Колико је ваш хороскопски знак секси?

24sata.rs
Колико је ваш хороскопски знак секси?

Наредни списак је посвећен енергији којом зраче одређени знаци зодијака, тако да можете унапред сазнати да ли вам дружење са њима гарантује добар провод.

Ован: Људи од једног минута

Познати су као веома директни играчи. Њима није тешко да подjеле са другима своје мишљење и идеје, али ни да узму све и одмах. Ипак, проблем са њима може бити тај што и очекују да увијек погађају у центар. Зато рачунајте да је Ован главни и да ће вас одвести тамо гдје он жели.

Бик: Романтици

Док су Овнови живахни и импулсивни, Бикови воле да мало причекају. Правити са њима план о одласку у ресторан може бити прилично фрустрирајуће. Врло је неодлучан, али када схвати да сте ви права особа за њега, припремите се за дугу предигру. Уколико волите романтику, Бик је ваш човјек.

Близанци: Причалице

Употребиће сав свој интелект како не би био досадан. Уколико волите једноставније, мирније особе, можда ћете бити шокирани његовим сочним, заводничким монолозима. Међутим, ако вас телефонски секс и прљави разговори узбуђују, наишли сте на правог саговорника.

Рак: Љубавници

Ракови су врло емоционални, што значи да секс за њих није чисто механички и физички подухват, већ очекују поетични чин љепоте и љубави. Уколико желите да се обнажите са Раком, припремите се на интензивну вожњу. Или више њих...

Лав: Нарцисоидни

Страствена и авантуристичка природа Лава тешко може бити надмашена. Његова машта у осмишљавању начина да га задовољите је бесконачна. Ове мачке су рођене да доминирају. Не устручавају се да покажу своје самопоуздање. Игра са њим може бити незаборавна, али будите свијесни да ће ваше задовољство бити у другом плану.

Дјевица: Прикривени нимфомани

Изненадили бисте се када бисте знали да стидљиве, неодлучне Дјевице иза затворених врата воле да изгужвају постељину. Резервисано држање овог земљаног знака не погађа њихове унутрашње жудње. Када вас једном упозна и укаже вам повјерење, пазите се – нећете имати тренутак мира.

Вага: Стручњаци

Оне су прави умјетници када је су у питању љубавне шеме. Оне трагају за савршеном хармонијом са својим партнером, уживајући у сваком детаљу. Доста полажу на романтичне тренутке – доњи веш, лагана музика, масаже мирисним уљима.

Шкорпија: Сексуални магнети

Ватрена, раскалашна шкорпија најуспаљенији је знак зодијака. Како је њихову сексуалну енергију и магнетизам немогуће игнорисати, одласком у кревет с њом се лако можете опећи. Док ви будете проживљавали тренутак вашег живота, њихов приступ сексу "воли и остави" може бити веома болан по вас.

Стрелац: Дон Жуан

Стручњак у умјетности завођења, код њега се све врти око лова. Они тренирају своје моћи обрушавајући се на предмет своје пожуде, што им помаже да се суоче са сопственом сексуалном вјештином.

Јарац: Спора пловидба

Може изгледати као зарђао љубавник – споро предузима први корак, стрпљив је до крајњих граница толеранције. Будите стрпљиви са њим и бићете богато награђени.

Водолија: Колекционари играчака

Ако вам се свиђа идеја о плишаној кутији пуној свјетлуцавих, љигавих ствари које раде на батерије испод кревета вашег партнера, Водолија је права особа за вас. Увијек су спремни за експерименте у циљу обостраног задовољства.

Рибе: Старомодно вјерни

Слично Раковима, Рибе ће увијек више цијенити емоционалну повезаност током секса него ону физичку. Страст, љубав, пажња, стрпљење – све ове ствари су у игри када имате за љубавника Рибе. Ипак, највјероватније ћете већину посла морати сами да одрадите. Рибе су веома лијене. Можда би могле да прихвате савјет Водолије и учине ствари интересантнијим.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана