Коме хороскоп предвиђа брак ове године?

24sata.rs
Коме хороскоп предвиђа брак ове године?

Овнове очекују страсне љубавне авантуре, Лавови ће уживати првенствено у романтици, а Ваге ће у наредној години врло брзо да се заљубе и вјероватно да ступе у брак.

Ован

Немирне љубавне воде и таласи романтике узбуркаће ваша скривена и суздржана осјећања, и нову календарску годину обиљежиће динамиком. То ће вам пружити могућност да откријете нове љубавне чари и да се ослободите скривених кочница које вас спутавају. Крајем марта и у првој половини априла слика вашег љубавног неба биће испуњена занимљивим догађајима, бурним авантурама и неочекивним преокретима, па ћете бити заљубљени као никада до сада. Један пријатељски однос у мају ћете гледати у новом свјетлу и постаћете свјесни дубоких осјећања и скривених страсти.

Бик

Година која је пред вама унијеће конфузију у ваш љубавни живот. Од вас зависи хоћете ли искушења прихватити као прилику за напредак или ћете неспремни за нове почетке побјећи. Да бисте што прије учврстили брак или везу, већ у фебруару мирно и сталожено рјешавајте проблеме. Избјегавајте свађе и љубомору тако да већих турбуленција неће бити. Из тих свађа ћете изаћи зрелији и мудрији, са много већом способношћу и сагледавањем сопствене, али и туђе слободе. Тако смирени могли бисте уживати у љубавном и брачном односу током марта, априла, маја и јуна. Позитиван утицај Јупитера у другој половини године донеће познанство са неким ко је елоквентан и занимљив, а сусрет може да се догоди у школи или на неком путовању. Мања криза је могућа у октобру и мораћете да постанете толерантнији према партнеру.

Близанац

У овој години ће вам се свиђати особе које вам одговарају по сигурности и положају, можда чак из пословног окружења. Такву особу могли бисте да упознате у другој половини године. У фебруару и марту су могући неспоразуми са партнером или симпатијом, али су ти проблеми пролазни и неће вас спријечити да уживате у страственом мају, када ће вас чувати Венера у вашем знаку. Једно ваше пријатељство би могло да се претвори у снажну љубавну везу током марта, а током друге половине године, нарочито у јуну и септембру, могла би да се пробуди романса на послу

Рак

Пред вама је година за памћење, која ће у ваш живот увести некога у коме ћете одмах препознати своју сродну душу. У првој половини године могли бисте да се зеплетете у мрежу забрањене љубави, али када увидите да премало добијате а превише дајете, сами ћете смоћи снаге да изађете из таквог односа. Март ће бити мјесец нових љубави, а када Венера у јуну уђе у ваш знак, могли бисте да упознате неког ко ће вас оборити са ногу. Јупитер ће се придружити планети среће, па ћете током друге половине године имати прилику да упознате особу свог живота. Највјероватније ће се то догодити током септембра и октобра.

Лав

Чека вас узбудљива година која ће ваш љубавни живот испунити романтичним и дубоким осјећањима. Захваљујући позитивном утицају Јупитера, од јануара до јуна ће вам се пружити прилика да уживате у примамљивој мјешавини њежности и узбуђења, авантура и нових љубави. Прва половина године би могла да прође у преиспитивању себе и својих потреба. Овај бурни процес ће вас натерати да потражите зрелу особу, можда доста старију од вас, која ће вам пружити сигурност. Пазите да се не заплетете у љубавни троугао или да схватите да вам љубав пружа особа, која вас храни лажним надама, што би се могло догодити током јуна. Август и септембар су ваши љубавни мјесеци када ћете ући и везу са неким ко ће вас освојити својом интелигенцијом, а нових љубавних прилика нећете бити поштеђени у октобру и новембру, када женама овог знака није искључена трудноћа.

Дjевица

Након двогодишњег емотивног незадовољства које је проузроковао Сатурн у Ваги, ова година ће вам донијети могућност да направите ред у свом љубавном животу. Биће романтичних сусрета, веза на даљину, познанства путем интернета, узбудљивих еротских искустава, па чак и појаве љубави из прве младости, школе или сусједства. Најбоље вријеме за љубавна дешавања су јануар, прва половина маја, јун и јул, када ћете уживати у шареној лепези пробуђених осјећања и откривених страсти. У марту, другој половини маја, затим у септембру и октобру припазите се на појаву љубоморе. Самце међу вама од новембра па до краја године очекује велика љубав какву можда никад нисте доживјели.

Вага

Са лакоћом ћете упознати нове људе и склапати пријатељства, па ћете симпатије налазити на различитим местима - могли би да се загледате у нечије очи док чекате аутобус, на школском ходнику или на путовању. Неке Ваге ће пронаћи сродну душу међу странцима или у сусједном граду, па вам препоручујемо да будете заносни и дотерани у свим приликама, посебно током фебруара, маја и јула. Нагли преокрет ваше везе током друге половине августа и септембра, могао би вас одведе до матичара. Упозоравамо вас на лоше мјесеце а то су јануар, крај марта, прва половина априла и јуна када би могло бити већих брачних криза, али ће срећом бити кратког даха.

Шкорпија

Боравак Сатурна у вашем знак водиће вас стазама сигурности и дубоких промјена које ће трајати у идуће двије године. Љубавни покушаји неће увијек бити једноставни, па бисте током фебруара могли да одустанете од једне симпатие. Ваша упорност ће се исплатити од краја јуна, када ће вас Јупитеров утицај водити у загрљај ваше симпатије или некој другој, новој љубави. Слободним Шкорпијама у јуну ће се пружити прилика да успоставе љубавни однос са особом из њихове пословне средине или са неким из школе или са факултета, а није искључено ни познанство на љетовању. Октобар и новембар ће бити посебно инспиративни, јер ће својим позитивним планетарним положајима учврстити везе настале у овој години и одвести их пред матичара, а онима који су у браку обновиће страсти.

Стрелац

Најбоље вријеме за судбоносне сусрете, нова зближавања и учвршћивање веза биће мај, јун и прва половина августа, када ће чак и заузети доћи у искушење да преваре партнере. Период за љубав је свакако је прва половина године, а Сатурн ће вас бацати на искушења током цијеле године. Многи од вас рашчистиће љубавне недоумице, и одлучиће се за односе и партнере који пружају сигурност а избјегавати везе засноване на тјелесној привлачности. У јулу је могућа права љетна љубавна пустоловина са особом из друге средине или државе, а током коловоза августа једно пријатељство претвориће се у везу. У другој половини септембра и почетком октобра могле би се појавити бивше љубави које ће донијети немир.

Јарац

Срећне околности које најављује Сатурн у Шкорпиону побринуће се да вас удварање супротног пола не остави равнодушнима, а током јануара, фебруара и прве половине марта, ни постеља вам неће бити празна. За слободне ће друга половина маја, јуна и јула бити неповољно раздобље када ћете осјетити праву љубавну бол. Можда вам неке љубави неће бити узвраћене, али нећете остати без правих прилика. Неки од вас би могли да уђу у незаборавну авантуру са колегом са радног мјеста, посебно током прве половине године. Друга половина године посебно је значајна за заузете јарчеве, јер Јупитерово кретање вашим пољем брака најављује одлуке за венчање. Зато ће најбољи период бити од јула и августа па до половине октобра, када ће се самци заљубити. Слободни јарчеви би могли да сретну љубав свог живота у новембру или децембру, а тренд заљубљивања ће се наставити у првим мјесецима 2014. године.

Водолија

Ове године ћете се заљубљивати лако, али пазите да некоме не сломите срце. Ако сте у браку, планете ће донијети нови полет у вашем односу, а самцима уклонити препреке у зближавању са особом која им се допада. Ваше најбоље љубавно раздобље је у првој половини године, када Јупитер доноси сусрет са сродном душом. Мјесеци судбинских познанстава су фебруар, прва половина априла и раздобље од половине маја до почетка јуна. Жене рођене у овом знаку могле би постати мајке, посебно оне које то дуго прижељкују. Иако ће љубав да цвијета код оних који су у браку или вези, припазите се на период у септембру и првој половини октобра, када би могло да буде доста свађа па чак и раскида.

Риба

Чезнућете за топлим загрљајем и мирним љубавним водама, па ћете у фебруару и марту учврстити своју везу, а могућ је чак и брак. Не треба да заборавите да ће Јупитер доћи у знак Рака који подстиче плодност, па ће жене Рибе у наредној години постати мајке. Поред Јупитера и Венера ће вам бити благонаклона и донијеће позитивне преокрете и доста могућности за љубавну срећу, трудноћу, брак или нову везу у априлу, мају и јуну.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана