Коначно је дошао и тај дан: Ови хороскопски знаци ће се ослободити токсичних веза

ГС
Коначно је дошао и тај дан: Ови хороскопски знаци ће се ослободити токсичних веза

Звезде вам кажу да је испред вас нови љубавни живот.

Ракови нека овај месец седну и дубоко размисле.

Дефинитивно прошлост више не куца већ је прошла кроз врата. Била је велика страст, велика љубав, али прошла је.

Мушкарце у знаку Рака представља рак – споља тврд, али изнутра мекан, и то је заиста врло тачан опис.

Мушкарац Рак не може лако да се носи са губитком жене коју воли. Он је тип човјека који е отворено показати да му је тешко и неће страховати да пусти сузу.

Звијезде вам кажу да је испред вас нови љубавни живот. На вама је да ставите тачку или зпету. Рак жуди за емотивном везом, а ако не може наcћи у вама особу којој може у потпуности да се отвори, он ће одлучити да је најбоље да прекине.

Не подижите зид када сте у вези са Раком и омогуcћите им да вам покажу своју емотивну страну.

Све вријеме сте знали да се овако нешто може десити, али било је потребно толико храбрости да дођете до мјеста где сте коначно довољно сигурни и у свој избор да одете, и у своју способност да то заиста учините

 

Дјевица

Дјевице нека не журе са коначном одлуком. Ипак не треба ни да одуговлаче. Неке ствари које сугеришете партнеру се никада неће променити.

Запамтите да се човек мења само због себе никада због других. Дјевице имају мало стрпљења за оне који заправо не слушају оно шта им оне говоре.

Ако се осеcћају као да их партнер не чује и осјете да њихов партнер није заинтересован за то како се осеcћају оне ће једноставно наставити даље, саме.

Ако сте донијели коначну одлуку саопштите је после 20. јула. Ставите тачку и уживајте у животу и слободи. Смијеши вам се нови партнер.

 

Јарац

Јарчеви су изузетно амбициозни и не могу да имају партнера који не подржава њихове амбиције, или још горе, покушава да их одврати.

Јарац жели партнера који има вјеру у његове снове и циљеве.

Потребан им је партнер који је толерантан и отвореног ума и неко ко је у стању да их воли због онога што су, уместо партнера који ће покушати да их изваја у особу према својим потребама.

Јарац није неко коме ће веза брзо досадити, пошто зна да веза тражи стрпљење и посвећеност оба партнера. Када му постане удобно у вези и када се потпуно посвети, твој је.

Он ће дићи руке од везе само ако буде сматрао да губи вријеме и да се друга страна не труди довољно да би ствари функционисале.

Он воли везе које су стабилне и пуне љубави, преноси b92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана