Коме ће се у наредних шест мјесеци отворити врата љубави

ГС
Коме ће се у наредних шест мјесеци отворити врата љубави

Мјесец влада знаком Рака, a то значи да ће се он наћи у свом природном окружењу, зато ће бити прилика за нова поглавља. Посљедњих неколико мјесеци су били хаотични, пуни судбоносних обрта који могу да вас пошаљу на нов пут. Имаћете енергију да емоционално водите активности.

Ево како ће млад Мјесец да утиче на сваки хороскопски знак.

Ован

Појавиће вам се мајчински инстинкти, пошто ће се активирати ваша четврта кућа, она која означава породицу и дом. Наредних шест мјесеци ћете регенерисати породичне везе, што ће вам више него икада значити. Требаће вам породица исто колико и ви њој, а без обзира на то шта будете радили, направите себи приоритет.

Бик

Ваше срце ће вас водити у разговорима са другима. Слушајте своја осјећања јер ће вам бити појачано поље разговора и комуникације. Свака интеракција у наредних шест мјесеци ће имати дубље значење. Биће тренутака када ће читање нечијег тона бити неизбјежно, а повући ће вас осјетљивост у разговорима, па поведите рачуна.

Близанци

Вама ће се активирати друга кућа, односно она која се тиче богатства и сигурности. Материјална имовина може да наруши вашу стабилност, а ако ваше потребе буду задовољене - процвјетаћете. Ако желите да се осјећате емоционално безбједно, направите сигурносни "појас" око себе. И без обзира на то шта вам то представља, пружиће вам удобност да радите на сигурности.

Рак

Требало би да поштујете особу која сте некад били. Пошто се Мјесец дешава у вашој кући идентитета, могу вам се јавити неке визије прошлих партнера. Током година, ваша перцепција, манири и изглед су се доста промијенили. Немојте да жалите шта сте некад били, већ треба да славите особу у коју се претварате и коју познајете. Раширите руке и уживајте.

Лав

Вама није лако да научите да заволите самог себе. Вама ће се активирати поље подсвијести у наредних шест мјесеци. Покушаћете да сретнете себе у одређеној сјенци када будете обрађивали своје страхове и слабости. Можда ћете бити тестирани да се увиди докле сте стигли, а иако би овај период могао да буде тежак, ипак можете да се уздигнете изнад свега.

Девица

Вама ће пријатељства варирати, час ће расти час ће се распадати. На неки начин ћете доживјети емоционални врхунац, пошто Мјесец "удара" на поље пријатељстава. Ако вам је сада неко пријатељ, не значи да ће то бити и за шест мјесеци јер неке везе неће потрајати. Могуће је да ћете се дистанцирати од слабих и неиспуњених веза у корист фокусирања на проналаску сродне душе, пише Лепа и срећна.

Вага

Интересантно, ваша репутација ће расти, пошто ће Млад мјесец да појача вашу десету кућу, односно поље наслеђа и успјеха. Имаћете снажну жељу да се истакнете и урадите нешто што ће сви запамтити. Овај период обећава јер ћете највјероватније успјети да побиједите неки свој страх да будете у центру пажње. Дозволите себи да уживате у похвалама и признањима.

Шкорпија

Сада ће вама бити активирана кућа путовања и негдје далеко у себи ћете осјећати да постоји дом далеко од куће. Међутим, вријеме је да се вратите на мјесто свог насљеђа. Вјероватно ћете осјетити јаку жељу да одете негдје, посебно ако је мјесто гдје можете духовно да се уздигнете. Размислите о томе гдје бисте могли да се отиснете на пут.

Стријелац

Ваша рањивост ће емотивну везу да учини јачом, вјеровали или не. Дозволите својој емотивној страни да изађе на површину јер ће Млад мјесец да покрене вашу осму кућу, кућу табуа. Не можете за један дан да осјетите блискост са неким, па зато будите опрезни у наредних шест мјесеци. Сваки тренутак са вољеном особом је драгоцјен и шанса је да продубите однос.

Јарац

Ви ћете просто осјетити да ли вам је неко намијењен или не. Вјерујте свом срцу, без обзира на статус емотивне везе, јер ће вам се активирати поље веза и односа. Наредних шест мјесеци може доћи до нечег озбиљног. Савет је да будете емоционални спремни и доступни за нове релације, па зато дозволите себи да будете рањиви и позовете праву особу на разговор.

Водолија

Живот не мора да вам буде пун успона и падова, иако ће млад Месец бити у вашој природној кући здравља. Имате велику прилику да поједноставите свој живот у складу са својим потребама. Ваше ментално али и физичко здравље ће постати најбоље када направите распоред по којем ћете се руководити. Посао вам можда у наредном периоду неће тешко пасти.

Рибе

"Убаците" у своје срце и душу ствари које волите да радите и одвојте вријеме да уживате у животу. Млад Мјесец ће дати енергију вашој кући задовољства и радости. Као и посао, и ваш хоби, страсти и начини самоизражавања заслужују да буду у фокусу. Мораћете да предузмете акцију ако желите да уживате у својој забави. Знајте да нећете зажалити због тога.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана