће вас подсјетити на све добро што заслужујете. Вага жели здраву везу, гдје је партнер усклађен са њеним вриједностима. Такву особу можете призвати, само када не покушавате да удовољите другима на рачун сопствене среће. Имате најбоље шансе да привучете особу због које се осјећате вољено и која ће вас поштовати и цијенити, пише Луфтика.

Близанци

Близанци ће ускоро упознати своју другу половину. Пазите да вас узбуђење не понесе, док темељно не истражите везу, да видите да ли има потенцијал да се трансформише у дуготрајну љубав. Лако ћете уронити у хаотични ентузијазам узбуђења и страсти, а да не узмете у обзир могућност да је то ипак лош избор. Неке особе долазе у наше животе да нас науче важним лекцијама о животу.

Размислите, прије него што се одлучите на било какав стрмоглав потез, али не заборавите да ипак уживате у вожњи. Научићете много о себи на овом путовању и шта заиста желите.

Лав

Лавови воле театралност и романтику. Тако да веома често можете да будете омамљени великим гестовима партнера или да им узвратите, прије него што сазнате каква је особа заиста.

Ваш сусрет са посебном особом, научиће вас да успорите и дате приоритет конкретним акцијама. Научићете да уживате у лаганој романси, без журбе.

Не падајте ни на чију чаролију прије него што процијените карактер особе. Нова ситуација ће вас изазвати да се чврсто држите својих граница чак и ако сте суочени са примамљивом илузијом или ће вам дати стварност љубави о којој сте сањали.

У сваком случају, морате слушати своју интуицију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана