Који знак прави најбоље журке?

Срна
Који знак прави најбоље журке?

Ако обожавате да добро угостите људе, обавезно им спремите нешто за клопу и скувате најбољу кафицу, онда сте вјероватно један од ових знакова, за које важи да су најбољи домаћини и организатори најбољег провода са пријатељима.

Лав

Као краљ животиња, он царује и у свом дому. Праведни и јаки, они пружају сјајан примјер како би требало да се понаша. Умију да пружају подршку и дају добар савјет и увијек су окружени бројним пријатељима. Пошто уживају у друштву, кућа им је често пуна гостију, који се увијек сјајно проводе. Када долазите код Лава у кућу, слободно можете да изоставите кафу и слаткише, али никако не смијете доћи без пића. Преферирају добро старо вино или домаћу ракију.

Бик

Ако у комшилуку имате луксузну вилу са раскошним двориштем у којем се често приређују забаве, будите сигурни да ту живи бар један Бик. Могло би се претпоставити и да је Велики Гетсби био рођен у овом знаку зодијака. Бикови увијек држе своју породицу на окупу, а кућа им је обично луксузно опремљена и са много детаља. Када славе рођендан никада не штеде, и неће им бити тешко ни да позајме новац како би прослава била помпезна и богата. На њиховој трпези увијек има свега, али пошто више уживају у причи и пјесми, они обично организују да цијело славље неко други спреми умјесто њих, а они се побрину за добру атмосферу.

Шкорпија

Воле своје одабрано мало друштво и увијек ће га радо угостити. Они су увијек центар пажње на окупљањима, али не без разлога! Њихов посао који увијек одлично обаве је добро расположење и паметна организација, па зато није ни чудо што их људи толико уздижу на трон. Не воле традиционалне прославе и увијек радије потежу алтернативу, којој наравно дају и свој печат. Код Шкорпија у кући је као код Диониса, вина увијек има, поготово црног. Овог домаћина ћете смртно увредити уколико не попијете са њим пиће. Макар то био и обичан ликер!

Рибе

Рођени у овом знаку су умију да буду помало пасивни, али ипак уживају у планирају и организацији рођендана и журки. Са њихових врата нико неће бити враћен, чак иако нису планирали да их неко посјети. За пола сата направиће колач и послужити кафу. Домаћу, наравно. Рибе умију да покажу помало традиционалан дух, па се немојте изненадити ако изнесу домаће слатко, које су саме направиле!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана