Којим знаковима понестаје снаге, а који раде "пуном паром"

Телеграф
Којим знаковима понестаје снаге, а који раде "пуном паром"

Сазнајте да ли ће вашем знаку дневни хороскоп донијети много среће.

ОВАН
За неке веће обавезе данас нисте. Осјећаћете се истрошено и нервозно. У суштини – потребан вам је одмор. Боље је да се опустите и уживате. У емотивним партнерствима будите опрезни – и ви и вољена особа сте танки са живцима.

БИК
Вас као да је неко у струју укључио од јутрос. Умјесто да одмарате, ви већ правите списак шта све морате урадити. Баталите озбиљне послове, данашњи дан вам највише одговара да проведете у кругу пријатеља. Окрените се њима.

БЛИЗАНЦИ
Вама су мисли негдје далеко. Расположење вам је промијенљиво и потребно вам је нешто да вас покрене. Направите договоре са друштвом или са вољеном особом – е, то ће вам баш пријати. Нервоза ће нестати када изађете из куће.

РАК
У једном тренутку пуни иницијативе и спремни на акцију, већ у другом бисте се увалили у удобну фотељу или на кауч и само кулирали. Додуше, ако будете могли да се „увалите“ вољеној особи у загрљај – то ће баш бити нешто што ће вам одговарати.

ЛАВ
Ви сте данас којешта испланирали. Ипак, ови ће планови бити подложни промјенама, које не иду са ваше стране, већ од стране оних са којима се договарате. Немојте се нервирати око овога, пустите нека вас ситуације воде саме и уживајте у њима.

ДЈЕВИЦА
Окрените се онима који су око вас – емотивном партнеру или члановима породице. Данас им је потребно више пажње од вас, па им посветите своје вријеме. За вас ово може бити дан за уживање, зато га немојте кварити оптерећујућим мислима.

ВАГА
Ако осјећате да сте на измаку снага, немојте се чудити. Па радили сте у пуној снази у претходном периоду, сада је већ вријеме да искулирате и баталите све оно што није неопходно. Позитивни људи вам доносе енергију и оптимизам. Окружите се њима.

ШКОРПИЈА
Ако сте себи зацртали обавезе – одустаните од тога. Питање је да ли сте способни за веће напоре, а и сви планови су подложни промјенама. Потребно вам је да се саберете, да се повратите и да се прије свега – добро одморите. Све остало оставите за неки други дан.

СТРИЈЕЛАЦ
Ако имате неке обавезе, мало је вјероватно да ћете успјети и да их завршите. Препоручујем вам да данас вријеме проведете са пријатељима, јер ће вам једино њихово присуство у потпуности пријати. Ако је икако могуће – склањајте се од особа које вас оптерећују.

ЈАРАЦ
Можда ће вас неке вијести мало узнемирити, али генерално – данас ћете се осјећати добро. Имаћете довољно времена да одете и обиђете неке људе које желите да видите и да им поклоните мало свог времена. Емотивно – партнер може промијенити планове.

ВОДОЛИЈА
Ријешили сте да овај дан посветите себи и својим плановима. Ништа вас друго не интересује, само ћете тежити да уживате, да се опустите, да угодите себи. Додуше, мало је вјероватно да ће вас пријатељи пустити да "пландујете" без њих.

РИБЕ
Сви вас данас нервирају, тешко успијевате да остварите задовољавајућу комуникацију, осим са најближим пријатељима. Можда би најбоље било да овај дан проведете ван куће, само окружени онима у које имате потпуно повјерење.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана