Коме се диви ваш хороскопски знак?

новости.рс
Коме се диви ваш хороскопски знак?

Планете које управљају знаком у којем смо рођени говоре о нашем карактеру, начину на који реагујемо у одређеним ситуацијама, али и због чега се некоме дивимо.

Наше дивљење обично изазивају особе које посједују особине које немамо или бисмо жељели да их имамо. Особе под утицајем Марса и Плутона, као што су Овнови и Шкорпије, диве се онима који могу да постигну више од њих, било да је ријеч о каријери, љубавним или спортским успјесима. Бикови и Ваге, знаци којима управља Венера диве се онима који су спремни да преокрену уобичајени ток живота да би остварили оно што су наумили. Јарчеве и Водолије није лако импресионирати јер су под утицајем Сатурна и Урана. Неукротиве Водолије под утицајем непредвидивог Урана често су импресиониране онима који се баве опасним занимањима, док се Близанци и Рибе диве знацима који су упорни, принципијелни и не одступају од својих циљева.

Ован

Везани сте за породицу, родитељи су вам на првом мјесту, нарочито мајка којој се највише дивите. Импресионирају вас научници и особе које имају подршку народа. Вашим знаком управља Марс, планета акције, енергије и страсти, па све желите сада и одмах. Дивите се вриједној и дисциплинованој Дјевици, јер сте свијесни да никада нећете бити стрпљиви као она, нити ћете са толико перфекционизма приступити неком послу. Ваше поштовање заслужују и највећи зодијачки професионалци, моћна Шкорпија и упорни Јарац који се увијек труди да обори сопствене "рекорде".

Бик

Под утицајем сте Венере, планете хедонизама и новца, па не волите да се лишавате онога што вам причињава задовољство. Дивите се особама које су спремне да преокрену свој живот да би постигле неки циљ. Импресионирају вас и успјешни спортисти, умјетници, "откачени" режисери, глумци и продорни новинари. Задивљени сте Вагиним дипломатским способностима захваљујући којима су јој многа врата отворена. Фасцинирани сте и Стријелчевим моћима да дође до новца на лакши начин, али и зато што стално путује.

Близанци

Нестрпљиви представници вашег знака стално су у покрету и никада не мирују. Под утицајем Меркура, планете рационалности, понекад дјелујете као неко ко нема много разумијевања за туђе проблеме и патње. Али, није тако, јер се из дубине срца дивите пожртвованим, саосјећајним и племенитим особама које умију да помогну онима којима је помоћ неопходна. Фасцинирани сте љекарима и ветеринарима, социјалним радницима и психолозима, али и сликарима, композиторима, архитектама и дизајнерима. Дивите се интуитивној Шкорпији јер је конспиративна и мудра, а импресионира вас и Јарац својом упорношћу и дослиједношћу, особинама којима се ви не можете похвалити.

Рак

Представници вашег знака су под утицајем Мјесеца, симбола емоција, породице и дома, због чега вам много значи подршка родитеља и емотивног партнера. Истовремено, то су особе којима се на неки начин највише дивите. Импонују вам и особе на положају, бизнисмени и дипломате. Због честих промјена расположења дивите се особама на које увијек можете да рачунате, онима који се баве стресним и опасним занимањима, љекарима, пилотима и спортистима. Дивите се Стријелчевој друштвености и способности да своја осјећања изрази отворено, али и комуникативној Водолији, која с лакоћом успостваља бројне друштвене везе.

Лав

Навикли сте да се други диве вама, јер вашим знаком управља Сунце, симбол сјаја, успјеха, енергије и харизме. Ипак, има оних који заслужују и ваше дивљење. Без обзира колико имате година, у вама се крије радознало дијете, због чега се искрено дивите особама које се баве оним што воле, научницима, истраживачима, детективима и археолозима. Фасцинирани сте и онима који су на вишим професионалним позицијама од вас. Импресионирају вас амбициозност и истрајност вредног Јарца да успије у свему чега се дохвати, дивите се и сензибилним Рибама зато што умију да изразе емоције на романтичан начин, онако како вама не полази увијек за руком.

Дјевица

Ваш знак је под утицајем Меркура, па сте интелигентни, спретни и елоквентни, мада има и оних Дјевица које на први поглед дјелују супротно. Али, тако је само док се не распричају, јер послије више не знају да стану. Тешко склапате познанства, па се дивите шармантној Водолији, популарној и омиљеној гдје год да се појави. И Ован изазива ваше дивљење због урођене дрскости и лакоће с којом успоставља комуникацију, али и истрајности и такмичарског духа. Ваша рационална природа увијек размишља унапред, па не волите изненађења и импровизације. Због тога се дивите онима који се баве занимањима испуњених ризицима, ватрогасцима, пилотима, хирурзима...

Вага

Под утицајем сте Венере, планете уживања, хармоније, љубави и новца, па се трудите да од живота узмете само оно најбоље. Поштујете традицију и породичне вриједности, а посебно поштовање осјећате према оцу. Особе којима се дивите су постојане, одане, стабилне и на њих увијек можете да се ослоните. Импонују вам врхунски државници и научни радници чија слава прелази границе њихове земље. Иако сте популарни и у контакту са многим утицајним особама, дивите се упорности Бика да дође до материјалних добара у чему обавезно и успијева. Грозите се сцена на јавним мјестима, па се дивите и спретности Риба да се лако извуку из сваке непријатне ситуације.

Шкорпија

Ви заиста не можете да се дивите било коме, јер имате врло високе критеријуме. Мало ко може да вас надмаши када се усредсредите на неки циљ. Вама управљају Плутон и Марс, симболи акције, енергије и моћи, због чега представнике вашег знака увијек покреће страст. Ваше дивљење резервисано је за оне који се захваљујући својој упорности и квалитетима високо успињу на друштвеној љествици и постају познати у јавности, било да се ради о врхунским умјетницима, виолинистима, пјесницима, сликарима или спортистима. Може да вас одушеви и Ован због отворености и духовитости, као и Близанци који никада неће бити оптерећени дубоким осјећањима и систематичношћу, као ви.

Стријелац

Под утицајем сте Јупитера, планете образовања и срећних околности, због чега и вас прати срећа. Увијек сте гладни знања и освајања нових подручја, било да се ради о образовању или географским ширинама, све у зависности од ваших интересовања. Дивите се особама које се баве психоанализом и посједују истинско образовање, разноврсна знања, ширину духа и бриљантан интелект, а да чак нису толико познате широј јавности. Бику се можете дивити због његове физичке љепоте и атрактивности, али и стамбеног и материјалног статуса. И Рак вас одушевљава својим сређеним породичним животом, који вам у вашем пословном хаосу, дјелује готово недостижно.

Јарац

Вама управља строги Сатурн, планета дисциплине и правичности, због чега и вас красе те особине. Мало је оних који се могу похвалити да су вас нечим задивили. Амбициозни сте и креативни, а све што радите, радите да бисте добили признање околине. Због ваших строгих критеријума и високог професионализма могу да вас задиве само они који представљају истинске ауторитете у својим областима, они који заиста поштују и спроводе закон, правници, адвокати, судије, непристрасни и правдољубиви. Дивите се и ватреном Лаву на способности да своју страственост покаже онако како ви никада нећете умијети, а несталним Близанцима на дјечјој разиграности, која вама и те како недостаје.

Водолија

Под утицајем вашег владаоца Урана, планете преокрета и неочекиваних околности, живот вам је углавном испуњен разним изненађењима. Вријеме лети, године пролазе, а ви и поред професионалног успјеха често не стигнете да се скрасите. Због тога осјећате дивљење према фамилијарном Раку, јер може да ужива у породици и кућној атмосфери. Дисциплинована Девица увијек истраје до краја када се нечега прихвати, што је и те како вриједно вашег дивљења. Ипак, највише вас импресионирају они који због посла којим се баве свакодневно излажу свој живот опасности, особе које знају и оно што други не знају.

Рибе

Прилагодљиви сте и као неким чудом увијек вам полази за руком да се извучете из непријатних ситуација, јер вашим знаком управља и Јупитер који симболизује просперитет и срећне околности. Под утицајем Нептуна, планете креативности и умјетничког надахнућа, ваше дивљење најчешће изазивају особе широких видика и истраживачког духа, путописци, авантуристи, умјетници, композитори, режисери... Због прикривене несигурности дивите се шармантној Ваги, али и самосвесном Лаву, окруженог вјерним обожаваоцима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана